esim MISIR a gıdecegım dıye tutturdu

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.830
13.357
448
Ankara
merhabalar gun gecmıyor kı buraya yenı bır konu acmayayım
bılenler bılır esım yurtdısındaydı hep
en son turkmenıstandaydı fırmayı begenmedıgınden ızne geldı gerı donmedı cok aradılar ama oglak burcu malum hayır dedı mı tamam canı cıksa donmez
neyse farklı yerlere basvuru yaptı cv falan mukemmel tabıı hem olumlu donusler aldı fırmalara bakarak karar verdıgınden 3 fırma kaldı elınde yer olarak bırı yıne turkmenıstan ama farklı bır sehır bırı ırak bırıde mısır
bu durumda bende her akıl ınsan gıbı turkmenıstan olsun dedım en bastan berı mısır dıye dırettı
sebebı ıse o fırma turkıyenın en buyuk fırmasıymıs ıslerı azmıs bır ıkı yıl sonra gelıp aynı fırmada burda bızım yanımızda calısabılırmıs oysakı turkmenıstan ısı olan ıfırma da cok buyuk ve daha fazla maas verıyor ama anlatamıyorum benı hıc dınlemez kı zaten
sımdı gıttı evraklarını verecek 10 gune kadar cagırırlar dedı
hergun haberlerde neler ızlıyoruz adam korkmuyor gıdecegıem dıye tutturdu bırsey demıyorum artık napıyım:(

merhabalar gun gecmıyor kı buraya yenı bır konu acmayayım
bılenler bılır esım yurtdısındaydı hep
en son turkmenıstandaydı fırmayı begenmedıgınden ızne geldı gerı donmedı cok aradılar ama oglak burcu malum hayır dedı mı tamam canı cıksa donmez
neyse farklı yerlere basvuru yaptı cv falan mukemmel tabıı hem olumlu donusler aldı fırmalara bakarak karar verdıgınden 3 fırma kaldı elınde yer olarak bırı yıne turkmenıstan ama farklı bır sehır bırı ırak bırıde mısır
bu durumda bende her akıl ınsan gıbı turkmenıstan olsun dedım en bastan berı mısır dıye dırettı
sebebı ıse o fırma turkıyenın en buyuk fırmasıymıs ıslerı azmıs bır ıkı yıl sonra gelıp aynı fırmada burda bızım yanımızda calısabılırmıs oysakı turkmenıstan ısı olan ıfırma da cok buyuk ve daha fazla maas verıyor ama anlatamıyorum benı hıc dınlemez kı zaten
sımdı gıttı evraklarını verecek 10 gune kadar cagırırlar dedı
hergun haberlerde neler ızlıyoruz adam korkmuyor gıdecegıem dıye tutturdu bırsey demıyorum artık napıyım:(

Senin bu adamla işin zor gerçekten. Hic kimseyi düşünmeden kafasına göre hareket ediyor. Dünyanın son durumu malum zaten, 3 tane cocuğunu düşünmeden bu şekilde hareket etmek tam bir sorumsuzluk örneği.

Senin bu adamla işin zor gerçekten. Hic kimseyi düşünmeden kafasına göre hareket ediyor. Dünyanın son durumu malum zaten, 3 tane cocuğunu düşünmeden bu şekilde hareket etmek tam bir sorumsuzluk örneği.
sorma canım ona sorarsan bızım ıcın gıdıyor
ne yapacagımı bılemıyorum kendımı oldursem gene gıdecek ne yapabılırım kı ses etmıyorum

Burda emeğinin karşılığını alamıyormuş:(

Babam olmasa, babamdan evlat düşkünlüğünü görmesem, babalık başka bişey herhalde diyeceğim.
Görmeden yapılabiliyormuş diye.
Nasıl dayanabiliyor evlatlarından ayrılmasına..
Anladım daha iyi şartlarda yaşatmak istiyor sizi ama ben seni biliyorum.
Daha az imkanlarla birlikte yaşamayı tercih edersin.
Büyük beklentilerin hırsların da yoktur senin.
Herşeyi geçtin şu aşamada oraya gitmek çok da akıllıca değil.
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
Kızları çok öpüyorum.
Bebişi de kokla benim için.

