- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.346
- 36
-
- Konu Sahibi Xyzel 56789
Bence de her kadın silah kullanmayı bilmeli. Ortadoğu’da yaşıyoruzSilah satın alıp poligonlarda atış eğitimi alın. Dediğimi yaparsanız adamın bundan asla haberi olmasın. Silah sahibi olmanın avantajı karşıdakinin bunu bilmemesinde yatar, biliyorsa o da silah satin alır ve istediğini yapar.
Adam kadına saldırırsa kendisini nasıl koruyacak? Bıçak yakın temas gerektirir, erkeğe gücü yetmez. Silah bir kadın için en iyi koruma.Yahu bu nasil akil konuyu hep uzaktan takip ettim ama bu msja dayanamadim
Lutfen ne yaziyorsaniz 2 kere dusunun 3 kere okuyun öyle yollayin film senaryosu degil bu
Adam kadına saldırırsa kendisini nasıl koruyacak? Bıçak yakın temas gerektirir, erkeğe gücü yetmez. Silah bir kadın için en iyi koruma.
Adamı ikna edin de önce kendisini, sonra sizi öldürsün.Benim sizden başka kimsem yok dönmezsen önce seni sonra kendimi öldürürüm dedi.
Konu sahibini barışmaya ikna ederse aynı sebeplerle tekrar dava açtığında delilleri kullanamasın diyeNeden dönmek istiyor eşiniz? En son pek kafaya takmıyordu ayrılığı kabul de etmişti
O kadınla ilişkisini mi bitirmiş benim sizden başka kimsem yok diyor?
Senin zibniyetine tük..reyim ben hemiYanlış anlamayın da kadına tebelleş oldunuz. Belki de o kadın sizin kurtarıcınızdı. Sizin korkunuzdan bu adamdan o da kaçtı.
Adam size sardı.
Aldınız mı belayı başınıza.
Sessiz sakin bitirecektiniz haklarınızı alıp.
Ne sandınız köpek olup aşk acısı çekeceğini egonuzu tatmin edeceğini mi?
Kurtulmaya bakacaktınız bu adam zaten sizi dövüyordu dayağı sorun etmeyip aldattığı için ortalığı yıktınız.
Cekin şimdi bakalım.
Degil miymişDemem mi neler dedim. Ama yüzsüzlüğü iyice ele almış. Benim kadar sen de suçlusun diyor. O bana o.cocugu dediğinde ben de ona diyordum( annesi babasını aldatıp kaçmış bu küçükken) o lafım çok zoruna gitmismis