Kaybetme korkusu yok o yüzden böyleMerhaba arkadaşlar, çok sıkıntıliyim bu zamanlar aslında hep var bu da bazen bosveriyorum ama zaman zaman da çok zoruma gidiyor boşveremiyorum, Eşim çok odun ne ilgi var ne sevgi hele sevgi hiç yok 3 yıllık evliyiz, o kadar aşık olarak evlendim ki o da beni seviyordu, ya da sevdiğini saniyormuşum. Asla sevgisini göstermedi çünkü hiçbir zaman. O kadar yoruldum ki sadece ilgi, sevgi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum gerçekten işten gelince bi sarılsa bı öpse yeter ama yok hiçbir zaman bana güzel bi söz söyledigini görmedim duymadım, kendiliğinden gelip yani içinden gelerek bi öptugunu görmedim, ben o kadar aşıktım ki hep dibinden ayrılmazdim sarılırdım, öperdim durduk yere zaten sevdikten sonra başka sebebe gerek var mı? Zamanla beni de kendine benzetti o hayran olduğum adamdan o kadar soğudum ki nefretle bakıyorum artık bi de kaynalalik huyu var her yaptığima bi kulp bulur o kadar soğudum ki anlatamam, diyorum ki kendi kendime soğuttu kendinden artık canım yanmıyor diyorum ama dönüp dolaşıp zoruma gidiyor sevilmek istiyorum, napıcam bilmiyorum yani bu kadar olamaz ağzından güzel bişey çıkar diye ödü kopuyor sanki. Tam anlamıyla bi odun, siz benim yerimde olsanız napardiniz?
Nasıl yaşatabilirim o korkuyu?Kaybetme korkusu yok o yüzden böyle
Merhaba arkadaşlar, çok sıkıntıliyim bu zamanlar aslında hep var bu da bazen bosveriyorum ama zaman zaman da çok zoruma gidiyor boşveremiyorum, Eşim çok odun ne ilgi var ne sevgi hele sevgi hiç yok 3 yıllık evliyiz, o kadar aşık olarak evlendim ki o da beni seviyordu, ya da sevdiğini saniyormuşum. Asla sevgisini göstermedi çünkü hiçbir zaman. O kadar yoruldum ki sadece ilgi, sevgi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum gerçekten işten gelince bi sarılsa bı öpse yeter ama yok hiçbir zaman bana güzel bi söz söyledigini görmedim duymadım, kendiliğinden gelip yani içinden gelerek bi öptugunu görmedim, ben o kadar aşıktım ki hep dibinden ayrılmazdim sarılırdım, öperdim durduk yere zaten sevdikten sonra başka sebebe gerek var mı? Zamanla beni de kendine benzetti o hayran olduğum adamdan o kadar soğudum ki nefretle bakıyorum artık bi de kaynalalik huyu var her yaptığima bi kulp bulur o kadar soğudum ki anlatamam, diyorum ki kendi kendime soğuttu kendinden artık canım yanmıyor diyorum ama dönüp dolaşıp zoruma gidiyor sevilmek istiyorum, napıcam bilmiyorum yani bu kadar olamaz ağzından güzel bişey çıkar diye ödü kopuyor sanki. Tam anlamıyla bi odun, siz benim yerimde olsanız napardiniz?
Hiç duymadınızmi deveye diken insana ... YaranırmşBen asil sizi tebrik etmek istiyorum boyle bir adama hayran oldugunuz icin. Zira adam hicbir zaman sevgisini gostermemis ama siz cok asikmissiniz.
