Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

Hayir tabiki ne yazdi cevap yazdimi diye endisem yok esim birsey yazdimi yazmadimi onu merak ediyorum

Eşiniz , " selam , nasılsın " tarzı bir mesaj atmayacağı için olmasın bu endişeniz ? Neden bir insan bile isteye bir ömrü diken üstünde geçirmeyi seçer ? Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ? Asıl soru da sorun da bu.

Dogru soyluyorsunuz ama elimde degil atmis olabilirmi diye icim icimi yiyor neden oyle birsey atamazmida selam nasilsin diye

Gerçekten çok can sıkıcı, çok tatsız bi durum. Yerinizde olsam uykularım kaçardı. Eşinizin edepsiz cevabına karşılık gerekirse sesinizi yükseltin. Hangi gerekçeyle olursa olsun yaptığı şey masum değil..

Bu mesele olali baya oldu ozur diledi gonlumu aldi onun icin kapandi konu ama ben bir turlu kapatamiyorum aklimdan hic cikmiyor

Esine duydugun suphe sadece esinin kuzeninin facebook hesabina bakmis olmasindan mi? Seni rahatsiz eden baska seyler de var mi?

Sakin bisy belli etme.
Eger yazmissa daha fazla girilicektir mesaj bolumune.
Takipte kal.

Bu ruh halini ben anlamıyorum. Atmışsa da atmamışsa da sizin için bir şey değişmeyecek nasıl olsa. Neden bu konuyu sürekli sorup duruyorsunuz?

Sanki mesaj atmış olsa boşayacaksınız adamı. Sizin için böyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. Yine güvensiz evliliğinize devam edeceksiniz dünyada kocanız olmadan yaşayamazmışsınız gibi. E o zaman niye kafaya takıyorsunuz ki bunu? Bırakın adam kuzeninize yazsın, sokaktaki kadınlara baksın, ilerde bir metres falan edinsin.. Bunlar sizin için boşanma sebebi değil ki. Boşanma sebebi değilse kendinizi huzursuz etmeniz de son derece anlamsız.

Esine duydugun suphe sadece esinin kuzeninin facebook hesabina bakmis olmasindan mi? Seni rahatsiz eden baska seyler de var mi?
Supheci kiskanc kisilige sahibim bu herhalde birazda genetik galiba babamdan gelen birsey elimde olmayarak surekli takipdeyim birseyler oluncada kirilan ben oluyorum

Neden bosanma sebebi olmuyor tabiki bosanma sebebi hem yazmak istemiyorsaniz cevap yazmaya bilirsiniz takinti haline getirdim diyorum inkar etmiyorum ki

ben de eşimin kuzeninin fotosuna bakabilirim. hatta merak eder arkadaşlarına da bakarım.
meraklı bir yapısı varsa bakmıştır hemen kötüye yormayın.

Ben onunla

Ben konustum onunla cevabimida aldim cevap goz koydum oldu bunun uzerine konusacak lafim yok bosansa. Acaba bu defa hic sebebsiz bosanmi mi olacak bilmiyorum esimin beni sevdigini biliyorum bir tane kizim var
Goz koydum mu dedi ? Ve surekli bakiyor. Ve siz buna sebepsiz bosanma mi diyorsunuz. Zaten asla bosanmazsiniz bundan eminim de bu sekilde kendinize zarar veriyorsunuz bence. Ya umursamayin kime baktigini falan, ya da ayrilin.

Neden boşamıyosun hint kumaşı mı...gozu bu kadar karıya kıza kayan adamı elinde tutmanın cabası ne...çok mu çirkinsin..engelin mi var...suratına bakılmayacak bir kadın mısın..bu adamdaki ısrarın neden..senin kuzenine yani bacına sapık bir zihniyetle durmadan bakan adama neden kulluk yapıyorsun...senin anan baban yok mu ağaç kovuğunda mı yetiştin...Allah rızası için bana bir açıklama yapsana..beni tatmin et ama

cnm kocan kuzenine göz koyduğunu söylüyor ve sen bu sapık ruhlunun seni sevdiğini söylüyorsun ve kızını onun yanında tutuyorsun kapıya koymak için daha kime göz koymasını bekliyorsun ? bu senin için yeterli bir sebep değil herhalde.

Neden bosanma sebebi olmuyor tabiki bosanma sebebi hem yazmak istemiyorsaniz cevap yazmaya bilirsiniz takinti haline getirdim diyorum inkar etmiyorum ki

Normal şartlarda sizin yerinizde olan bir insan bu kadar yaşananşeyin üstüne boşanırdı. Siz hala eşim beni seviyor diyorsunuz. Ya adamın gerçekten bir suçu yok. Siz kafanızda kuruyorsunuz bunları. Ya da bu yaşananlarda gerçeklik payı varsa ve şimdiye kadar hala boşanma davası açmayıp, kocam beni seviyor diyebiliyorsanız, şimdiden sonra da boşanmazsınız siz.

Sen buradakilere bakma hele su muhalefetcilere..

Senin konundan daha beter konum vardı;" Hoş olmamış ama bu yüzden boşanılır mı "diyorlardı .....

Konu içeriğini değiştir ;" Kocam kuzenimin profiline baktığı için dava actım" diye.

Sonra otur izle normal şartlar da herkes boşar diyen şu insan yığınını !!

durup durup ayni kisinin resimlerine bakmasi normal degil ama bunu anlamanin bi yolu yokki...esinize sorsaniz evet begeniyorum v.s demez,kuzeninize sormaniz dunyanin en buyuk ayibi
en dogrusu beklemek galiba

Canım kuzenden kasdın nedir kusura bakma bilmediğimden soruyorum dayı kızı,teyze kızı,amca kızı yakınlık derecesini Öğrenmek için soruyorum

Eşinizin bu yaptığıda hiç hoş ve kabul edilir değil
Benimde dayımın kızı çok güzel bi kız biz nişanlıyken eşimde onu bazen Söze karıştırırdı ben bi gün resti çektim istiyorsan onu al diye yalvar yakar o küçükde o gözle bakmıyorum vs kaç gün uğraştı barışmak için birdaha asla adını dahi anmadızaten görüşmüyoruz artık annemle dayım küs kızda küsdü bize o ayrı bi meselede

Valla içinizde şişcene konuyu tekrar açın eşinize hala face de bakıyorsun görüyorum diye gerekirse resti çekin ağaç kavuğundanmı çıkdınız aileniz yokmu

Kocaniz niye kuzeninizi bu kadar takinti yapmis. Surekli surekli bakmasi cok anormal bir durum.
Bence kuzeninize guvenin evleniyormus baskasiyla bir hayat kurmayi secmis.
Esinizden yana kuzene bi ilgi olsada kuzeniniz buna karsilik vermeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…