- 16 Temmuz 2024
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi derya929292
merhaba arkadaşlar eşimle 14 yıldır beraberiz bunun 10 yılı sevgililik dönemi 4 yıldırda evliyiz ikimizde kamuda calisiyoruz ben öğretmenim eşim asker eşim 3 ay önce slot oyunları oynamaya başlamıs bu 3 aylık süreçde 400-500 bin tl para kaybettmiş bağımlı olmamak için psikologa gitmiş orda 3-5 seans yardım almış ve hala aliyor en sonununda bana herşeyi anlattı her şeyi itiraf etti kumar oynadığını para kaybettiğini bundan kurtulmak içi kendi rızasıyla kimseye sölemeden psikoloğa gittiği fln borç ödenir ama güvenim kalmadı soğudum yatırım için apart almıştık onu satsak borçlarımız ödenir tekrar yaparmı tekrar edermi tabi bu 3 aylik süreçte yalanlar havada ucuşuyor hep para konularında yalan tekrar bir şans vermem lazım mı sonuçta 14 yil var eşimide seviyorum ama eskisi gibi olur mu çocuğumuz yok boşansam sorun olcak bişi yok psikolog ile kendim görüştüm eşim hakkında bağımlı olmadığını tedavi olmaya başladığınından beri oynamadığını hep olumlu şeyler söledi böyle hiç kimsenin haberi olmadan kendi hür iradasi ile gelen nadir hastalardan fln dedi kafam cok karıştı boşanmak la boşanmamak arasındayım lütfen yardımcı olun arkadaşlar