çocugumuz var ve sordugumda yok oyle bir sey diyorKonusmaniza ragmen açılma ya da duzelme göstermediyse Bosanmaniz icin cok yeterli bir sebep. Yasiniz 24, hayatiniza bakarsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocugumuz var ve sordugumda yok oyle bir sey diyorKonusmaniza ragmen açılma ya da duzelme göstermediyse Bosanmaniz icin cok yeterli bir sebep. Yasiniz 24, hayatiniza bakarsiniz.
bunu biri daha demisti banaKonu sahibi de eşi için o zaman bu ihtimalleri düşünebilir
ama duzenli bi iliskiniz vardir demibenimki de içince sızıyor asla sevişmiyor. bu da sorun bence.
bilmiyirum yaEn önemli sebebi alkolü seviyorum .
Ve kafam rahatlıyor .
Şöyleki normal de isteğim 10 üzerinden 2 ise , alkollüyken bu 8 oluyor
Alkol içenler için cidden ayık kafayla çekilmiyor , tutku falan olmuyor
evet ailevi soSamimiyetine inanır bence
Benim kafadaymış . Ayık kafayla bende sevişemiyorum .
evet severek evlendikBurnuma hiç iyi kokular gelmedi severek mi evlendiniz?
konusun oyle bir sey yok diyor ama genelleme alkol alinca istekli oluyor buda benim icn buyuk bir sorunSamimiyetine inanır bence
niye pekiBenim kafadaymış . Ayık kafayla bende sevişemiyorum .
hayir kafama gunlerdir cok takiliyodu hatta aylardir ve bunu cevaplandiracak kimseyi bulamadimBir de neden acil diye baslik actiniz? Esiniz su an icmeye mi basladi yoksa
bu dun gece icin yazilan bir sey degildi aylardir kafamdaydi ve soracak birilerini bulamadigim icin buraya yazdim bukadar alay konusu etmeyin lütfen insan yasamadan bilemezGeç yazdık içtiyse adam olan olmuştur yeni üye ve acil yazmış çok acil şuan koptum ya
hayir istemiyorum icmedi zamanla istedigimde onda istek yok fakat ictiginde reddetmeme ragmen sorluyorSız istiyor musunuz peki o ıckılıyken ıstedıgınde?
aciliyet dün gece icin yazilmadi aylardir kafama takilmisti bu konu nasil aydinlanirim diye buraya yazdim ama sagolun yani cevaplarinizla cok yardimci oldunuzHe dogru aciliyet neden konu sahibi? Gel bi aydinlat bizi bak bicdan yapiyoruz yoksa
istemedıgınde senı zorlamak ve zorla cınsel ılıskıye girmesi tecavuz biliyorsun dı mıhayir istemiyorum icmedi zamanla istedigimde onda istek yok fakat ictiginde reddetmeme ragmen sorluyor
biliyorum ve ben şuan cok merak ediyom normal hayatta beraber olmayip alkol alinca neden yaparistemedıgınde senı zorlamak ve zorla cınsel ılıskıye girmesi tecavuz biliyorsun dı mı
Adam sana tecavuz ediyor ve sebebini merak ediyosun sadece oyle mı?biliyorum ve ben şuan cok merak ediyom normal hayatta beraber olmayip alkol alinca neden yapar
normalde beraber olduğunuz zamanla içkili zaman arasında fark var mı? -sizi zorlaması dışındabiliyorum ve ben şuan cok merak ediyom normal hayatta beraber olmayip alkol alinca neden yapar
Hayır alay konusu değil özür dilerim kırmak istemem acil yazıp bir de yeni üye olunca belki fake bir konudur dedik amacım asla kırmak değilbu dun gece icin yazilan bir sey degildi aylardir kafamdaydi ve soracak birilerini bulamadigim icin buraya yazdim bukadar alay konusu etmeyin lütfen insan yasamadan bilemez
Kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz? Nişanlı iken hiç bişey belli etmedi mi?çocugumuz var ve sordugumda yok oyle bir sey diyor
Cocugunuz var diye hayatiniz yok degil. Bosanan bir sürü aile var.çocugumuz var ve sordugumda yok oyle bir sey diyor