- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- Konu Sahibi Samire tmv
Ben konu sahibine inaniyorum arkadaslar.. bu dunyada hersey mumkun ve bu erkeklerden hersey beklenir .. lakin esinle oturup konusman lagzim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylemi diyorsunuz lutfen oyle demeyin sizce oylemidireşin kuzenine takıntılı platonik anlaşılan
Nedenbelliydi zaten..
daha olgunlaşamadan evlenmişsin.Burada kocanın mesaj atıp atmadığını sorguluyorsun.Öyle olsa bile boşanmaya cesaretin yok.Ayaklarının üstünde durmadan evlenmişsin.Boşuna demiyoruz burda erken yaşta evlenmeyin diye
Tesekkur ederim cevaplariniz icindaha olgunlaşamadan evlenmişsin.Burada kocanın mesaj atıp atmadığını sorguluyorsun.Öyle olsa bile boşanmaya cesaretin yok.Ayaklarının üstünde durmadan evlenmişsin.Boşuna demiyoruz burda erken yaşta evlenmeyin diye
Siz hayati toz pembe zandediyorsunuzda iste olmadi ayaklarımın ustunde duramadim belkide mecbur kaldim evlenmeyeTesekkur ederim cevaplariniz icin
biz mi zannediyoruz toz pembe...AnlıyorumSiz hayati toz pembe zandediyorsunuzda iste olmadi ayaklarımın ustunde duramadim belkide mecbur kaldim evlenmeye
bence aradada bakmaması lazım ne demek onaneki kuzenden he resım paylasır ana sayfadayken bı bakar o kadr olması lazım cok sacma bence bundan bısey cıkarNe kadar sıklıkla bakıyor? Yani arada bir bakıyorsa meraktandır ama her gün her gün bakıyorsa bir gariplik vardır. Eşine güvenmiyor olsan dahi kuzenin senin kardeşin sayılır. Eşinin böyle bir niyeti varsa da ağzının payını verir zaten.
Evet cunku onyargili davramiyorsunuz yasim konusunda her ne kadar yasim 22 olsada olgunumdur anlayisliyimdirbiz mi zannediyoruz toz pembe...Anelıyorum
Özellikle arama yapmisKimi arama yaptığını görebilirsin özellikle mi aramış yoksa rastgele sayfada mı görünce girip bakmış bu önemli cnm yoksa sadece meraklı olan eşinle konuşup eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derim .
Bilmiyorum ben yapsam ruhu bile duymaz hic oyle huyu yoktur kiskaniyum falan diyeHep yemin ederler ztn . Umarım anlamıştır normal bi durum olmadığını. Aynı şeyi sen yapsan neler düşünrdü Allah bilir .
Bilmiyorum ben yapsam ruhu bile duymaz hic oyle huyu yoktur kiskaniyum falan diye
Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diyeCnm konuyla bi ilgisi yok ama gece 2 de bakmış diyosun. Sana tafsiyem kesinlikle eşinden önce yada eşinden sonra uyuma. Alışkanlık haline getr birlikte uyumayı. Gece şeytan dürter bu konuyada fazla takma kafanı. Düşüncesizlik etmiş ( ki coğu erkek düşünemiyo malesef ) . Böyle bi durum varsa çıkar kokusu. Uzaktan izle sadece eşini. Varsa Ele verir ztn.. Allah yardmcn olsn
Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diye