Kendi vicdan azabını bastırmak için mi?Sizden aksam yemegi bekleyecegine aksam hazirlan kizim, sen, ben yemege gidelim diyebilir. Eve siparis verilebilir. Cocuk surekli gelmiyormus, birer pizza soylersiniz, gonlu olur. Kendisi istemiyor.
Cocugu yanina almayacak, omur billah sizi suclayacak bu yuzden.
Tabiiki. Suçu baskasina atmak en kolayi. Halbuki baba olarak ilişkileri onun düzenlemesi gerekirdi. Kizimi her hafta cuma aksamindan getirecegim, pazartesi buradan okula goturecegim demek gibi. Cocugu cagirmak icin evde 3 çeşit yemek olmasina gerek yok ki. Isin bahanesi isteKendi vicdan azabını bastırmak için mi?
kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Akrabalarımın vereceği max. tavsiye şekli;kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Bu parlak fikri çok kişiyle paylaşmayın, mayası süner size yaramaz sonra aman diyim.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Umarım zehirli elmayı kendi yemez.Bu parlak fikri çok kişiyle paylaşmayın, mayası süner size yaramaz sonra aman diyim.
Hemen bir tane yapsin tabi ona da bakmasin esi digerini de getirsin kendi bakmasin bosanmak isterse de cocuk var diye bosanamasin akil fışkırıyor o yuzden sanirim bu fikirler. Gercek misiniz siz ya?kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Senin kalbin o kadar kötü ki belki yani Allah düşmanının başına vermesin yakızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Kendı yapamadıgı seyle senı sucluyor, sen mecburmussun gibi davranıyorBu arada şunuda belirteyim benim tembelliğimden getirmeye korkuyormuş ya sözde ben hiçmi çocuk yapmayacagım işin orasına takıldım aslında ben
Hayretler içerisinde okudum yorumunuzu. Ne kadar zamanınızı aldı bu kafayı yaşamak anlatsanıza biraz.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Hay sizin vereceğiniz öneriye.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Doğru, o çocuğu diğer kadın tek başına yaptı(!) Bu saçma yorumu toy yaşınıza veriyorum.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?