Esim tarafindan beğenilmiyorum

Hanımefendi eşinizin tehlikeli olabilecek cinsel fantazileri var, şu srvgi görme ihtiyacınızın sebep olduğu bencilliği biraz azaltsaniz da gerçekleri görseniz? Umarım çocuğunuz yoktur.

Son düzenleme:
Bilerek evlendiniz yani. Sonrasında da ekstrası olarak birçok pislik çıkmış ortaya. Yaşınızın daha genç olduğunu düşünüyorum. Hayatınızı kurtarın.

Aslında siz yazdıklarınızla zaten analizini yapmışsınız eşinizin, artısını eksisini bir güzel ayıklamışsınız. En doğru yöntemdir bu bence ve elle tutulacak hiçbirşeyi de yok eşinizin. Boşanmanız sizin ruhsal ve bedensel sağlığınız için gerekli bence. Lütfen bu ciddi sürece kadar korunun, bu kadar olumsuz bir evliliğin içine masum bir melek girmemeli.

Sanırım konu sahibini (çok özür dilerim) çocuk yapmak ve kürkçü dükkanı oluşturmak için seçmiş. Neticede soyunu devam ettirmek erkeklerin en büyük zaafı, bunun için de genç kadınları bu şekilde kullanıyorlar maalesef. Bir de güzelce aşağılamalarla kadının tamamen özgüvenini ellerinden alıyorlar ki, kendini değersiz, çirkin, beğenilmeyen zavallı hissetsin, evcilik oynamaya devam etsin istiyorlar. Siz şanslısınız ki sizin üzerinizde uygulamaya çalıştığı baskıyı görmüşsünüz. Umarım en az hasarla bu evlilikten kurtulursunuz.

Son düzenleme:
İnsanlar değişmez asla ve şuan ilk zamanlarda böyle davranan ilerde daha kötü olur inan boşan biran önce kendini kurtar canım senin de psikolojin bozulur böyle hasta olursun bu çekilecek dert değil kendini ne saniyo evlilik bu değil ki

Boyle bir sey icin bosanilmi bilmiyorum
Bir evlilik hangi şartlarda biter, sorusunun tüm cevaplarını sıralamışsınız zaten.

Sorunlu bir eş seçmişsiniz. Kendinizle ilgili en ufak bir sorgulamaya girmeyin. Geri dönemeyeceğiniz gençlik yıllarınızı yok yere ziyan etmeyin. Zamanın telafisi olmaz.

15 yaş fark çok çok fazla evlenmek için..

Eşinizin sizi beğenmemesinden daha büyük problemleriniz var bence. Eşinizin iğrenç bir düşünce yapısı var, size karşı saygısı yok. Çocuğunuz da yok anladığım kadarıyla, böyle bir adam ile ömür geçmez ben boşanmanızı öneririm

kendinize bir gram saygınız varsa o sapık, çirkin ve kart heriften boşanırsınız. o derece bir ilişki.....
demişsiniz başka kadınlar da yaşıyor mu böyle bir şey diye. hayır, yaşatan birini kapının önüne koyarım. kendimi çok şükür ki çok seviyorum kimse beni hakir göremez ve sapık biriyle asssslaa işim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…