Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

Ben konu sahibine inaniyorum arkadaslar.. bu dunyada hersey mumkun ve bu erkeklerden hersey beklenir .. lakin esinle oturup konusman lagzim..

Bi kere bakmissa meraktandir.ikinciye ucuncuye niye baksin.ayni ortamda oldugunuzda nil davraniyo bisey olsa illaki anlarsiniz bence.sıkı bi takibe alin bence.hic.es gecilecek bisey degil.daha buyuk yanlislar olmadan ne oldugunun farkina varin.verdigi cevapta hic hos degil ici bosta olmayabilir.dervisin fikri neyse zikride odur

Ne kadar sıklıkla bakıyor? Yani arada bir bakıyorsa meraktandır ama her gün her gün bakıyorsa bir gariplik vardır. Eşine güvenmiyor olsan dahi kuzenin senin kardeşin sayılır. Eşinin böyle bir niyeti varsa da ağzının payını verir zaten.
bence aradada bakmaması lazım ne demek onaneki kuzenden he resım paylasır ana sayfadayken bı bakar o kadr olması lazım cok sacma bence bundan bısey cıkar

Kimi arama yaptığını görebilirsin özellikle mi aramış yoksa rastgele sayfada mı görünce girip bakmış bu önemli cnm :KK64:yoksa sadece meraklı olan eşinle konuşup eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derim .

Öyleyse bi sor ismini bilmiyorum kuzeninin ama .... Profiline mi girdin de nie soruon bilmem ne die savunmaya geçicek. Değişik ilginç geldi bana şaşırdım ne alaka senle die dersin. :KK12: Kadınları anlamak zor derler ama asıl zor olan bu erkekler.

Simdi soyle birsey var esim cok merakli kisilige sahiptir o zaman face tekrar acmisti yeniden arkadaslarina bakardi baskalarina bakardi kuzenimede bakmis ben bir iki defa neraktandir diye birsey soylemedim sonra her actginda face mutlaka baska arkadaşlarının yaninda kuzenimin isminide gordum en sonunda da ikide.bakmis bardağı taşıran nokta o oldu baya konustuk kuzenim nisanlandi nisan fotolarina bakiyorduk kim diye bakti sonra is yerinde tekrar bakmis benim baktigini anladigini gorunce uc gun ayri yatti ben hic birsey demedim sordugumdada neden ayri yattin diye beni istemezsin diye valla senin yalnis anlayacagini biliyordum cocugumun uzerine yemin ederim sayfada kendisi cikti dedi sonra gunlerce ozur diledi gonlumu aldi tamam dedim bi daha olursa artik dayanamam herkez ogrenir

Hep yemin ederler ztn . Umarım anlamıştır normal bi durum olmadığını. Aynı şeyi sen yapsan neler düşünrdü Allah bilir .

Bilmiyorum ben yapsam ruhu bile duymaz hic oyle huyu yoktur kiskaniyum falan diye

Cnm konuyla bi ilgisi yok ama gece 2 de bakmış diyosun. Sana tafsiyem kesinlikle eşinden önce yada eşinden sonra uyuma. Alışkanlık haline getr birlikte uyumayı. Gece şeytan dürter :110: bu konuyada fazla takma kafanı. Düşüncesizlik etmiş ( ki coğu erkek düşünemiyo malesef ) . Böyle bi durum varsa çıkar kokusu. Uzaktan izle sadece eşini. Varsa Ele verir ztn.. Allah yardmcn olsn

Cnm konuyla bi ilgisi yok ama gece 2 de bakmış diyosun. Sana tafsiyem kesinlikle eşinden önce yada eşinden sonra uyuma. Alışkanlık haline getr birlikte uyumayı. Gece şeytan dürter :110: bu konuyada fazla takma kafanı. Düşüncesizlik etmiş ( ki coğu erkek düşünemiyo malesef ) . Böyle bi durum varsa çıkar kokusu. Uzaktan izle sadece eşini. Varsa Ele verir ztn.. Allah yardmcn olsn
Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diye

Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diye

Sanmıyorum platonik olduğunu . Bi sürü sebepten En kötü ihtimal ilgisini çekmiştr . Aklına kötü şeyler getrme. O kadar aşağılık deildr . Arkandan iş çeviriyosa zaten ALLAH YARINA BIRAKIR YANINA BIRAKMAz. Sen gönlünü ferah tut. Eşinede sürekli bu konuda konuşma. Yoksa olmayan bşey artık var olur ..

X