Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..(((((