işte ben biliyordum böyle cevaplar geleceğini erkekler onurluysa kadınlar şahaser yada evliya ilan edilmeli .çok iyi niyetlisiniz.umarım bigün sizinde canınız yanmaz.hayata küsmez hep böyle pozitif kalırsınız inşallah.bende sizin gibiydim.ama şimdi istesemde olamam ASLA bir erkeğe itimat edemem.
aldatıldım hemde defalarca hala da aldatılıyorum.ama bosanmadım henüz anlasmalı bosanma olsun diye ugrasıyorum.etraftan kimse bilmiyr derdimi.herkes mutlu sanıyor.
aldatıldım hemde defalarca hala da aldatılıyorum.ama bosanmadım henüz anlasmalı bosanma olsun diye ugrasıyorum.etraftan kimse bilmiyr derdimi.herkes mutlu sanıyor.
Anlaşmak için uğraşma. Samimi söylüyorum ne kadar uğraşırsan üstüne sıçrıyor, izi kalıyor. Binbir emekle yaptığım yuvamdan sadece bavulumu alıp cıktım ben, aldığım eşyaları falan da alacaktım vazgectim. Sadece kıyafetlerimi aldım. Kafam ağrımasın anlaşmalı boşanalım dedim bir gün tamam dedi ertesi gün hayır dedi, senle mi uğraşıcam dedim gittim actım davayı. Gerçi boşanamadık o ayrı mesele ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
seninki de ayrı bi tür zaten nafaka falanda ister o
:) En sonunda ben cinnet gecirip öteki tarafa göndericem onu zaten. Hakimin karşısındaki hallerini görmen lazımdı, adam dedi ki "bu adamın seni aldattığına emin misin" melek yüzlü şeytan dedim içimden :)
:) En sonunda ben cinnet gecirip öteki tarafa göndericem onu zaten. Hakimin karşısındaki hallerini görmen lazımdı, adam dedi ki "bu adamın seni aldattığına emin misin" melek yüzlü şeytan dedim içimden :)
elmayra aklıma bir fıkra gelditahmin ettinmi
ruhu beş para etmezmiş ne diyelim Allah ıslah etsin
Aynen düşündüğüm gibi kendi kendine aynı şeyleri anlatmaya başladı hala kendini savunuyor. O anlattı ben dinledim sonra ona dedim ki ''kendimden çok utanıyorum senin için ve arkadaşım için ne kadar yanlış şeyler düşünmüşüm.özür dilerim senden.beni anla lütfen sabahtan akşama kadar iş yerinde çok bunalıyorum çok gergindim ve üstüne de bu olunca şuhursuzca şeyler düşündüğüm için beni affet. Boşu boşuna o kızında günahına girdim hafta sonu bize yemeğe gelsin mi?dedim. Ne gerek var dedi ,(ya içten içe nasıl kudurduğumu anlatamam.) '' vicdanen kendimi rahatlatmak istiyorum. Istersen sen sevgilisinide ara birlikte yemeğe gelsinler hem beraber eğlenceli birşeyler yapar kafa dağıtırız'' dedim. Isteksiz isteksiz tamam dedi konuşurum yarın şirkette dedi. şimdi telefonla arayıp sorsana dedim.oflana puflana aradı, çocuğun hafta sonu işi varmış bende o zaman yarın gelsinler zaten görüşemedik bayadır özledik birbirimizi ''dedim. Tamam dediler. Yarın akşam gelicekler ve düğüm çözülecek.
Yani sen kızdan ögrendiklerini hiç sormadın mı?
Normalde görüşmenizi istemeyen adam kendisi arayıp yemege davet etti, bu olay üstüne öyle mi?
İlginç...
iLK KEZ OLMUYORKİ BU ARADA SIRADA GELİRLER YEMEĞE YADA DIŞARDA BULUŞURUZ.KIZIN SEVGİLİSİ EŞİMİN İŞ ARKADAŞI ZATEN. O KIZI BANA KÖTÜLERKEN BEN KIZI ONA SAVUNUYORDUM ÇÜNKÜ BEN BİR KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRMEDİM.KIZLA KONUŞTUKLARIMI TABİKİ ANLATMADIM YÜZLEŞİCEKLER ONLAR KARŞIMDA. YA EŞİM KONUŞURKEN O KADAR TUHAFKİ İLK KEZ KARŞIMDA PİŞKİN PİŞKİN YALAN SÖYLEDİĞİNİ HİSSETTİM. O BAKIŞLARI, O BENLE KONUŞMA TARZI ONU DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRMEMİŞTİM.HEP BENİ SUÇLAR NİTELİKTEYDİ HALBUKİ BEN TEK BİR TERS KELİME SÖYLEMEDEN SADECE DİNLEDİM YA.ONDAN ÖZÜR DİLEDİĞİMDE ÖYLE BİR DURGUNLAŞTI Kİ ANLATAMAM. ŞİMDİ İÇERDE YATIYOR YA VARYA ONUN YANINDA BİLE YATMAYA TAHAMÜLÜM YOK. BEN ÖZÜR DİLİYCEMDE EŞİM SUSUCAK NERDEEEEEEEE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?