-
- Konu Sahibi ilaydaaaaa
Böyle adamlar kadin nasılsın derse , medenice konuşsa aklına uckuru gelir. Yada evdeki hallerinden daha kibar olurlarYurdum erkeğinin abazalığı çıtır dullarda seni bekliyordu fanteziye bak toplum böyle sapıklar yüzünden kadına karşı gelişmiyor işte malesef...
Üstteki biri de vizyona bak bekarlar dururken dul aratmis yazmış kocanizin kadın versiyonu beyinsizlikte
Tabi ki normal degil fakat esiniz videoalari gecerken karsisina cikan video içeriği farklı olabilir esiniz de o video ve ona benzer baska videoalar icin sayfaya tıklamis olabilir. Yani arama bölümünde kendisi aratmamis olabilir sorunuzun cevabi olarak.Tıklaması normal mi peki sizce bir değil iki değil 1 video olsa eli carpmistur derim
Aa hayret tlf arkadaşına vermemiş mi?Merhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Namus abidesi gecinirler bir de aileden falan bahsederler güya toplumda kocadir babadır belki ama aklı çıtır dullardadırBöyle adamlar kadin nasılsın derse , medenice konuşsa aklına uckuru gelir. Yada evdeki hallerinden daha kibar olurlar
Vizyon ölçme kriteriniz de sizin vizyonunuzun adamdan pek farklı olmadığını gösteriyor.Vizyonsuz herif çıtır bekarlar varken dullar neden
Sadece ben demek paylasimlarini sadece kendisi görür,video,resim,profil bilgilerini sadece ben yaparsanız sadece Facebook sahibi görür, arkadaş listesinde ki kişiler görmez.Facebook'tan anlayan biri var mı kızlar izlenen videolar arasında altta sadece ben ve profilde gizlendi yazıyor ne anlama geliyor izlediği her video geçmişe düşer mi yani sonuçta günde kaç video kaydiriyodur
Neden dul onu anlamadımVizyon ölçme kriteriniz de sizin vizyonunuzun adamdan pek farklı olmadığını gösteriyor.
Bence eşinizi hemen suçlamayın, Facebook öyle bir platform ki takip etmediğiniz şeyler bile karşınıza çıkıyor. Benim babamın Facebook hesabında da yıllar önce dul kadınlar aratması görmüştük annemle. Ama babam öyle bir şey yapacak son kişidir, annemle hiç konusunu dahi açmadık babama. Ben de başta tiksinmiştim babamdan ama bazen benim hesabımda da aranmadığım şeyler geçmişime düşüyor vesaire. Geçenlerde kayınbabam Facebook anasayfada gezerken göz ucuyla bakıyordum onun karşısına da dul kadınlar reklamı çıktı, adamcağız hemen geçti. Diyeceğim o ki araştırın lütfen, reklamlar yüzünden evliliğiniz bitmesinMerhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Bilemiyorum gerçekten tek bildiğim kalkıp yemek yemeye bile hevesimin kalmadığı.. her şeyden soguttu bu konuhicbir sosyal hesabimda ne bakmadigim ne de yazmadigim seyler cikmiyor, erkekler de niye çıkıyor ki :)
Uzgunum ama esiniz sapik, ne yapacaksiniz simdi?
Aynen babanız dul kadınlar aratması yapacak son kişidir.Bence eşinizi hemen suçlamayın, Facebook öyle bir platform ki takip etmediğiniz şeyler bile karşınıza çıkıyor. Benim babamın Facebook hesabında da yıllar önce dul kadınlar aratması görmüştük annemle. Ama babam öyle bir şey yapacak son kişidir, annemle hiç konusunu dahi açmadık babama. Ben de başta tiksinmiştim babamdan ama bazen benim hesabımda da aranmadığım şeyler geçmişime düşüyor vesaire. Geçenlerde kayınbabam Facebook anasayfada gezerken göz ucuyla bakıyordum onun karşısına da dul kadınlar reklamı çıktı, adamcağız hemen geçti. Diyeceğim o ki araştırın lütfen, reklamlar yüzünden evliliğiniz bitmesin