Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diye

Platonik aşk boyutunda olmasa da kuzeninizin eşinizin ilgi alanına girdiği aşikar.. gece 2 de hiç masum bir saat değil..

Bi kaç defa bakması ilginç söyle bir şey var ilgi duymuş olabilir geçicidir sadece esinize İlginizi gösterin yanında olun destek verin beraber uyuyun aklına sokmayın bence sorup sorup ters teper ama sürekli gözetim altına alın bence takip edin

Evet oyle tabi o zaman ben evde yoktum ikide bakmis
yani diğer konunu da biliyorum böyle yaşamak çok zor olmalı
yanlış anlama ayıpladığımdan demiyorum
ama ben hiç meraktan bakmıştır falan diyemeyiceğim hani herkesin bütün ailenin tek tek profillerine bakar arada kuzen de vardır anlarım
ama özellikle kuzene bakması açıkça onla ilgilendiğini gösteriyor
bence başka bir sorun olmasa da bu bile yeter
bence akışına falan bırakmayın iyice takibe alın hatta bile bile üstüne gidin sessiz kalıp zamana falan bırakmayın

E$in kuzenine yaklasmak istiyor galiba
Bunu yapamasa bile baska kadinlarada bakacaktir
Bu adamdan düzgün bisi cikmaz .. Mesaj atsa bile bosanmayacagina göre 3 maymunu oynamaya devam edebilirsin

çok ilginç..bir eş neden sürekli kuzen profili takip eder ki???bende eşimin bağzı akrabalarının profillerine bakarım zaman zaman ama tek bi kişiye yada karşı cinse değil nişanlanan oluyor çocuğunun doğum günü fotosu paylaşan oluyor vs...ama sadece O'na bakması ilginç

X