Eşim özgür olmak istiyormuş

Gözlerime inanamadım bi an okurken
allah aşkına anlaşmalı boşanma
aldatmış hemde 6 aydır birliktelermiş
oldu cnm bi gidiyim o kadına olmdı dönerim sana ne demek yaa
allahım çok sinirlendimmm
süründür mahkeme köşelerinde
böle pşkinlik olmaz yaaaaaaa
allah sabır versin size

boşan ve süründür. çok iyi bir avukat tut ama. pislikmiş resmen kocan...

Umarım konu sahibi burda yazılanları dikkate alır, zira -en iyi ihtimalle- cesaret edemiyor gibi geldi bana...

Son düzenleme:
Aykız bunları sana anlattıgında o adamı sakat bırakmadın mı cidden ?

Böyle oturup dinledin mi ?

Dönüp gelme ihtimali olabilir diye bu adamı bu zamana kadar bekledin mi ?

ALLAH'ım ya o insan müsvettesini ben okurken ekrandan çekip alıp kafasını gözünü kırasım geldi sen nasıl bu kadar sakinsin anlam veremiyorum..

Sanki yaşayan sen degilsin gibi.

olmazsa dönsem sen beni istemezsin dimi

buna oha ve yuh diyorum. kocanız iğrençlikte nivananın en üst seviyesinde rekora ulaşmış.
kendini garantiiye alıyor resmen. olmazsa yedekte bekle diyor..

Son düzenleme:
suç aykız'da valla isterse kusura baksın..

Genişliginde bu kadarı diyorum başka birşey demiyorum.

Herif herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaymış ama aykız hala birşeyleri düzeltmiyor diye yakınıyor..

Ya bu adamın zaten mayası bozuk ailesi gibi..

Ama ya konu sahibesine ne demeli

Küçük dilimi yutacam birgün bu forumda

diğer konudan gittiğim üçün bu konuya yazmayayım dedim ama, konu sahibi boşanırsa ben de ofiş değilim, Elvis'im..

adam bekle ben bir deneyeyim olmadı gelirim diyor, konu sahibi neredeyse olur diyecek, hala yakınıyor..

diyorumya office suç zaten direk aykız'da adamın mayası bozuk oldugu için üzerine yorum yapılacak bir karakteri yok..

Elle tutulur bir yanı olmadıgı için fazla üstünde durmadım ama hakikaten anlamıyorum

ergenliği bitmeden evlenince böyle oluyor malesefff!! kadınlar üstün yaratıklar biz 20li yaşlarda ayaklarımızın üzerinde durup ne istediğimizi bilirken erkekler bunu anca 20 yıl sonra yapabiliyor bebeğe çok üzüldüm ama yolla bu adamı zira rezillik göğe ulaşmış....

Arkadaşlar konu sahibi boşanma kararını çoktan vermiş. "Düzeltmek için bir şey yapmıyor" deme sebebi eşinin davranışındaki tutarsızlığı ortaya koymak. Hem boşanmayalım diyor hem de evde kalmak yerine annesine gidip muhtemelen diğer kadınla buluşuyor. Konu sahibi buna dikkat çekmek istemiş sadece bana kalırsa.

Bu nedir ya şokkk oldum pess artık!!! Kusura bakmayın ama inşallah barışmak gibi bir niyetiniz yoktur nedense öyle hissettim, eşiniz kendini affettirecek bir şeyler yapsa affedecek gibi görünüyorsunuz umarım öyle değildir, anlaşmalı boşanırsanız tazminat falan alamazsınız eşiniz olacak pislik sürünmeyi hakediyor tabi o kadın ve o adamın aileside aldattığını ispatlayacak deliller bulup dava açarsanız zaten size tazminat verecek masraflarınızı karşılamış olursunuz.

Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza

Senin yasadiklarinin benzerini ben de yasiyorum. Ayriliyoruz. Ben de sok yasadim, heyecan ariyormus bilmem ne. Ben dedim ki tamam burda bitiyor bu evlilik, cizgi cekiyoruz. Suanda ayrilik planlari yapiyoruz. Tovbe Allah'im manyakliyorlar galiba. Ben cikamadim isin icinden saldim gitsin.
Seni

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

canım evet aynen senin dediğin gibi.Zaten ben bu adamla devam etmek istesem şu anda evimde olurdum.Çocuk olmasa ben de anlaşmalı boşanmayı düşünmem zaten ama çocuk var ve biz bu adamla yine görüşmeye devam edeceğiz eğer ben terslik çıkarırsam her geldiğinde tartışma yaşarız düşman oluruz ben daha fazla üzülmek sterse girmek istemiyorum ve bekliyorum zaten ben evde olmadığım için rahat rahat kadının yanına gidecek sonun da benden boşanmayı kendi isteyecek ve tek celsede bitecek.

Ayyyy canım benim ya çok üzüldüm yazını okuyunca kendimi senin yerine koydum inşallah herşey yoluna girer bana kalırsa başka heyacanlar arıyor ,sende her fırsatta yakalıyorsun sen varken bişeyler karıştırması mümkün değil biraz ayrı kalıp hayatını yaşayacak güya bence asla boşanma biraz zaman tanı biliyorum çok zor ama bu zamanda görüşecek birşeyler yapacak birsürü kaşar karşısına çıkacak ama hep seninle kıyaslayacak onları doğum yaptın diye sakın salma kendini çocuğun için kendin için savaş canım üzerine çok gitme ama yalnız da bırakma kaptırırsın yoksa Allah yardımcın olsun

İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Ama o adamda ciddi bozukluklar olduğu ortada. Tez zamanda kurtulursunuz umarım.

Bu erkeklerin evlenene kadar kızların peşinden koşup evlendikten sonra sıkılma olayı nedir ya ? Heyecan arıyorsa bungee jumping yapsın. Asıl heyecan onda.

Insallah hersey planladigin gibi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak canım arkadaşım anladığım kadarıyla sen güçlü bir kadınsın ve hep öyleydin ..şuan bu kadar yıkılıyor üzülüyor olmanın nedeni loğusadöneminde olmandan kaynaklanıyor . Ben onsuz ne yaparım canım yanıyor nasıl yaşarım vs. Bence sana böyle bir zamanda bunu yapan adam affedeceğin son insan olmalı. İşin var , sana destek olan ailen var, minnacık bir melek te Allah vermiş sana bak sen içini ferah tut sana hiç bir şey olmayacak!! Affetme asla affetme kendini güçlü hissedemememen sadece yaşadığın bu loğusa döneminden kaynaklı bende çok ağır atlattım birebir yaşadım biliyorum .. Oğluna mutlu olmaya bak unutulmayacak şeyleri affetmek seni eritir bitirir .. Bahane arama kendine .. Ben senin yerinde olsam Allah'a büyük konuşmak istemiyorum ama şimdi açmıştım hem boşanma hem nafaka hem tazminat davamı ... Çok pişman olacak sana şerefsiz diyen ailesi gelip yalvarCak sana oğlum perişan geriden diye.. Umarım ozaman artık çok geç diyebilirsin ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dünyanın en kötü ailesi de olsa erkek ana-babasını kenara atmaz ki sen de olsan atamazsın kocanın tüm bu yaptıklarının aileyle alakalı olduğunu düşünüyorum sanırım çok yüz göz olunmuş ve artık senden soğumuş ben hem kv mi hem de onun ailesinin tüm yaptıklarını sineye çektim eğer bunu yapmasam benim eşimde bu durumda olurdu erkek milleti bazı şeyler yutulmalı yoksa sonucu böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…