- 10 Kasım 2023
- 27
- 12
- 23
-
- Konu Sahibi ilaydaaaaa
Kim aratmıṣ peki cinlermi?Merhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Evet yazdım baktım diyecek hali yok yaMerhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Bit kadar beyniyle dalga dümen işlerine düşmüşMerhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Ayy nefesim kesiliyor ne yapicam hiç bilmiyorum aldatmaya girer mi girmez mi o ayrı konu ama beni öptü günde bile midem bulanıyor ne yapicamKim aratmıṣ peki cinlermi?
Tabi ki o aratmış bu kadarda saçma yalan atmazsın yani
Terbiyesiz herif çıtır dullarmı
Aldatmak sadece yatakta basmakla olmuyor.Ayy nefesim kesiliyor ne yapicam hiç bilmiyorum aldatmaya girer mi girmez mi o ayrı konu ama beni öptü günde bile midem bulanıyor ne yapicam
Merhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Aldatması için illa yatakta basmanıza gerek yok ki zaten adamın niyeti çirkin dul kadınlara merak salmış sapık yetmezmi?Ayy nefesim kesiliyor ne yapicam hiç bilmiyorum aldatmaya girer mi girmez mi o ayrı konu ama beni öptü günde bile midem bulanıyor ne yapicam
Mümkün değildir.Merhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Facebook'tan anlayan biri var mı kızlar izlenen videolar arasında altta sadece ben ve profilde gizlendi yazıyor ne anlama geliyor izlediği her video geçmişe düşer mi yani sonuçta günde kaç video kaydiriyodurMerhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Bu konuyla ilgili bilgim yok ama arama kısmına yazdığı şey iğrenç ya.Facebook'tan anlayan biri var mı kızlar izlenen videolar arasında altta sadece ben ve profilde gizlendi yazıyor ne anlama geliyor izlediği her video geçmişe düşer mi yani sonuçta günde kaç video kaydiriyodur
Facebook için konuşuyorum evet mümkün, diyelim ki bir video geldi ana sayfasina ve o da tıkladı o sayfayı, arama çubuğunda o isim çıkıyor aratmasa dahi. Isterseniz siz de deneyebilirsiniz.Merhabalar eşimin Facebook arama ve izlenme geçmişine tesadüfen baktım izlenmeyeck şeyler gördüm arama çubuğu hep kız yazarken utanıyorum ama çıtır dullar fallan yazıyor yediremiyorum şok oldum en sonunda sordum ben öyle bişey aratmadim izlemedim yemin ederim bilmiyorum diyor kızlar izlenmemesine rağmen aratmamasina rağmen öyle şeyler yazması mümkün mü sosyal medyada öyle bişey olur mu lütfen yardim
Tıklaması normal mi peki sizce bir değil iki değil 1 video olsa eli carpmistur derimFacebook için konuşuyorum evet mümkün, diyelim ki bir video geldi ana sayfasina ve o da tıkladı o sayfayı, arama çubuğunda o isim çıkıyor aratmasa dahi. Isterseniz siz de deneyebilirsiniz.