- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Ailem boşanmicaksin diyor beni öldhrsede gebertsede boşamicakmışim esimin geleneklerinde boşanma yok zaten gelinligiyle gelen kefeniyle döner hesabı kasin siginma evine giderim demustim aileme eşinden önce biz öldururuz oyle birseye kalkışirsan demislerdi. Cocugumla tehdit ediyolarneden? niçin? niye?
burası hukuk devleti,çocuğunuzu falan alamazlar. biraz dik durun ,güçlü olun yahu. siz sindikçe daha da tepenize çıkıyor eşiniz.
boş atıyor,haydi boşasın bakalım, keyfi bilir? blöf yapıyor,çocuğun üstüne yemin etmeler falan... sırf sizin yumuşak karnınızı bildiğinden böyle söylüyor.
siz neden boşanmak istemiyorsunuz ben hala onu anlamıyorum. böyle ömür mü geçer,BOŞANIN.
o zaman ailenize de söylemeyeceksiniz. onlara da izinizi kaybettireceksiniz. hayatınızda olmaları pek de gerekli değil gibi duruyor. sizi böyle sahipsiz bıraktılarsa.Ailem boşanmicaksin diyor beni öldhrsede gebertsede boşamicakmışim esimin geleneklerinde boşanma yok zaten gelinligiyle gelen kefeniyle döner hesabı kasin siginma evine giderim demustim aileme eşinden önce biz öldururuz oyle birseye kalkışirsan demislerdi. Cocugumla tehdit ediyolar
Hayir yaaBu sarkiyi mi koydun korona sarkisi dedigin sarki bu mu? Cevap evetse adam haklijfhfhfhd
Herkesle gorusmemi istemiyo zaten onu gözum tutmadi onu bosver vs..diyor eşim zaten tek basima burda pek cevre edibemedim sehir disinda zaten evimdeEski mesajlarınıza baktım da eşiniz zaten normal değil ama sizde de baya sıkıntı var gibi. Hep bi kendinizi lanet bi insanım kimse sevmez etrafım hep kötü ruh halindesiniz. Hatta eşiniz sizi kriz geçirirken video bile çekmiş. Bi yardım alsanız iyi olacak gibi. Bi uzmana gidebilir misiniz? Yada sosyal medyayı kullanıyorsunuz mesela en azından kişisel gelişim gibi size daha faydalı konularda yararlansanız. Eşinizde aileside sizin ailenizde garip insanlar ama etrafımızda hiç normal kimse yok mu. Görüşmenize izinmi verilmiyo biraz açar mısınız konuyu belki daha iyi anlarız bizde
Peki ya stresten kursağı kalkmakOnce siz kendinizi sevin , konunuza yazacak onlarca yorum var da neyse
Bir de kitaplarin sadece fotosunu paylasmakla kalmayip azicik okuyun , bana kavga etti ne demek cocugum ya , neden okudum ben bu konuyu ya
Bu ne ya gece gece yarıldım gülmektenBen bunu buldum. İnş budur.
Bir de cocugunun fotografinin altina,bir masallahinizi aliriz yazmazlar miYani esin haksiz. Ama bende herseyi paylasan insanlardan gerceken irie olurum. Yakismiyor kimseye yakistirmiyorum. Oyle kadinlar taniyorumki bir elinde kepceyle yamegi yapiyor diger ekinde telefon resim paylasiyor. Pembis gelinlerden zaten midem bulaniyo. Bebegim oksurdu masallah diyin. Bebeim guldu Allah olmayanada versin. Kayinvalidechime ziyaret. Kocisimle kahve keyfi. Kocisimle surdayiz. Korono olduk bir gecmis olsun aliriz. Hele su etiketlerden gina geldi. Hakkaten hos degil. Hele bir anneye hic yakismuyir. Al kardesim eline egitici kitaplar oynat cocugunu. Annenden ilgi gormemissin ama kendi cocugunla teselli bul. Adamda bikmis demekki gerceken cok paylasiyosan. Senin darlanma gibi luksun yok varsada bu bosluk sosyal medyayla kapanamaz. Cocugunla kapanir. Sevmiyorum vallahi ne tiktok ne digerleri. Hele o tiktok aman yarabbim. Kadinlar adamlar maymun olmus takipci ugruna
Eşimin geleneklerinde boşanma yok diyorsunuzAilem boşanmicaksin diyor beni öldhrsede gebertsede boşamicakmışim esimin geleneklerinde boşanma yok zaten gelinligiyle gelen kefeniyle döner hesabı kasin siginma evine giderim demustim aileme eşinden önce biz öldururuz oyle birseye kalkışirsan demislerdi. Cocugumla tehdit ediyolar
Boşicam diyor yasak olmasina ragmen işte o kötu ya öldururler ya cocugumu alırlar elimdenEşimin geleneklerinde boşanma yok diyorsunuz
Sosyal medyaya bağımlı olduğunuz için , sizi boşamakla ölümle tehdit ediyor ?
Eee bırakın boşasın o zaman
Bence siz eşinizi deli gibi seviyorsunuz
Sirf hayatinin her saniyesini paylastigi icin dayi kizimi heryerden sessize aldim (watsap Instagram storylerini falan) selam sabahi kestim yani gercekden bi ogurtu gelmeye baslamisti artikYani esin haksiz. Ama bende herseyi paylasan insanlardan gerceken irie olurum. Yakismiyor kimseye yakistirmiyorum. Oyle kadinlar taniyorumki bir elinde kepceyle yamegi yapiyor diger ekinde telefon resim paylasiyor. Pembis gelinlerden zaten midem bulaniyo. Bebegim oksurdu masallah diyin. Bebeim guldu Allah olmayanada versin. Kayinvalidechime ziyaret. Kocisimle kahve keyfi. Kocisimle surdayiz. Korono olduk bir gecmis olsun aliriz. Hele su etiketlerden gina geldi. Hakkaten hos degil. Hele bir anneye hic yakismuyir. Al kardesim eline egitici kitaplar oynat cocugunu. Annenden ilgi gormemissin ama kendi cocugunla teselli bul. Adamda bikmis demekki gerceken cok paylasiyosan. Senin darlanma gibi luksun yok varsada bu bosluk sosyal medyayla kapanamaz. Cocugunla kapanir. Sevmiyorum vallahi ne tiktok ne digerleri. Hele o tiktok aman yarabbim. Kadinlar adamlar maymun olmus takipci ugruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?