Eşim öfkesini kontrol edemiyor..ve bu yüzden evliliğimiz bitmek üzere..

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
39
Kocaeli
Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:((((((

Psikolojik destek alması gerek eşinizin.

Lütfen ikna edin.
Çünkü ilerleyen zamanlarda belki de çocugunuza uygulayacak bunu :(

heleki bir eğitimciye yekışacak davranışlar değil bunlar
ne yapıp edip destek almasına katkıda bulunun bence

mesela nelere sinirleniyor? sen ne yapıyorsun da böyle tepki görüyorsun konuyu biraz daha açsan:44:
ayrıca benim dayım bana ilk evlendiğimde şöyle demişti; kızım
kocan geldiğinde yemek hazır olmazsa
gece uykusunu alamazsa(dırdır etme demek isityor)
sinirli olur.bunları yapma hiçbi sorun olmaz demişti..
gerçektende benim eşim açken çok agresif olur...

heleki bir eğitimciye yekışacak davranışlar değil bunlar
ne yapıp edip destek almasına katkıda bulunun bence

Aynisini dusundum.

Cocuklarimiz, sinirlenince uzerindekileri yirtan bir ogretmene mi emanet?

Cok yazik.

Konu sahibi arkadasim boyle tipler elbette hatasininda kabul etmez. Sozunu dinleyecegi ve cekindigi biri varsa ancak o kisiyi dinler.

Ben 2 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşimin evlendiğimizden beri sinirlenme huyu var olur olmadık herşeye sinirleniyor.. Bi bak iyiyse bi bak aklına hiç gelmiyecek yerde sinirleniyor. Kaç kere dışarıda rezil olduğumuzu düşündüğüm anlar oldu. canım bak duyucaklar.lütfen tartışmayalım demekten yoruldum..eşim Bana karşı şiddet uygulamıyor. Bi kaç kere gerçi kolumu sıktı.. Ama sinirlendiğinde bi görseniz dişlerini sıkar. Sinirli ve keskin bakar. çok Bağırır.. Ama farkında olmaz.elinde ne varsa yırtar kırar..kaç kere üzerindeki kıyafetleri yırttığı oldu...sakin ol demekten herşeyi sırf konu daha fazla uzamasın diye alttan almaktan yoruldum.. Ve bugün bitsin artık ben yoruldum dedim..ama bir yandan yavrumun ayrılmış anne babaya sahip olmasından dolayı vicdanen rahatsız oluyorum.. Ama bitsin dediğimde bile eşim hiç alttan almadan ..iyi o zaman olmuyorsa olmuyordur.bitsin demez mi iyice sinirlendim..eşimin bence psikolojik sorunları var..ama bunu kabul etmiyor..halbuki konuşarak bi anlaşabilsek..ikimizde öğretmeniz ama konuşmayı anlaşmayı başaramadık. Oysaki benim evlenirken ne hayallerim vardı..off offfff ne zor şeymiş şu evlilik..2 yılda evlilikten soğudum valla..:((((((

''eşim bana şiddet uygulamıyor''demişsiniz
eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor:ssz:

bu konuyu daha önce okudum sankı:ssz:
daha öncede sizmi acmıstınız

benim kocam da sinirlidir eşin kadar olmasa da hemen en ufacık konuda sesini yükseltir bir arkadaşta yazmış bu aslında psikolojik şiddet.böyle insanlarla yaşamak zordur.eşini seviyorsan boşanmayı düşünmüyorsan psikolojik yardım alması için ikna et yoksa bu şekilde evlilik yürümez yürüsede sen çok yıpranırsın.kendimden biliyorum benim koca senin eşin kadar değil ama yinede insan çok yıpranıyor yolun başında önlemini al canım:31:

Eşinin Guatr rahatsızlığı olabilir. Çok sık görülen bi rahatsızlık, bu tür sinirsel etkileri de oluyomuş.

Back