• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, oğlum ve arada kalan ben...

Nasıl güzel bir yüreğiniz var sizin,sırf hayranlığımı belirtmek için cevap veriyorum çünkü benden hem yaş hemde tecrübe gereği yapacağınızı çok çok iyi biliyorsunuz.İlk konuyu okuduğumda sizin öz oğlunuz zannetmiştim sonrasında mesajları gördükçe başa dönüp tekrar baktım konuya ve gözlerim doldu.Sizin gibi iyi insanlar oldukça öyle mutlu oluyorum ki anlatamam.Sorununuzu hallettiğinize sevindim umarım aradaki küçük sorunlarda hallolur ve 2 oğlunuzla beraber,eşinizle mutlu mesut yaşarsınız :) :81: :71: :70: Siz çook iyi birisinizz.

Önce yanlis okudugumu sandim herkes gibi ama dogruydu anladigim. Ne kadar güzel bir insansin sen karadutsarabi. Hoscakal baba isimli konunu okuyunca daha bir pekisti düsüncelerim..Insanlarin bircogu yasadiklarindan bir seyler cikarmayi bilmezler, sevmedikleri seyleri baskalarina yaparlar ama fark etmezler...Senin bu insanlardan ayrilan bir yönünü daha kesfetmis oldum böylece...Umarim oglun ile babasi arasindaki problemi cözebilmissindir. Senden daha mükemmel olamayacagi kesin cünkü hayatta bazi acilar vardir acittikca olgunlastirir...Oglunun psikolojisine önem verdigin icin seni yürekten bir kez daha tebrik ederim...
Eger siz de ayrilirsaniz beni birakma anne^^ deyisi oglunun beni cok duygulandirdi..Kücücük yasta onun böylesi agir duygularla bogusmasina izin vermeyecegine eminim!

Saglicakla kal..

Back