Peki soruyorum afedersın neyine aşık oldun ozamanMerhaba arkadaşlar, çok sıkıntıliyim bu zamanlar aslında hep var bu da bazen bosveriyorum ama zaman zaman da çok zoruma gidiyor boşveremiyorum, Eşim çok odun ne ilgi var ne sevgi hele sevgi hiç yok 3 yıllık evliyiz, o kadar aşık olarak evlendim ki o da beni seviyordu, ya da sevdiğini saniyormuşum. Asla sevgisini göstermedi çünkü hiçbir zaman. O kadar yoruldum ki sadece ilgi, sevgi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum gerçekten işten gelince bi sarılsa bı öpse yeter ama yok hiçbir zaman bana güzel bi söz söyledigini görmedim duymadım, kendiliğinden gelip yani içinden gelerek bi öptugunu görmedim, ben o kadar aşıktım ki hep dibinden ayrılmazdim sarılırdım, öperdim durduk yere zaten sevdikten sonra başka sebebe gerek var mı? Zamanla beni de kendine benzetti o hayran olduğum adamdan o kadar soğudum ki nefretle bakıyorum artık bi de kaynalalik huyu var her yaptığima bi kulp bulur o kadar soğudum ki anlatamam, diyorum ki kendi kendime soğuttu kendinden artık canım yanmıyor diyorum ama dönüp dolaşıp zoruma gidiyor sevilmek istiyorum, napıcam bilmiyorum yani bu kadar olamaz ağzından güzel bişey çıkar diye ödü kopuyor sanki. Tam anlamıyla bi odun, siz benim yerimde olsanız napardiniz?
İlgilenmeyerek, aşk dilenmeyerek, kendi keyfine bak, neşeli ol, canlı ol. İşine karıştığında da benden bu kadar eminim sen daha iyisini yaparsın de dalgani geç. Duruma göre adamı silk yakandan.Nasıl yaşatabilirim o korkuyu?
Sevdiğini hiçbir zaman göstermemiş adama nasıl hayranlık duydunuz, çok sevdiniz, gidip üstüne birde evlendiniz
Evlenmeden önce böyle değildiSevdiğini hiçbir zaman göstermemiş adama nasıl hayranlık duydunuz, çok sevdiniz, gidip üstüne birde evlendiniz?
Asla sevgisini göstermedi diye yazmışsınız konunuzd.Evlenmeden önce böyle değildi
Evlilik için dedim onu ama evet yanlış anlaşılabilir, birazdaha açıklayici yazabilirmişim. Sevgililikte gayet iyiydi evlendik herşey birden bitti ama onun açisindan bitti ben hâla çok seviyordum. Aslında biliyorum klasik yani garantiye alınca ilgi bitti ama nasıl ilgili hale getirebilirim asıl sorum o.Asla sevgisini göstermedi diye yazmışsınız konunuzd.
Dile getirdiğinde tepkisi ne oldu?Evlilik için dedim onu ama evet yanlış anlaşılabilir, birazdaha açıklayici yazabilirmişim. Sevgililikte gayet iyiydi evlendik herşey birden bitti ama onun açisindan bitti ben hâla çok seviyordum. Aslında biliyorum klasik yani garantiye alınca ilgi bitti ama nasıl ilgili hale getirebilirim asıl sorum o.
Adam hiç göstermemiş size ilgi demekki karakteri bu bunu bilerek evlenmisiniz bazen sevince gözümüz kör olabiliyor evlenmeden önce birbirinizi ne kadar tanıdınız acaba merak ettimMerhaba arkadaşlar, çok sıkıntıliyim bu zamanlar aslında hep var bu da bazen bosveriyorum ama zaman zaman da çok zoruma gidiyor boşveremiyorum, Eşim çok odun ne ilgi var ne sevgi hele sevgi hiç yok 3 yıllık evliyiz, o kadar aşık olarak evlendim ki o da beni seviyordu, ya da sevdiğini saniyormuşum. Asla sevgisini göstermedi çünkü hiçbir zaman. O kadar yoruldum ki sadece ilgi, sevgi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum gerçekten işten gelince bi sarılsa bı öpse yeter ama yok hiçbir zaman bana güzel bi söz söyledigini görmedim duymadım, kendiliğinden gelip yani içinden gelerek bi öptugunu görmedim, ben o kadar aşıktım ki hep dibinden ayrılmazdim sarılırdım, öperdim durduk yere zaten sevdikten sonra başka sebebe gerek var mı? Zamanla beni de kendine benzetti o hayran olduğum adamdan o kadar soğudum ki nefretle bakıyorum artık bi de kaynalalik huyu var her yaptığima bi kulp bulur o kadar soğudum ki anlatamam, diyorum ki kendi kendime soğuttu kendinden artık canım yanmıyor diyorum ama dönüp dolaşıp zoruma gidiyor sevilmek istiyorum, napıcam bilmiyorum yani bu kadar olamaz ağzından güzel bişey çıkar diye ödü kopuyor sanki. Tam anlamıyla bi odun, siz benim yerimde olsanız napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?