Eşim sosyal medya yuzunden bana kavga etti korona testim pozotif çiktı

Korona şarkısı paylaşmak
Nasıl bir şarkı diye sormaya korkuyorum.
Koca odun,siz sosyal medyayı yalnızlık giderici zanneden biri,anneniz tuhaf,kayınvalideniz tustuhaf. Konu da tuhaf olmayan yok.
Çocuğunuzla gerçek anlamda kaliteli vakit geçirseniz sıkılmaya fırsatınız bile kalmaz.
Bu adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Bazı üyeler konu sahibinin annesinin nasıl biri olduğunu bile bilmeden “Öz annen bile niye sevmiyor seni acaba” vs. tarzı şeyler yazmış.Her anne evladıyla çok mu iyi?Ya da her anne çok mu mükemmel,belki ciddi psikolojik sorunları var belki de kötü bi insan?Durduk yerde evladına neler neler yapan anneler var,en canlı örneği kendi annem ve anneannem.

Boşicam diyor yasak olmasina ragmen işte o kötu ya öldururler ya cocugumu alırlar elimden
Niye bosanma yokmus,katolik mi esin
Bir de o gelinlikle ciktin kefenle gireceksin diyen babalar; ben kefene girdikten sonra ne işim var evinde,sana mi kaldim,belediye de kaldirir beni o saatten sonra=/
Oyle babalarin bir cogunun gozu disaridadir,coluk cocugunu utandirir ama kendi, namusuyla bosanan kizindan utanir terbiyesiz

Konuyu nereden tutsam elimde kalıyor. Mantık çerçevesinde gelişen bir tane bile durum yok.

Boşanmak istemiyorsan eşin ne derse tamam kocacım de. Yapacak başka bir şey var mı?

Çocuguna ,kitaplara ve sana bunca beddua eden yakın cevreni Allah' a havale edip,yaradana sığın bacım.Bırak şu saçma sosyal medya paylasimları yüzünden bunca sinirinin bozulduguna değmez zaten.

Nereye neye yorum yapayım bilemedim, öncelikle kocanız psikolojisi bozuk ve iğrenç bir insan. Sosyal medyada paylaşımlarınızda hiçbir sıkıntı yok. Hastalığın utanılacak hiçbir yanı da yok, kaldı ki size bulaştıran kocanız. Kendine güvensizliğini, ezikliğini sizi kontrol ederek bastırıyor. Öldürürüm mevzusunda bende sinirler koptu, bu adam tehlikeli ve birlikte yaşanılacak bir insan değil. Anladığım kadarıyla psikolojik tedavi görmeyi kabullenecek bir tip de değil hanzo. Kinci değilim diye üstünü örtmeyin, öldürürüm diyorsa bu ülkede erkekler sözünü er ya da geç tutuyor. Aileniz yine ailenizdir, bir şekilde ulaşın konuşun ailenizle anlatın zor durumunuzu, kabullenmek zorundalar sizi. Geleceğiniz için arkanıza bir destek alıp bu adamdan kurtulun.

Eşinin bildiği tüm sosyal medya hesaplarını kapat! Sahte hesaplar aç eşin yanındayken telefonu eline alma.. Bak hesaplarım yok de.. Kandır sende onlar kadınları istediği gibi aldatır, öldürmekle tehdit eder hepsine müstehak..... Eşinin başının etini ye başka kadın mı var neredeydin niye geç kaldın gibi... Birazda o cehennemi görsün... Kendine bak kurtar... Hastalık ciddi... Eşin sürekli evde olmadığına göre istediğin gibi takıl ardında delil bırakma....... Müstehak piskopatlara.....

Sosyal medyadaki gereksiz paylaşımları saçma bulsam da bu herkesin kendi tercihi. Eş dahil kimse kimse müdahale edemez. Hadsizlik. Eş, anne, KVnin sizi bu kadar baskilamasinin sonucu birkaç yıl sonra panikatak, sonra da ağır depresyon olarak size dönecek. İş bulmanızı ve mümkünse eğitiminizi devam ettirmenizi tavsiye ederim. Sizin ayaklarınız yere sağlam basarsa -ki bunun için meslek, para, eğitim, arkadaş, hobi vs. gerekli- bu zor süreçlerden kolay çıkarsınız. Siz bunları yapmaya çalışın çünkü eninde sonunda size lazım olacak. O gün gelince çaresiz kalmayin

Pozitifsiniz ve kocanız dışarıda. Nie kızdığı açık değil mi sizce de? Yasakları deliyorsunuz hala gelmiş yok kahve paylaşıyorum yok çocuğumu paylaşıyorum

Bende sosyal medyada herşeyini paylaşanlara sinir olurum ama eşin b*kunu çıkartmış.
Eşine hele bi boşasana de bakayım ne olucak ağırlığını koyamamışsın sen ağırlığını koyamazsan zaten gelen geçer ezer seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…