Esim kuzenime mesaj atmis olabilirmi

eşinizn kuzeninize ilgisi olmasa resimlerine bakmaz gece gece ve sürekli siz nedne müsade ediyorsunuz tepkinizi gösterin

eşinizn kuzeninize ilgisi olmasa resimlerine bakmaz gece gece ve sürekli siz nedne müsade ediyorsunuz tepkinizi gösterin
Musade etmiyorum tabiki tepkimi koydum bu benim ic dunyadaki savasim esimle aram iyi bana karsi iyi bakmiyor yani sadece iki hafta falan surdu bakmasi sonra bi daha bakmadi ama ben bunu aklimdan cikaramiyorum biraz gecmise bagli yaşarım ben

Bence siz bu olayın üstüne üstüne gidin.
İçinizde o duyguyu yenmek için.
Kızın fotolarina beraber bakin. Yorum yazın falan.

O zaman bakmazmi diyorsunuz ya ben elimden gelse bitkisel hayatda yasatacam esimide olmuyor iste

Bence hata yapiyorsun. Birak adamı., tam tersi listesindekilere bakmasından ve cevap yazmasından keyif alman lazim.
Çünkü erkekler biraz ego tatmini ister.
Sıkıntıya gelemez.

Sen birşeylerden %100 emin olmadıkça kendi kendini yıpratma. Rahat ol.

Nasil keyif almam gerekiyormus

resimlerine seksepalite açısından bakıyor sanırım bir mankene bir fotomodele bakar gibi yani ama sevgisinden eminseniz her baktıgıyla da ilşkisi oldugu anlamına gelmiyor . böyle düşünerek kendinizi yıpratmayın eşinize danışın o da yanlış oldugunu kabul etsin yok etmesse siz biraz kaybetme korkusu verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…