• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim senle evlenecegime keske eski kiz arkadaşımla evlenseydim dedi.

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
50
Merhaba saygı değer Arkadaşlar;
Bu konuyu acmadan önce cok düşündüm gelecek cevaplarıda az cok biliyorum.
Söyle baslamak istiyorum. Biz 8 yıldır evliyiz.
Evliliğimiz cok hızlı oldu. 7 yaşında bir kizim var.
Eşimle başta benimde gençliğimden hamilelik sürecinde onun ailesinden gördüğüm baski ve psikolojik şisdetten bazı problemler oldu.ve Eski kiz arkadaşlari benim tarafimdan ailesinim de katkisi ile konu oldu.zamanla o psikolojik süreci atlattiktan somra bunlarin hic biri kalmadi.

Beni aşiri kiran ve buraya konu acmama neden olay ise , esimin babasiyla tatile gittikten sonra 4 tuaf davranışlari instagram kullandigim icin sen kimsin dedi.bilimle ilgilenen o kisimi yoksa bu aptal mi ? Ve bu konuda üzerime geldi. Bende sabah neden böyle davrandiğini babasi benim hakkimda konustuklarini söylemisti.. ne konusuldu neden ben günah keçisiyim diye sitem ettim.oda sıkınti yapacağim bir seyin olmadiğinı dedi ve beni evi temizlemekle sucladi. Evi temizliyirum iki kere yemek yiyoruz ve hergün taze yemek pisiriyorum.okul yaptim yakinda da hemsire olucam uzun bir sürecten geçtim. Yani bos durmadim evde.bu benim zoruma gitti yaptiğim halde ukalaca evi temizlemeni bekliyorum demesi ki temizlemistim ki hergün temizleniyor. Konu defalarca tartusildi gözümün önünde hakaret eder gibi yemek masanın ayağını temizledi.yani kemdisi işinde iyi ve evdede olunmasi gereken bu.ama benim böyle detaylara eskisi gibi vaktim yok.
Neyse onun eski kiz arkadaşi ona aynisini yapmis zamaninda birvtabak icin hakaret etmis esik isten cikarildiğinds kemdisi calistigi icin eve döndüğünde esimin yemek yiyip lavaboya koyduğu tabak yüzünden kavga etmisler.Empati yapmasi için bunu dedim. Kemdini nasil hissettiğini bana anlatmıştın bende öyle hussettim sen bana böyle konusunca beni küçüçük seyler yüzünden suclayip yetersiz hissettirdiginde dedim.
Ve aynen böyle dedi keske seninle degil onunla evlenseydim.
Agladim hiç birşey diyemedim...
Kavgalar devam etti ayrilacagimi ve ayrilirken asla onun cikarlarini düşünmeyecegimi hakkimizi alacagimi dedim. Ve bana sonuç olarak gene sen o kizdan bahsettiginden beri o aklimda buna bişanma sebebin olsun dedi ve ikinci kez yaraladi..
Ayrilmak istiyorum fakat kızıma iyi bir baba olduğu icin kizima kiyamiyorum cikmazdayim siz ne düşünüyorsunuz.bugun aptal gibi dedim ayrilmayalim kızım icin herseyi yutabilirim yeterki o mutlu olsun onun kalbi kirilmasin dedim.ve iyimi yaptim bilmiyorum. Cok samimi defiliz zaten icim yemez!! Ayri uyuyoruz.
Tesekurler

Sekiz yıllık eşinize empati yapması için eski kız arkadaşından örnek mi verdiniz , çok saçma değil mi bu? Eşinizin eski sevgilisi üzerinden sizi yaralamaya çalışması da ayrı üzücü. Boşanma lafını iş olsun diye ağza almamak lazım.

Son düzenleme:
Araniz ciddi manada bozuk. Siz keske eski defterleri açmasaydınız. Eşiniz sanki bunu bekler gibi beklenmedik bir tepki vermis. Dil yarasi da agirdir esiniz agir konuşmuş. Yani siz deseydiniz eski sevgilimle olsaydim diye kan çıkarırdı. Fazla alttan almamanizi tavsiye ederim.

Tek anladığım kocanın keşke eski kız arkadaşımla evlenseydim demiş. Neden demiş niçin demiş ne zaman demiş?
Hiç birşey anlamadım.

Tabağı yıkamadı, evi temizlemedi diye demiş sanırım. Gerçi konu sahibi de temizlemişmiş ama kocası babasının gazına gelip temizlemedin demiş. Sanırım böyle bişeyler.

Ayrılın boşanın bunlar biz dışardan insanların size diyebileceği bir konu olamaz her evlilik parmak izi gibi farklı ve özel.Evlilik terapistleri bunun için var annelik babalık kocalık hanımlık okulu üniv.yok malesef hayat okulu var...

Tabağı yıkamadı, evi temizlemedi diye demiş sanırım. Gerçi konu sahibi de temizlemişmiş ama kocası babasının gazına gelip temizlemedin demiş. Sanırım böyle bişeyler.
Eşi titiz ve mükemmeliyetçi bir adam anladığım kadarıyla. İş yerindeki mükemmellik evde de olsun istiyormuş. Kadın temizlemiş ama masanın ayağı kirli kalmış, eşi onu temizlemiş kızgınlıkla. Konu sahibi de ben boş durmuyorum okul bitirdim hemşire olacağım eskisi kadar vaktim yok diyor. Eski sevgili konusu da evliliğin ilk dönemlerinde eşinin ailesi nedeniyle gündeme gelmiş. Şimdi empati yapsın diye söylemiş ama yanlış bir yöntem seçmiş.

Konu sahibi siz de yanlışsınız eşiniz de. Oturup konuşulması gereken çok şeyiniz var eşinizle.

Eşi titiz ve mükemmeliyetçi bir adam anladığım kadarıyla. İş yerindeki mükemmellik evde de olsun istiyormuş. Kadın temizlemiş ama masanın ayağı kirli kalmış, eşi onu temizlemiş kızgınlıkla. Konu sahibi de ben boş durmuyorum okul bitirdim hemşire olacağım eskisi kadar vaktim yok diyor. Eski sevgili konusu da evliliğin ilk dönemlerinde eşinin ailesi nedeniyle gündeme gelmiş. Şimdi empati yapsın diye söylemiş ama yanlış bir yöntem seçmiş.

Konu sahibi siz de yanlışsınız eşiniz de. Oturup konuşulması gereken çok şeyiniz var eşinizle.

Hey maşallah akıllı kızım benim. Bu kadar şeyi o konudan nasıl anladın?

Konu sahibi konuyu siz açmış, beklemediğiniz tepki almışsınız. Biyas’ın dediği gibi oturup konuşarak çözülür mü sorunlarınız emin değilim ben pek. Ama deneyin.

Back