Eşim sosyal medya yuzunden bana kavga etti korona testim pozotif çiktı

Birincisi korona şarkısı nedir allasen ciddi sacmalamıssın.
İkincisi pozitiv oldugun duyulunca neden rezil oluyormus ki eşin dediğin tek hücreli?sanki aids ooldugnu duyurmussun.
Ücüncüsü kitap vs paylaşmayı bırak acilen o kitapları okumaya geç, zira anlatımın falan fena.
Annene de diyecek bir laf bulamadım ama muhakkak isabetli birseyler yazılacaktır.Yani nerden tutsam elimde kalıyor konu.

20 yaşindayim 1yaşinda oğluşum
Eski gönderilerinize baktımda bunu yazmışsınız. Bir sürü post açmışsınız destanlar yazmışsınız.

Biraz işsizlik yapıp baktım evet

bence kesinlikle gençliğinizin en güzel günlerini evlenip mahvetmişsiniz ben 20yaşımı düşünüyorumda asla evli ve çocuklu olduğumu hayal dahi edemiyorum. Şuan üniversite oluyor hayatınızı toz pembe yaşıyor olabilirdiniz. Bence acilen bir psikoloğa görünmeniz lazım. Üzüldüm halinize kendine bunu yapma.

Lütfen sunu bir cevaplayıp merak ettim
Sizi sosyal medyada kısıtlayan paylaştığınız şeyleri denetleyen sil dediklerini sileceğiniz bir kocayla ömür gececek mi cidden inandınız mı buna?

Yani şimdi empati yaptım da, tabi siz benim gibi yapmayın. Benim cevabım "miktir git boşa, manyak anandan da senden de kurtulurum. Çocuğu da bok alırsın, babayı alırsın sen babayı" derdim ama siz demeyin tabi. Yani deseniz çok güzel olur ama demeyin madem.

Şimdi sosyal medyada otu boku her şeyi paylaşan güruhtan ben de hoşlanmıyorum. Eşim şu an pozitif ailece karantinadayız tutup bunu paylaşmam neden paylaşayım. Ben de sosyallikten ölmüyorum. Aylardır evde oğlumla yaşıyoruz ama saçma sapan paylaşımlar mevcut durumumu iyileştirmez. He size iyi geliyordur anlarım bu da sizin tercihiniz. O evdeki insan görünümlü su aygırı da bunun farkında olmalı. Ne yapıp yapmayacağınıza o karar veremez. He rahatsız olursa bunu söylemenin bin tane normal yolu var. "hayatım hoş olmamış o paylaşım, siler misin" gibi.

Niye ağlıyorsunuz su aygırı böğürünce? Niye bu kadar pasifsiniz? Ayrıca çocuk konusunda babayı alır sizden. Mahmut abi gibi konuştum sinirlendim yine. Boşarsa boşasın fazla bir şey kaybetmezsiniz en nihayetinde.

yargilamayin ama boşanmak da istemiyorum
neden? niçin? niye?

burası hukuk devleti,çocuğunuzu falan alamazlar. biraz dik durun ,güçlü olun yahu. siz sindikçe daha da tepenize çıkıyor eşiniz.
boş atıyor,haydi boşasın bakalım, keyfi bilir? blöf yapıyor,çocuğun üstüne yemin etmeler falan... sırf sizin yumuşak karnınızı bildiğinden böyle söylüyor.

siz neden boşanmak istemiyorsunuz ben hala onu anlamıyorum. böyle ömür mü geçer,BOŞANIN.

Evlenmeden önce de böyle miydi. Allah ım düşmanıma vermesin. Annesi ayrı bir hikaye zaten. Tek söyleyebileceğim yüzde yüz eşiniz hatalı. Boşanmayacaksanız yapacak pek bir şey gözükmüyor. En azından siz kendinizi suçlamayın ve üzmeyin

Etrafım kalabalık ailemde seviyo beni ama çocuğum yok çokta istiyorum ölüyorum evlat hasretiyle ve çok boşluktayım asıl boşluk evlat isteyen bir annenin kucagidir gidin yavrunuzu sevin koklayin dünya bi anda çok güzel olcak

Madem bosanmayacaksiniz , mecburen itaat edin cekin evde bu les herifi. Ne diyelim ki bask? Cikmayin sozunden de gebertmesin bari sizi

Yemin ediyorum şu hatunların kocaya, yuvaya, evliliğe olan bağlılıklarının onda biri bende olsa kocam bulutlarda dolaşırdı ahsjsjs.

Yemin ediyorum şu hatunların kocaya, yuvaya, evliliğe olan bağlılıklarının onda biri bende olsa kocam bulutlarda dolaşırdı ahsjsjs.
Adam seni öldürürüm demiş korkuyor da olabilir. Neredeyse her gün bir tane görüyorum artık haberlerde, boşanmak isteyen eşini öldüren koca

Adam seni öldürürüm demiş korkuyor da olabilir. Neredeyse her gün bir tane görüyorum artık haberlerde, boşanmak isteyen eşini öldüren koca

Sanmıyorum korktuğundan dolayı boşanmak istemediğini. Zira mesajında nefret, soğukluk, tiksinti içeren tek bir cümle yok. Şahsen Kocamın öldürmesinden korkuyor olsam dünyada en çok nefret ettiğim insan o olurdu. Açtığım konuda da bol miktarda nefret söylemi olurdu.

Oncelikle gecmis olsun kuzum ayakta atlatmana cok sevindim ,esin haddi astigi icin haksiz ama paylasim konusunda bence hakli cunku cok uyarmis dinlememissin disardan cok tihaf gorunuyor bunlar (bence)sosyal medya cok baydi artik kitap kahve cay yani gerek varmi bu kadar ilgi bagimliligina? Herseyi anlatmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…