Merhabalar
Siz hala yeni yeni tanışan sevgililer gibi çekiniyorsunuz birbirinizden. İki senelik evlilik ve iki çocuktan sonra cinsellikle ilgili en ufak utangaçlık kalmamalıydı aranızda. Bakın ben şu an nişanlıyım ama ben bile şimdiden nişanlımla konu açıldığında rahatça konuşabiliyorum. Konuşmalıyım da zaten, çünkü evlendiğimde en ufak sorun yaşamak istemiyorum bu konuda veya sorun yaşasam bile yine rahatça konuşup halledebilmek istiyorum.
Sizin bu aksam mesajla yazdığınız her şeyi, eşinizin yüzüne karşı söylemeniz gerekiyordu. Mesaj atmak çok yanlış olmuş. Hakaret eder gibi algılamıştır eşiniz. Yüzyüze söyleseydiniz sakin bi ses tonuyla ve hafif buruk, hafif gülümseyerek.. o zaman alınmazdı eşiniz ve onu küçük gördüğünüzü düşünmezdi. Henüz birbirinize karşı rahat olmadığınız için cinsellik konusunda mesajla konuşmak karşı tarafın kendini daha çok geri cekmesine sebep olabilir.
Eşinizden istediğiniz her şeyi ilk siz yaparak başlatın ilişkide. O sizin eşiniz yahu, yanında yemek yemek kadar normal olmalı bu tarz konular aranızda. Bir çekinirsiniz, iki çekinirsiniz, üçüncüde size de normal gelir. Siz başlattıkça eşiniz de gaza gelip sizinle yeni şeyler denemek isteyecektir. Onun yapmasını istediğiniz şeyleri de o anda fısıldayarak söyleyin ya da ne bileyim hiç konuşmadan eşinizin ellerini alın istediğiniz yere götürün bi şekilde gelir devamı. Ayrıca kendinizi sakın salmayın. Farklı farklı seksi iç çamaşırları ve gecelikler alın. Haftada 2 3 gün onları giyin sürpriz yapın eşinize. Trendyolda inanılmaz uygun fiyatlı ve güzel gece kıyafetleri var.
Bir de size son tavsiyem sakın eşinizi 1 ay bırakıp çocuklarla beraber ailenizin yanına gitmeyin. Yani hadi yılda 1 kere gittiniz diyelim ama asla yılda 2 olmasın bu. Sizin yeriniz eşinizin yanı.