-
- Konu Sahibi Xyzel 56789
Bunu yapacak potansiyeli olanlarla zıtlaşılmamalı bence Adam ölmek ve öldürmekten bahsediyor.Uzaklaştırma umurunda olur mu?Konumu bilirsiniz kızlar. Aldatıldığıma dair delilleri toplayıp evden ayrılmıştım. Burda çokça konuştuk. Çok şükür artık peşimde dolaşmıyor derken bugün kapıya geldi. İki dk konuşalım dedi. Rezillik çıkmasın diye aşağıya indim. Yine ağladı zırladı ben kesin bir dille ve sabırla yaptıklarını yüzüne tekrar vurup dönmeyeceğimi söyledim. Bu işin sonu ölüm dedi. Benim sizden başka kimsem yok dönmezsen önce seni sonra kendimi öldürürüm dedi.Korktum ama belli etmedim. Seninle tekrar bir araya gelmek benim için ölmekle eş değer zaten farketmez elinden geleni yap dedim. Bu hafta uzaklaştırma ve koruma talebi kendisine tebliğ edilecek büyük ihtimal. Şu anki başsavcı ile başsavcı vekili olduğu zamanlarda 2yıl çalışmıştım. Yanına çıksam mı diyorum yoksa blöf mü yapıyor bilemiyorum. Uzaklaştırma tek başına gözünü korkutur mu acaba? Bi tuhaf hissediyorum
Konumu bilirsiniz kızlar. Aldatıldığıma dair delilleri toplayıp evden ayrılmıştım. Burda çokça konuştuk. Çok şükür artık peşimde dolaşmıyor derken bugün kapıya geldi. İki dk konuşalım dedi. Rezillik çıkmasın diye aşağıya indim. Yine ağladı zırladı ben kesin bir dille ve sabırla yaptıklarını yüzüne tekrar vurup dönmeyeceğimi söyledim. Bu işin sonu ölüm dedi. Benim sizden başka kimsem yok dönmezsen önce seni sonra kendimi öldürürüm dedi.Korktum ama belli etmedim. Seninle tekrar bir araya gelmek benim için ölmekle eş değer zaten farketmez elinden geleni yap dedim. Bu hafta uzaklaştırma ve koruma talebi kendisine tebliğ edilecek büyük ihtimal. Şu anki başsavcı ile başsavcı vekili olduğu zamanlarda 2yıl çalışmıştım. Yanına çıksam mı diyorum yoksa blöf mü yapıyor bilemiyorum. Uzaklaştırma tek başına gözünü korkutur mu acaba? Bi tuhaf hissediyorum
Hayır ben savcımın yanına çıkıp anlatayım diyorumKendisi savcı mı onu tam anlatamadım
Şehir değiştirmek gerçekten kolay değil tayin meselesi var ve ben şu an kira vermeden ailemle yaşıyorum. Bu süreçte ev almam lazım yoksa bir daha asla alamam. Engelleyen çok şey var yani kaçmamıEh dediğim pek Te uzun sürmemiş olmuş , çok arar demiştim seni. Daha dün yazdım b*k böceğine geri dön deseydin. Bunu sen istedincevap belli.. ben olsam onun olduğu şehirde yaşamazdım artık sürekli muhatap olmak zorunda kalıyorsun kendine yep yeni bi sayfa başka bi şehirde açamazmısın? Çokta imkansız değil ama pat diye olmuyo onayda biliyorum ..
Ben o mesajları gördükten sonra bu güne kadar bir saniye olsun affetmeyi aklımdan bile geçirmedim. Kararlılığım size geçmemiş belli ki. Konuşmaya inme sebebim rezillik çıkmaması içindi. Çünkü koruma ve uzaklaştırma daha çıkmadıHalen yapıp yapmamayı düşünmeniz hata. Hemen gidin ve uzaklaştırmayı çıkarın.
Zaten adam kapıya geldi diye çıkıp konuşmanızın amacı nedir? Gururunuzun kırıldığını iddia ediyorsunuz ve şimdi hayatınızdan zaman ayırıp adamı mı dinliyorsunız?
