Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

sadece aynı kişiye bakıyorsa ve sürekli tekrarlıyorsa bence orada bir sorun vardır..
mesaj atmasa bile sürekli bakması yeter zaten.. büyük ihtimal atmamıştır.. o riski göze alamaz..
ama mesaja takılmayın asıl sorun sürekli profiline bakması.. onu çözüme kavuşturmanız lazım önce

Kadın hisseder canım. .yolunda olmayan bir sey varsa içine doğar. seni uzmek istemem ama takipte ol..kuzenin evlimi .yada sevgilisi nişanlısı varsa aralari nasıl. .ondan yana suphen yok gibi..o halde sorun eşinde olabilir..masum bir meraktan bir kac kez bakar ama sürekli ise esin göz koymuştur. .aksini idda edene kadar takip et.varsa da öyle bir şey bosan .kaybeden o olur. Derdine yansın

Bu derece guvenmediginiz biriyle nasil evlilik devam ettirebiliyorsunuz ya? Nasil bir yasam tarziniz var anlamiyorum.

Bilgisayara casus program kurun. Netten araştırabilirsiniz ayrıntısını. Girdiği siteleri geçtim klavyede ne yazarsa kaydediyor program.

açıkçası biz burada attıda diyemeyiz atmadıda kuzum herşey eşinde saklı resmine bakması falan normal bir hareket değil ama bundan dolayıda mesaj attı denemez başka birinede atmış olabilir kendisi ile bu konuyu konuşman lazım kafaya taktığını bilmesi gerek senin rahatlaman için ayrıca bunu kuzenindende öğrenebilirsin mantıken hiç sordun mu kuzenine?

Valla sen bu kocayı boşa yoksa kafayı yiyeceksin. Ayrıca kuzeninin fotolarına bu kadar çok bakması gerçekten normal değil.
Adam göz koydum derken şaka yapmıyordu galiba.

Önceki konunda, eşinin "kuzenine göz koydum" lafını şakaya almaman gerektiğini söylemiştim. Çünkü bence gayet ciddi duygularla söylemişti. Zaten böyle bir şeyin şakası da olmaz keza... Buna ek olarak eşinin gecenin 2'sinde kuzeninin profiline bakması yetmez mi, illa mesaj mı atmış olması gerekiyor durumu sorun olarak algılaman için ? Hala bu adamla ne işin var anlamıyorum..

Çocuğunuz var mi? Onun dışında Allah yardımcınız olsun. Peki eşinizi geçtim. Ya siz? Nasıl toparlayacaksiniz bu şekilde. Saplantı haline gelmiş doğal olarak. Kesinlikle konusmalisiniz. Bunu açıklığa kavusturmalisiniz. Yoksa sonunuz hiç hayra alamet değil. Kendinizi düşünün.

kuzeninin resimlerine mi bakıyor sürekli ?
ya belkide öylesine bakmıştır bende bakıyorum facede herkese aşık mıyım hepsine ... öyle meraktan kadın-erkek bir sürü insanın faceine bakıyorum

X