- 24 Ocak 2020
- 27
- 1
- 16
- 35
- Konu Sahibi Neyapsam0663
-
Cok doğru diyosunuz cok düşündüm çocuklarım icin dayandım .ama bakıyorum ki cocuklar suan herseye sahit oluyorlar evde hicbirimizin huzuru kalmadi.tesekkur ederim cevabınız icinKumardan önce fiziksel şiddet var ortada.
neden celiyosun bu adamı al.koruma ve uzaklaştırma kararını ne yaparsa yapsın.
kumar oynadığını,borç yaptığını de mahkemeye sun boşan.
yüklü tazminat ve nafaka da talep et.
madem çocuklarına arka çıkıyorlar alsınlar baksinlar.
Duzelse ilk çocukta pamuk gibi olurduCok doğru diyosunuz cok düşündüm çocuklarım icin dayandım .ama bakıyorum ki cocuklar suan herseye sahit oluyorlar evde hicbirimizin huzuru kalmadi.tesekkur ederim cevabınız icin
Babamın gelmemesini ben istedim oda kayinpederimi aradı belki ogluna ceki duzen verir tekrarlanmaz diye ama bu sekilde destek verecegini kim bilebilir?Niye onların ailesinden destek bekliyorsunuz ? Sizin aileniz ne diyor bu durumlara ? Hayır babanızı arıyorsunuz şiddet gördüm diye gelip sizi almak yerine neden kayınpederinizi arıyor ? Ne saçma iş...
Neden istemediniz ? Çeki düzen verse ne olur ki ?Şiddet girmiş işin içine. Çoğu erkek ailesi zaten oğlum yaparda ederde tavrı içine girer... Maalesef.Babamın gelmemesini ben istedim oda kayinpederimi aradı belki ogluna ceki duzen verir tekrarlanmaz diye ama bu sekilde destek verecegini kim bilebilir?
Dayak yediğiniz zaman bepantol krem kullanın bir sonraki dayağınız arasında az zaman olursa çabuk iyileşmiş olur kuzucum ..ben suan ne yapacağımı şaşırdım doldum artik buraya yazdim.bana fikir verirmisiniz
Babam gelirse kavga büyür birine zarar gelir diye korktum o an babasından cekinir dedimNeden istemediniz ? Çeki düzen verse ne olur ki ?Şiddet girmiş işin içine. Çoğu erkek ailesi zaten oğlum yaparda ederde tavrı içine girer... Maalesef.
Adam sana fiziksel olarak zarar veriyor farkında mısın?Babam gelirse kavga büyür birine zarar gelir diye korktum o an babasından cekinir dedim
Babanız gelmese bile birine zarar gelmiş. Size gelmiş. Şimdi babasından güç almış iyice azıtmış.Babam gelirse kavga büyür birine zarar gelir diye korktum o an babasından cekinir dedim
Ah ah çocuklarım için dayandım denmesine üzülüyorum en çok. En büyük zararı onlar gördü. Anneler iyilik yapayım derken evlatlarına nasıl kötülük ediyorlar.Cok doğru diyosunuz cok düşündüm çocuklarım icin dayandım .ama bakıyorum ki cocuklar suan herseye sahit oluyorlar evde hicbirimizin huzuru kalmadi.tesekkur ederim cevabınız icin
3 cocugumu korunma yöntemi ile korundum demedim 3.cocugumu dedim yani üçüncü cocugumu korunma yöntemi ile kaldım hatta daha iki yil onve bu konu ile ile ilgili başlık acmistim.Kondom yırtıldı ilk 4 saat içerisinde ella kullandım ama yinede gebe kaldimAyrilacaksiniz baska cikar yolu yok. Kumardan önce siddet var yani. Ek not: 3 cocuk yinede olabilecek hangi korunma yöntemi kullandiniz? Söyleyinde kullanmayalim, belli ki koruma etkisi yok
Hatta açtığım baslik ertesi gün hapı sonrasi hamilelikAyrilacaksiniz baska cikar yolu yok. Kumardan önce siddet var yani. Ek not: 3 cocuk yinede olabilecek hangi korunma yöntemi kullandiniz? Söyleyinde kullanmayalim, belli ki koruma etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?