yemin ediorum geçen gün benim eşimde söyledi aynısını...böyle olmuyo güzelim dedi;o kkda ne okuyosunda böyle benimle çatır çatır kawga ediyosun her konuda beni bastırıyosun dedi...yeter dedi..bende gider erkekler klübü kurarım yemin ederim dedi..ama hala bişi görmedik bakalım :)
benimki taa nişanlıykenden beri girmemi istemiyor. aklına abuk sabuk şüpheler yerleştiriyor diye. dinleyen kim
benim nişanlım da böleee...
bişey sölesem kesin o siteden duydun dimi, girme askım su sitelere yaa hersey onların basının altından cıkıyo diyo
yemin ediorum geçen gün benim eşimde söyledi aynısını...böyle olmuyo güzelim dedi;o kkda ne okuyosunda böyle benimle çatır çatır kawga ediyosun her konuda beni bastırıyosun dedi...yeter dedi..bende gider erkekler klübü kurarım yemin ederim dedi..ama hala bişi görmedik bakalım :)
Benim eşimin böyle bir kulübün varlığından haberi bile yok.Doğal olarak benim üye olduğumuda bilmiyor.Burası bana ait bir paylaşım yeri.Sırlar özel konular arkadaşlar herşeyiyle bana ait
onun bilmesine gerek yok..
benim de saç takıntım vardı. erkek arkadaşım önerdi bu siteye üye ol tüm sorunların hallolur dedi. bir hafta bile olmadı sürekli bu sitedeyim facebooku bile unuttum o derece :) bazen neler oluyor diye anlatıyorum. ben sana demedim mi sadece sağlık yerlerine gir diye iki de bir sorun okuyup psikolojini bozuyorsun diyor