3 yılın ardından sonunda işe başlicam gibi yarın görüşmeye gidicem özel güvenlik olarak havalimanında çalışıcam eşimde orda çalışıyor 8 saat ve vardiyalı çalışma sistemi var eşimle dönüşümle bakarız diye anlaştık ama eşim sürekli cayıyor halbuki görüşmeyi falan kendisi ayarladı işe alım müdürüne görüştü alıncağım büyük ihtimalle ama eşim çocuğa karşı çok öfkeli ve tahammülsüz herşey bağırıyor çocuk bişey yapsa onu kıracak bunu kıracak diye ortamı geriyor sürekli çocuğum 2 yaşında baya hareketli ve güçlüde durdurmak çok zor çok heyecanlıyım yarın için ama çalışan anneler napıyor nasıl yapmalıyım bilmiyorum eşimin neden böyle olduğunu anlamış değilim .
Hem çok hareketli çokta akıllı bıraksan ipi iğneden geçirecek ben alıştım eşim şimdi sorumluluğun yarısını alıcak başedebilecekmi napıcam bilmiyorum2 yaşında bir çocuk hele ki hareketliyse gerçekten sabır gerektiriyor. Bebeğim 15 aylık, annem bakıyor. Tam yürüyememesine rağmen bir yerde tutmak mümkün değil defalarca evi turluyor. EŞiniz hem size iş bulup hem bu yükü kaldıramayacaksa sizin çocuğunuza baakmanız için tüm imkanları sağlamalı. Ne bekliyor çocuğunuzu da yanınızda işe götürmenizi mi<???
Arada bir bıraktığım oluyor bazen özen göstersene bazen umursamıyor valla bütün mahalle şikayetçi eşimin bağırmasından keşke ağzı kopsaBizim alt komşumuz var, bir tane oğulları var, çocuk 4 yaşına kadar asla babası bakmadı çocuğa. Her şeyini annesi yaptı. Artık çocuk daha rahat bakılacak sürece girince o zaman çocuk bakımına katılmaya başladı, ama hala çokta bir ley yapmıyor.
Onları yalnız bırak kısa sürelerle. Alışsınlar birbirlerine. Kırılacak şeyleri kaldırın evde. Evde bağırıp çağırması konusunda da bağırıp durma komşular seni şikayet etmiş gibi bir uyarı aldığınızı söyleyin çenesini tutsun.
Psikolog falanmısınız hepsi var sorun belli çözümü varmı sizdeBakmak istemiyor ve eminim simdiye kadar da böyle "öfkelenerek" cocugu daha cok size sepetledi. Ikinci ihtimal kendisinin b** bir cocukluk gecirdigi icin tahammülsüz olmasi, ama gördüklerimde cogunluk kendini "beceriksiz" gösterip isleri anneye kitliyor
Arada bir bıraktığım oluyor bazen özen göstersene bazen umursamıyor valla bütün mahalle şikayetçi eşimin bağırmasından keşke ağzı kopsa
Bende var çözümü boşanmak.Psikolog falanmısınız hepsi var sorun belli çözümü varmı sizde
mahallenin şikayetçi olduğunu eşiniz de biliyor muArada bir bıraktığım oluyor bazen özen göstersene bazen umursamıyor valla bütün mahalle şikayetçi eşimin bağırmasından keşke ağzı kopsa
Psikolog falanmısınız hepsi var sorun belli çözümü varmı sizde
Arada bir bıraktığım oluyor bazen özen göstersene bazen umursamıyor valla bütün mahalle şikayetçi eşimin bağırmasından keşke ağzı kopsa
Yazık ya mahalle duyacak kadar bağırıyor sa bebek denecek kadar küçük bir çocuğa ben asla bırakıp çalışmazdım 19 aylık bebeğim var ve çok borcumuz var, geçim sıkıntısı çekiyoruz ama yine de öyle bi insanla bebeğimi bırakıp gitmem sizin yerinizde olsam. 4 yaşına kadar siz bakın.Arada bir bıraktığım oluyor bazen özen göstersene bazen umursamıyor valla bütün mahalle şikayetçi eşimin bağırmasından keşke ağzı kopsa
Üzgünüm ama tabi baş edemeyecekHem çok hareketli çokta akıllı bıraksan ipi iğneden geçirecek ben alıştım eşim şimdi sorumluluğun yarısını alıcak başedebilecekmi napıcam bilmiyorum