Esim sanal kumar oynuyor

Üçüncü çocuk kaza ile olmuş tamam da,bu adamdan iki çocuk yapmak zaten başlı başına büyük cesaret.

Cocuk yapincami düzelicekti zamanla? kendine yazik etmişsin cocuklarada öyle.
Mesleginiz calisma imkaniniz varmi? Girin bi işe boşayin bu adami kumari gectim ben daha oraya gelmedim şiddet varsa ilerde cocuklara uygulamicagi ne malum.

Ben 6 yıllık evli iki çocuk var aman ne büyük derdim var diyordum

Gereken güç içinizde ne olur kendinize bunu layık görmeyin en önemlisi de çocuklarınıza. Bu şartlar altında nasıl yaşayıp sağlıklı bireyler olabilirler ki . Siz annesiniz güçlüsünüz içinizde bir yerde neyin doğru olduğunu bilirsiniz . Ailenizin yanına gidin . Hemen iş bulun çalışıp kendi düzeninizi kurun . Her işi yapın ama bu yaşananlara boyun eğmeyin . Çocuklarınız kaç yaşında ?? Bakımınıza muhtaç yaştalar mı

Ne diyelim yani dayak yiyorsun gene boşanmıyorsun. Evde huzur muzur yok zaten biz ne desek yapacak mısın bu kadar şeyin üstüne hala o adamlaysan kendi düşen ağlamaz zaten

7 yıllık evlilik 3 çocuk.
adamın tıyneti belli niye kendinize bunu yaptınız ki.
dayaktan sonra boşanmamışsınız o adam daha size saygı duymaz daha sizi insan yerine koymaz.

6 4 ve 1 bucuk yasinda

Ah ah çocuklarım için dayandım denmesine üzülüyorum en çok. En büyük zararı onlar gördü. Anneler iyilik yapayım derken evlatlarına nasıl kötülük ediyorlar.
Ah o anneler bir bilse bunu
Bizim annizde bizim için çekmiş güya babamı.
Babam anneme şiddet uygular bizede uygulardi sinir hastasıydı.
En basit şeyden kavga çıkarırdı dayak atardı.evde korkuyla bzurusuzlukla yaşardık mutsuzduk ne çocukluğumuzu bildik ne gençliğimizi.
Konu sahibi bak ben şuan 40 yaşındayım iki çocuğum var düşün.
Dört yaşında babam neyse hala huyu aynı değişen şeyler biz büyüdük evlendik kurtulduk annem hala çekiyor.dusun.
Eğer aklın varsa bosanirsin çocuklarını kurtarırsin.
Bizim gibi güya çocukları için çekmiş ann bizde çektik o babayı huzursuzluğu dayağı.
Sakın yapma çocukların da bizim gibi ne çocukluğunu yaşar ne gençliğini onlarida yakma

Hayır suan çocuklarım küçük çalışamıyorum

Zaten 7 yıllık evlilikte 3 çocuk büyük olması beklenemez.

Büyük konuşmak istemiyorum ama şiddetin her türlüsünü gördüğünüz insanla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz, aynı evde nasıl yaşıyorsunuz? Aileniz neden arka çıkmıyor?

Kumar oynamayı kafasında bitirmediği sürece bu sarmal devam edecek. Sanırım çalışmıyorsunuz çekip kapıyı gitmeye cesaretiniz yok. Kumardan kim kazanmış ki eşiniz kazanacak bir gün kazanır ertesi gün iki katını verir tek çare ayaklarınızın üzerinde durmanın yollarını arayın.

Evliliginde siddet,ilgisizlik,geçimsizlik var 3 çocuğunda korunurken oldu zamana düzelir diye due ettin sonuç yazık degilmi bu evliliğe 3 cocuk
Anlamiyorum gerçekten haftalık 50 ne benim kiz okulda haftada 100 yiyor kiyas degil derdim ama bi adam evini bu denli ihmal edecekse o adam bi daha baba yapılmaz ki ondan koca da olmaz.
Ailesinden hic destek bekleme bu şahsi yetiştiren onlar degilmi hala arkasındadır baksana
Sana calis diyecegim 3 cocuk var kim bakacak ailen destek cikarmi bosansan

Çocuklarınız için mi boşanmıyorsunuz ? Esasında çocuklarınız için şiddete meyilli kumar bağımlısı bir adamdan boşanarak onunla büyültmeyin çocuklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…