Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Yine ayni konuyla karsinizdayim takmis kuzeninizi kiskaniyorsunuz demeeyin lutfen dusunmekden kafayi oynatacam esim facede surekli kuzenimim fotolarina bakiyordu ben annemlere ziyarete gittigimde gece ikide tekrar bakmis mesajlar bolumunede girmis acaba mesaj attimi diye icim icimi yiyor nasil ogrenebilirim bunu

Samire , hadi kocana güvenmiyorsun , düğünü olacak kuzeninle zorun ne ? Ondan ne istiyorsun ? Boşanıp kurtulmak da bir çözüm. Acabalarla akıl sağlığına zarar veriyorsun.

Esin ve kuzeninle ayni ortam olusmasini sagla hareketleri takibe al..Neden durup dururken fotolarina baksin ki :/

Bilmiyorum konusamam cunku konustugumda ya verdigi cevap gibi sacma cevap olacak yada susacak bu olay yeni olmadi bide ama hala aklimdan cikmiyor ne yapacam bilmiyorum

Samire , hadi kocana güvenmiyorsun , düğünü olacak kuzeninle zorun ne ? Ondan ne istiyorsun ? Boşanıp kurtulmak da bir çözüm. Acabalarla akıl sağlığına zarar veriyorsun.
Kuzenimden birsey istedigim yok benim sorunum esimle bunu anlatamiyorum kimseye galiba

Ne kadar sıklıkla bakıyor? Yani arada bir bakıyorsa meraktandır ama her gün her gün bakıyorsa bir gariplik vardır. Eşine güvenmiyor olsan dahi kuzenin senin kardeşin sayılır. Eşinin böyle bir niyeti varsa da ağzının payını verir zaten.

Ben onunla
O zaman bunu eşinizle neden oturup güzelce konuşmuyorsunuz? Gerçi cevabı ne olursa olsun hiç hoş degil.
Aynısını siz yapsanız kendisi nasıl hisseder?
Bir sorun...
Ben konustum onunla cevabimida aldim cevap goz koydum oldu bunun uzerine konusacak lafim yok bosansa. Acaba bu defa hic sebebsiz bosanmi mi olacak bilmiyorum esimin beni sevdigini biliyorum bir tane kizim var

Arada hergun acmiyordu face iste diyelimki haftada iki kere falan tabi verir cevabini onda hic suphem yok yazdiysa birsey benim gururum incinecek

Kuzenimden birsey istedigim yok benim sorunum esimle bunu anlatamiyorum kimseye galiba

Kuzeniniz acaba cevap yazdı mı , yazdıysa ne yazdı diye değil mi bu endişeniz ? Kuzeninizi tanımıyor musunuz ? Kocanızla olan sorunu kocanızla halletmek için tek bir sorunuz yok ki konularınızda.

Eşinizin gözü bu denli dönmüşse , kuzeninizin profilinden çıkmıyor ise , vukuatları bitmiyorsa sorunu kökünden çözün , eş vasfından düşürün.

Hayir tabiki ne yazdi cevap yazdimi diye endisem yok esim birsey yazdimi yazmadimi onu merak ediyorum

Ben onunla

Ben konustum onunla cevabimida aldim cevap goz koydum oldu bunun uzerine konusacak lafim yok bosansa. Acaba bu defa hic sebebsiz bosanmi mi olacak bilmiyorum esimin beni sevdigini biliyorum bir tane kizim var

Vitaminsiz...
Sizi seviyor ama kuzeninizin resmine bakıyor öyle mi?
Neyse ramazan ramazan sinirlenlenmeden ufaktan kaçayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…