- 15 Aralık 2024
- 6
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi elifyigit69
İki kadının birbiriyle sevişiyor olması onu tahrik ediyor sanırım. Fazlasıyla ki her bi yerden okuyor
Bu arada umarım Bayburtlusunuzdur da rumuzunuzda 69 yazıyordur.
Kocanız lezbiyen olabilirMerhabalar
Benim 2 yılı geçmiş bir evliliğim var. Bu süreçte eşimin telefonunda sürek lezbiyen hikayeleri okuduğunu yakaladım. Wattpad uygulamasında lezbiyen konulu hikayeler felanda okuyor. Tarayıcıdan +18 sitelerdeki lezbiyen hikayeleride okuyor. 2-3 defada lezbiyen videoları izlemiş.
Bir erkek neden lezbiyen videosu izler hikayesi okur. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Fikirlerinizle yardımcı olur musunuz?
Evet bayburtluyum bu ülkede hataylı ve bayburtlu olmak zorİki kadının birbiriyle sevişiyor olması onu tahrik ediyor sanırım. Fazlasıyla ki her bi yerden okuyor
Öyle bir niyeti olup olmadığını bilmiyorumKadınların sevişmesi çoğu erkeği saçma bir şekilde tahrik ediyorsize bi zararı yoksa, üçlü olsun güçlü olsun gibi niyetleri yoksa çok da takılmayın
Ama bu çok saçma değil miÇoğu erkek için iki kadının sevişmesi tahrik edicidir
Cinsellikte saçmalık diye bir şey olmaz. Kimin neyden tahrik olacağını söyleyemeyiz ya da tahrik olduğu şeylere bu çok saçma bundan tahrik olma diye müdahale edemeyiz.Ama bu çok saçma değil mi
Evli bir erkeğibn lezbiyen hikayeleri okuması tugaf geldiCinsellikte saçmalık diye bir şey olmaz. Kimin neyden tahrik olacağını söyleyemeyiz ya da tahrik olduğu şeylere bu çok saçma bundan tahrik olma diye müdahale edemeyiz.
Tuhaf değil.Evli bir erkeğibn lezbiyen hikayeleri okuması tugaf geldi
Ağağağaağ sabah sabah ne güldümİki kadının birbiriyle sevişiyor olması onu tahrik ediyor sanırım. Fazlasıyla ki her bi yerden okuyor
Yoo kime göre neye göre saçmaAma bu çok saçma değil mi
Evli birisinin bu hikayeleri okuması saçma geldiYoo kime göre neye göre saçma