Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusmaniza ragmen açılma ya da duzelme göstermediyse Bosanmaniz icin cok yeterli bir sebep. Yasiniz 24, hayatiniza bakarsiniz.eşim sadece içki içtiği zaman benimle ilişkiye giriyor arkadaşlar neden sizce
Buna sesli güldüm tövbe estağfirBir de neden acil diye baslik actiniz? Esiniz su an icmeye mi basladi yoksa
Bunu yazacaktim ama hadi dedim konu sahibi kirik bir gururla yazmis bunu. Ses etmeyeyim.Bir de neden acil diye baslik actiniz? Esiniz su an icmeye mi basladi yoksa
Geç yazdık içtiyse adam olan olmuştur yeni üye ve acil yazmış çok acil şuan koptum yaBir de neden acil diye baslik actiniz? Esiniz su an icmeye mi basladi yoksa
Ayy pot kirdim ben simdi dustu jetonBunu yazacaktim ama hadi dedim konu sahibi kirik bir gururla yazmis bunu. Ses etmeyeyim.
Sebebi nedir acaba özel değilseBenim kafadaymış . Ayık kafayla bende sevişemiyorum .
He ben de ondan güldüm ama tövbe yazdım kendimi kötü hissettim güldüm diye. Allah'ım inşallah konu faketir de gülmem boşa gitmezAyy pot kirdim ben simdi dustu jeton
konu sahibi aslinda kalbinizi kirmak istemedim kesinlikle, baya baya firlamaligimdan yazdim yine de uzgunum kusura bakmayin. Bu arada esinizin belki psikolojik ya da cinsel sorunlari vardir, icince rahatlayip cincellige odaklaniyordur
Acil yazmış ya ondan öyle yazdıkAyy pot kirdim ben simdi dustu jeton
konu sahibi aslinda kalbinizi kirmak istemedim kesinlikle, baya baya firlamaligimdan yazdim yine de uzgunum kusura bakmayin. Bu arada esinizin belki psikolojik ya da cinsel sorunlari vardir, icince rahatlayip cincellige odaklaniyordur
Samimiyetine inanır benceAyy pot kirdim ben simdi dustu jeton
He dogru aciliyet neden konu sahibi? Gel bi aydinlat bizi bak bicdan yapiyoruz yoksaAcil yazmış ya ondan öyle yazdık
En önemli sebebi alkolü seviyorum .Sebebi nedir acaba özel değilse
Konu sahibi de eşi için o zaman bu ihtimalleri düşünebilirEn önemli sebebi alkolü seviyorum .
Ve kafam rahatlıyor .
Şöyleki normal de isteğim 10 üzerinden 2 ise , alkollüyken bu 8 oluyor
Alkol içenler için cidden ayık kafayla çekilmiyor , tutku falan olmuyor