Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek arkadasin nerden biliyormus bu siteyi:26:
saatlerce nettin basinca olunca haliyle kocisim merak ediyor, soruyor dolayisiyla bende söyledim kadinlar kulubu var derlesiyoruz sadece kadinlar girebiliyor falan die. haliyle adamda düsündü o kadar kadin bir araya gelirse napar diye yani tutupda burdakilerini anlatmiyoruz ama sahsen kafama takilan birsey olunca fikrini soruyorum pat diyede konu acilinca tabi direk anliyor konunun nerden gelidigini..
benim esim diyor erkektir hepsi birsey okuyorum hemen diyor o kesin erkektir
hahaha benim ki de diyor. ben de saçmalama dedim. o ilk başta TC numarasıyla giriliyor araştırıyorlar demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama :)
bilmiyorum valla sonra üye olurken baktı istemiyorlarmış dedi. kendisi bir foruma üye. o şekilde girdiği için öyle düşündü sanırım.
haha hıc gulcem kadınlar kulubü kadar guzel bı sıte varmı yaa aradıgın hersey var erkekler çekememeye baslamıs hadı hayırlısı ama erkekler hep öyledır bıseyı 2 3 agzında duysunlar zaten hep o dıo o akıl verıyo hayır gırme gıtme sakın vs dıyolar
hanimlar yaa esimlen tv izliyorduk.. sonra tvde adam kadini terk ediyor kadin beni terk etme diye hüngü hüngür agliyor yalvariyor.. sonra benim kocis döndü bana dediki bak kadin nasil agliyor yalvARIYOR , ben evi terk edince benim karida evi terk ediyor dedi. ben gitsem sen hic durman dedi yaa.. bende yok mok dedim ama benimkisi cok alinmis
esim ne derse hazir cevap oldum adamla tartisalim isterse gece olsun o kizip cikiyor ben arkasindan bagriyorum giiit gitt bende gidiyorum geri dönmiycem diye sonra bende cikiyorum 5 dk sonra beni arama basliyor biraz fazlami abartim acaba yaa.. birde dedi kk'ya birdaha girme onlarmi ögretiyo sana ,onlar mi dio dedi benimki kadinlarin gücünü anlamis hehehe