eşim sadece içki içtiği zaman benimle ilişkiye giriyor arkadaşlar neden sizce?

Yok asıl sen kusura bakma kardeşim evlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı değişti bazen çocuk olduktan sonra da eşler değişebiliyor
ya aslinda soyle diyim ilk baslarda iyiydi hamile kalinca iliskiyi kestik simdide cocuk dogduktan sonra pek bi iliski yasamadik iliski yasayincada alkol alinca beraber oluyoruz

ya aslinda soyle diyim ilk baslarda iyiydi hamile kalinca iliskiyi kestik simdide cocuk dogduktan sonra pek bi iliski yasamadik iliski yasayincada alkol alinca beraber oluyoruz
Bence daha evliliğiniz yoluna oturmadan çocuğunuz olmuş ondan bence doğum sonrası da bi sendrom yaşamış belli ki ne kadarlık bebeğiniz?

Senin yerine kendimi koyarak yazıyorum. Böyle bir durum karşısında eşim benimle birlikte olmak istemiyor diye düşünürdüm. Yani sarhoş olması değil sorun ya da sarhoşken istemesi değil takılacağım nokta. Ayıkken istememesinde asıl olay başlıyor. Bende 4. 5 ay önce doğum yaptım. Beni beğenmiyor fiziksel deformasyon olduğu için soğudu diye düşünürdüm. Sarhoşiken bilinç yerinde değil ha gözü kapalı birlikte olmuş ha sarhoş ve şu aklıma gelirdi asla alkol aldığında birlikte olmaya izin vermezdim. O an ha ben olmuşum ha başkası. Ayıkken isteği olmayan biriyle sarhoşiken olmazdım.

Ne zaman cinsellik başlığında bir konuya girsem mutlaka orada konu dışı bir geyik dönüyor neden acaba konu cinsellik olunca ya fake deniyor ya da dalga geçiliyor. İnsanların bu konularda da dertleri olabilir gayet ki konu sahibinin bahsettiği şey büyük bir sorun bence.

Konuya gelince de eşinizin sorunları olduğu kesin. Kendini içince rahat hissediyor herhalde ya da normal zamanda isteksiz. Ya da eşiniz alkol almaya bahane arıyor. Siz istemediğiniz halde zorlaması da tecavüze girer zaten üstte de yazmışlar. Buna asla müsaade etmeyin, hastaysa gitsin tedavi olsun

yani şunuda söyliyeyim oyle sarhoşta olmuyor gayet normal davraniyor sadece alkol aldigini biliyorum ve ogun istekli oluyor

işte sorunda bu sarhoş olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…