Ben kalırsa bu aldatma meselesi bu kadar ayyuka çıkmasaydı ve adam yeterince gururunuzu yeterince okşasaydı siz çoktan affetmiştiniz. Şimdi ise daha fazla zamana ihtiyacınız var adama kanabilmek için
Ben o mesajları gördükten sonra bu güne kadar bir saniye olsun affetmeyi aklımdan bile geçirmedim. Kararlılığım size geçmemiş belli ki. Konuşmaya inme sebebim rezillik çıkmaması içindi. Çünkü koruma ve uzaklaştırma daha çıkmadı
Ben de öyle yorumladım yine araları bozuk herhalde. Ya resmen dua edecem artık mutlu olsunlar diyeNeden dönmek istiyor eşiniz? En son pek kafaya takmıyordu ayrılığı kabul de etmişti
O kadınla ilişkisini mi bitirmiş benim sizden başka kimsem yok diyor?
O rezillik çıkmadığı sürece yılan gibi yanınıza kadar sokulup rahatça tehdit savurmaya devam edecek.Ben o mesajları gördükten sonra bu güne kadar bir saniye olsun affetmeyi aklımdan bile geçirmedim. Kararlılığım size geçmemiş belli ki. Konuşmaya inme sebebim rezillik çıkmaması içindi. Çünkü koruma ve uzaklaştırma daha çıkmadı
Enayi yerine konulmayi aldatilmayi sindirememem ne kadar anormal geliyor size. Canı yanan biçok kadının yaptığı gibi intikam elbette istedim.burdaki çoğu kişi de benle aynı fikirde.dediğiniz gibi kararlılığınıza hiç inanmadım ben. hayatından bu adamı ve tortusunu silkeleyip atmak isteyen insan, günler ve hatta haftalar boyunca onun metresi ve aralarındaki yazışmaları okuyup hayatlarına kabus gibi çökmenin planını yapmaz ya da hamlelerde bulunmazdı.
siz inseniz de, inmeseniz de o rezillik çıkacaktı zaten. ve çıktı da. konuşmayı reddedip polis çağırsaydınız bu mevzu çoktan çözülecekti. burada niyet önemli. adamdan duymayı istediğiniz şeyler vardı belli ki.
Enayi yerine konulmayi aldatilmayi sindirememem ne kadar anormal geliyor size. Canı yanan biçok kadının yaptığı gibi intikam elbette istedim.burdaki çoğu kişi de benle aynı fikirde.
Buna hiç katılmıyorum ben.dediğiniz gibi kararlılığınıza hiç inanmadım ben. hayatından bu adamı ve tortusunu silkeleyip atmak isteyen insan, günler ve hatta haftalar boyunca onun metresi ve aralarındaki yazışmaları okuyup hayatlarına kabus gibi çökmenin planını yapmaz ya da hamlelerde bulunmazdı.
siz inseniz de, inmeseniz de o rezillik çıkacaktı zaten. ve çıktı da. konuşmayı reddedip polis çağırsaydınız bu mevzu çoktan çözülecekti. burada niyet önemli. adamdan duymayı istediğiniz şeyler vardı belli ki.
Sahi ne oldu began aBu konuda da bana geçmeyen seyler var, her sey cok hizli gelişiyor. Began adli uyede de bu hisse kapilmistim.
Silah satın alıp poligonlarda atış eğitimi alın. Dediğimi yaparsanız adamın bundan asla haberi olmasın. Silah sahibi olmanın avantajı karşıdakinin bunu bilmemesinde yatar, biliyorsa o da silah satin alır ve istediğini yapar.
Hanımefendi napıyorsunuz? Sinir ve hırs konusunda eşinden aşağı kalır yanı yok konu sahibinin de. O silah alınırsa kullanılır.Silah satın alıp poligonlarda atış eğitimi alın. Dediğimi yaparsanız adamın bundan asla haberi olmasın. Silah sahibi olmanın avantajı karşıdakinin bunu bilmemesinde yatar, biliyorsa o da silah satin alır ve istediğini yapar.
Silah satın alıp poligonlarda atış eğitimi alın. Dediğimi yaparsanız adamın bundan asla haberi olmasın. Silah sahibi olmanın avantajı karşıdakinin bunu bilmemesinde yatar, biliyorsa o da silah satin alır ve istediğini yapar.
Eee sonrası ne olacak haberler de öldürülen x kişisi konusu muSilah satın alıp poligonlarda atış eğitimi alın. Dediğimi yaparsanız adamın bundan asla haberi olmasın. Silah sahibi olmanın avantajı karşıdakinin bunu bilmemesinde yatar, biliyorsa o da silah satin alır ve istediğini yapar.