bir bucuk yildir evliyiz severek evlendik nisanliyken hic bi sekilde belli etmedi maalesefKaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz? Nişanlı iken hiç bişey belli etmedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir bucuk yildir evliyiz severek evlendik nisanliyken hic bi sekilde belli etmedi maalesefKaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz? Nişanlı iken hiç bişey belli etmedi mi?
dogru diyorsuunCocugunuz var diye hayatiniz yok degil. Bosanan bir sürü aile var.
k.bakma ciddenHayır alay konusu değil özür dilerim kırmak istemem acil yazıp bir de yeni üye olunca belki fake bir konudur dedik amacım asla kırmak değil
Yok asıl sen kusura bakma kardeşim evlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı değişti bazen çocuk olduktan sonra da eşler değişebiliyork.bakma cidden
O ne yaa ayik kafaya cekilmezsin gibi.eşim sadece içki içtiği zaman benimle ilişkiye giriyor arkadaşlar neden sizce
ya aslinda soyle diyim ilk baslarda iyiydi hamile kalinca iliskiyi kestik simdide cocuk dogduktan sonra pek bi iliski yasamadik iliski yasayincada alkol alinca beraber oluyoruzYok asıl sen kusura bakma kardeşim evlendiğinizden beri mi böyle yoksa sonradan mı değişti bazen çocuk olduktan sonra da eşler değişebiliyor
ah ahO ne yaa ayik kafaya cekilmezsin gibi.
Ya ben bambaşka bir açıdan baktım da bu diyeceğim seni çok üzer mi onu bilemedim
Benim esimde ickiliyken daha istekli oluyor öyle bir etkisi varmis ama sadece öyle olmaz kabul etmeyin
Bence daha evliliğiniz yoluna oturmadan çocuğunuz olmuş ondan bence doğum sonrası da bi sendrom yaşamış belli ki ne kadarlık bebeğiniz?ya aslinda soyle diyim ilk baslarda iyiydi hamile kalinca iliskiyi kestik simdide cocuk dogduktan sonra pek bi iliski yasamadik iliski yasayincada alkol alinca beraber oluyoruz
4 aylikBence daha evliliğiniz yoluna oturmadan çocuğunuz olmuş ondan bence doğum sonrası da bi sendrom yaşamış belli ki ne kadarlık bebeğiniz?
ne diyeceksinizYa ben bambaşka bir açıdan baktım da bu diyeceğim seni çok üzer mi onu bilemedim
Doğum sonrası sendrom başka da bişey değil hem evlilik daha yeniyken bebek dahil olmuş hayata bir müddet daha bekleyin geçmezse ayrılacağınızı dile getirin bence bir müddet bekleyin hep sarhoşken de olur mu canım bu ne böyle4 aylik
öyke bir sarhoslugu yok ayık yaniDoğum sonrası sendrom başka da bişey değil hem evlilik daha yeniyken bebek dahil olmuş hayata bir müddet daha bekleyin geçmezse ayrılacağınızı dile getirin bence bir müddet bekleyin hep sarhoşken de olur mu canım bu ne böyle
Doğum sonrası sendromu olabilir bir müddet sonra geçer umarımöyke bir sarhoslugu yok ayık yani
Senin yerine kendimi koyarak yazıyorum. Böyle bir durum karşısında eşim benimle birlikte olmak istemiyor diye düşünürdüm. Yani sarhoş olması değil sorun ya da sarhoşken istemesi değil takılacağım nokta. Ayıkken istememesinde asıl olay başlıyor. Bende 4. 5 ay önce doğum yaptım. Beni beğenmiyor fiziksel deformasyon olduğu için soğudu diye düşünürdüm. Sarhoşiken bilinç yerinde değil ha gözü kapalı birlikte olmuş ha sarhoş ve şu aklıma gelirdi asla alkol aldığında birlikte olmaya izin vermezdim. O an ha ben olmuşum ha başkası. Ayıkken isteği olmayan biriyle sarhoşiken olmazdım.ne diyeceksiniz
ne diyeceksiniz
yani şunuda söyliyeyim oyle sarhoşta olmuyor gayet normal davraniyor sadece alkol aldigini biliyorum ve ogun istekli oluyorNe zaman cinsellik başlığında bir konuya girsem mutlaka orada konu dışı bir geyik dönüyor neden acaba konu cinsellik olunca ya fake deniyor ya da dalga geçiliyor. İnsanların bu konularda da dertleri olabilir gayet ki konu sahibinin bahsettiği şey büyük bir sorun bence.
Konuya gelince de eşinizin sorunları olduğu kesin. Kendini içince rahat hissediyor herhalde ya da normal zamanda isteksiz. Ya da eşiniz alkol almaya bahane arıyor. Siz istemediğiniz halde zorlaması da tecavüze girer zaten üstte de yazmışlar. Buna asla müsaade etmeyin, hastaysa gitsin tedavi olsun
işte sorunda bu sarhoş olmuyorSenin yerine kendimi koyarak yazıyorum. Böyle bir durum karşısında eşim benimle birlikte olmak istemiyor diye düşünürdüm. Yani sarhoş olması değil sorun ya da sarhoşken istemesi değil takılacağım nokta. Ayıkken istememesinde asıl olay başlıyor. Bende 4. 5 ay önce doğum yaptım. Beni beğenmiyor fiziksel deformasyon olduğu için soğudu diye düşünürdüm. Sarhoşiken bilinç yerinde değil ha gözü kapalı birlikte olmuş ha sarhoş ve şu aklıma gelirdi asla alkol aldığında birlikte olmaya izin vermezdim. O an ha ben olmuşum ha başkası. Ayıkken isteği olmayan biriyle sarhoşiken olmazdım.
umarimmDoğum sonrası sendromu olabilir bir müddet sonra geçer umarım