• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim MS hastası olabilir

merhaba,
sadece gözde görme kaybı MS olduğunu göstermez. 24 saati aşan atak geçirmiş olması gerekir. benimde beynimde leyzonlar var ama 24 saati aşan atak belirtim yok o yüzden doktorlar bana ms diyemedi. Doktor tavsiyem 1. Mefkure Eraksoy 2.Cerrahpaşa Ayşe Altıntaş.
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın çok zor bir dönem biliyorum ama MS sadece tekerlekli sandalyeye bağlanmak değil. Ülkemizde bu hastalık pek bilinmiyor. MS denince feci bir şeymiş gibi düşünüyor insan ama araştırınca aslında MS olupta hayatını idame ettiren çok insan olduğunu anlıyor insan.
Size tavsiyem eşinize teşhis konsa bile bunu herkese söylemeyin
geçmişler olsun

Yorumunuzu ancak görebildim. Teşekkür ederim. İlk gittiğimiz doktor direk MS dedi. Başka doktorlara gittik, dediğiniz gibi kesin MS teşhisi konulmuyor. MS e benziyor, MS belirtileri bunlar deniliyor. 3 gün serum tedavisi aldı eşim. Mefkure Eraksoy'a ulaşmaya çalıştık ancak artık sadece ders verdiğini söylediler, tedavi için randevu vs alamadık. Ayşe Altıntaş'ı duymadık ama İzmir 19 Mayıs Üniversitesinde bi doktoru önermişlerdi, ismini hatırlayamadım şimdi, haftaya oraya gidicek eşim. Siz Mefkure Eraksoy'a gidebildiniz mi

Haklısınız, ben başta çok ümitsizliğe kapıldım, eşim için çok korktum ancak dediğiniz gibi tedavi ve önlemleri alındıktan sonra korkulacak bi hastalık değil.

Yorumunuzu ancak görebildim. Teşekkür ederim. İlk gittiğimiz doktor direk MS dedi. Başka doktorlara gittik, dediğiniz gibi kesin MS teşhisi konulmuyor. MS e benziyor, MS belirtileri bunlar deniliyor. 3 gün serum tedavisi aldı eşim. Mefkure Eraksoy'a ulaşmaya çalıştık ancak artık sadece ders verdiğini söylediler, tedavi için randevu vs alamadık. Ayşe Altıntaş'ı duymadık ama İzmir 19 Mayıs Üniversitesinde bi doktoru önermişlerdi, ismini hatırlayamadım şimdi, haftaya oraya gidicek eşim. Siz Mefkure Eraksoy'a gidebildiniz mi

Haklısınız, ben başta çok ümitsizliğe kapıldım, eşim için çok korktum ancak dediğiniz gibi tedavi ve önlemleri alındıktan sonra korkulacak bi hastalık değil.

Geçmiş olsun bende ms hastasıyım ben ilk öğrendiğimde ailem çok tedirgin olmuştu bu konuda uzman ne kadar doktor varsa liste yapmislardi benim size tavsiyem 1. Aksel Siva 2. Mefkure Eraksoy ben Aksel beye gitmiştim hoş şimdi Bakırköy Mazhar Osman da Mesrure Köseogluna gidiyorum gayet memnunum kendiside ms hastası ve beni çok iyi anlıyor :KK16:

Back