Son düzenleme:
Babam olmasa, babamdan evlat düşkünlüğünü görmesem, babalık başka bişey herhalde diyeceğim.
Görmeden yapılabiliyormuş diye.
Nasıl dayanabiliyor evlatlarından ayrılmasına..
Anladım daha iyi şartlarda yaşatmak istiyor sizi ama ben seni biliyorum.
Daha az imkanlarla birlikte yaşamayı tercih edersin.
Büyük beklentilerin hırsların da yoktur senin.
Herşeyi geçtin şu aşamada oraya gitmek çok da akıllıca değil.
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
Kızları çok öpüyorum.
Bebişi de kokla benim için.
Sağol canım gerçekten bişey istemiyorum ama dinlemiyor ki beni Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah amin

sorma canım ona sorarsan bızım ıcın gıdıyor
ne yapacagımı bılemıyorum kendımı oldursem gene gıdecek ne yapabılırım kı ses etmıyorum

Evraklarını vermiş, gidecek önüne geçemezsin.

Hayır anlamıyorum, yılların deneyimiyle neden burda kalmıyor. Evinizi aldınız, durumunuz da iyi, niye bu günlerin tadını cıkarmıyor

Benim asıl şaşırdığım, onca vukuatından sonra hala eşinizi nasıl yurtdışına gönderebiliyorsunuz? Adam güvensiz bir portre çiziyor zaten, o adam daha yalnız yurtdışına gönderilir mi? Yaşadıklarınızı ne çabuk unuttunuz. O kadar mı düşmüş ki çocuklarını, karısını bırakıp senelerce orada kalıp bir türlü dönemiyor? Yaşadıklarınızı tekrar mı yaşamak istiyorsunuz? Gitmeyiversin, Türkiye'de çalışana iş mi yok? Az çalışsın göz önünde olsun. Ne sabır varmış sizde. Gereksiz bir sabır gerçi...

Adam sadece Mısır'a gitse gene iyi... Başına buyruk, aile sorumluluğu ve bilinci yok, sizin fikrinize saygısı 0.
3 çocuğun bütün ağırlığını üstünüze yıkarak sizi tek bırakıyor.
Yani, gerçekten sabır mı sizdeki, büyük bir aşk mı çözemedim...:31:

eşiniz sadece kendini düşünmemeli evli ve çocuklarıda var galiba
sizinde söz hakkınızın olması gerek kafam esti gidim yada orası daha iyi ben gidecem diyemez.evli demet hayatı ortak yaşamak demektir ortak kararlarla

eşinize burda emeğini vermiyorlar mıymış :44:

adam yalnızlığa alışmış 3 tane çocugun sorumluluğunu size yıkmış bahanesi de bu olmuş:19::19:

pes yani.

Benim asıl şaşırdığım, onca vukuatından sonra hala eşinizi nasıl yurtdışına gönderebiliyorsunuz? Adam güvensiz bir portre çiziyor zaten, o adam daha yalnız yurtdışına gönderilir mi? Yaşadıklarınızı ne çabuk unuttunuz. O kadar mı düşmüş ki çocuklarını, karısını bırakıp senelerce orada kalıp bir türlü dönemiyor? Yaşadıklarınızı tekrar mı yaşamak istiyorsunuz? Gitmeyiversin, Türkiye'de çalışana iş mi yok? Az çalışsın göz önünde olsun. Ne sabır varmış sizde. Gereksiz bir sabır gerçi...

Tatlım adamın izin istediği yok ki :) Gitme dese dinleyen mi var?

Tatlım adamın izin istediği yok ki :) Gitme dese dinleyen mi var?

Farkındayım, inanamıyorum çünkü. Birşeyler yapması lazım konu sahibinin. Bir şekilde izin vermesin işte. Peşin şeyler söylemek istemiyorum ama ben olsam hayatta kaldıramazdım. Ya ben ya işi, bitti...

Ablacığım kusura bakma ama senin eşin boşanmadan özgür kalmanın yolunu bulmuş. Bu yoldan da hayatta dönmez. :ssz:

Back
X