esim kk'ya girme dedi.. saka gibi yaa...

kk dan fazla bahsedince erkeklerde böyle bir tepki oluşuyor nedense.en iyisi öyle çok söz konusu etmemek galiba

beni buraya eşim üye yaptı ilk başta bi sorunum vardı da sağlıkla alakalı şimdi de bazen benimle oturup okuyor :KK70:
ama öyle şeyler okuma diyor:KK53::KK1:

erkek arkadasin nerden biliyormus bu siteyi:26:

cnm onun internette bilmediği şey yok o yüzden valla hiç sormak aklıma gelmedi :KK70: saç için dırdır ettiğim için git başımdan dedi. bende burda her şeye bodoslama dalıyorum insan yalnız olmadığını görüyor :)

saatlerce nettin basinca olunca haliyle kocisim merak ediyor, soruyor dolayisiyla bende söyledim kadinlar kulubu var derlesiyoruz sadece kadinlar girebiliyor falan die. haliyle adamda düsündü o kadar kadin bir araya gelirse napar diye:KK1: yani tutupda burdakilerini anlatmiyoruz ama sahsen kafama takilan birsey olunca fikrini soruyorum pat diyede konu acilinca tabi direk anliyor konunun nerden gelidigini..

benim esim diyor erkektir hepsi birsey okuyorum hemen diyor o kesin erkektir:KK52::KK52:

hehehe hepsi aynı herhalde ya:):):) benim eşimde kk ya girmemi istemiyor... şimdi size şikayet ettigim için de kızıyor... :KK70::KK70::KK70::KK70: herhalde kk yı başına sarcamdan korkuyor:p:p

Son düzenleme:
bilmiyorum valla sonra üye olurken baktı istemiyorlarmış dedi. kendisi bir foruma üye. o şekilde girdiği için öyle düşündü sanırım.

haha hıc gulcem kadınlar kulubü kadar guzel bı sıte varmı yaa aradıgın hersey var erkekler çekememeye baslamıs hadı hayırlısı ama erkekler hep öyledır bıseyı 2 3 agzında duysunlar zaten hep o dıo o akıl verıyo hayır gırme gıtme sakın vs dıyolar En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

haha hıc gulcem kadınlar kulubü kadar guzel bı sıte varmı yaa aradıgın hersey var erkekler çekememeye baslamıs hadı hayırlısı ama erkekler hep öyledır bıseyı 2 3 agzında duysunlar zaten hep o dıo o akıl verıyo hayır gırme gıtme sakın vs dıyolar En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

evet bence de yok ya. hatta iyi ki haberim olmuş diyorum bizim kızlara da söyledim üye olacaklar :)

benim eşimde her işten geldiğinde beni pc nin başında buluyor. Yine mi kk dasın diyor. Akşam yatarken büyük kızımı eşime veriyorum. Küçüğü ben alıyorum.elimde de telefon. Eşim görüyo bak ya yine almış eline şarjı bitti şarjııı diyor. Kızım şu an dizimde uyuyalı yarım saati geçti hala sallıyorum.
Yatakta takılınca rahat edemiyorum.yatman lazım dinlenmen lazım diye vesvese veriyo şeytan. Böyle bebeğimi sallıyorum diye avutuyorum kendimi:))))

günaydın kızlar,
ya başlığı görünce dikkkatimi çekti evet aynı durum kesinlikle girmemi istemiyor son 1.5 yıldır girmiyordum ama şimdi boş vaktim çok oluyor eşimle iş dolayısıyla şuan ayrı şehirlerdeyiz,şuan girdiğimi bilmiyooo ,araştırırda çıkarır diye çok korkuyorum,bi taraftanda kk sız duramıyorum ne olacak :KK53:

hanimlar yaa esimlen tv izliyorduk.. sonra tvde adam kadini terk ediyor kadin beni terk etme diye hüngü hüngür agliyor yalvariyor.. sonra benim kocis döndü bana dediki bak kadin nasil agliyor yalvARIYOR , ben evi terk edince benim karida evi terk ediyor dedi. ben gitsem sen hic durman dedi yaa.. bende yok mok dedim ama benimkisi cok alinmis:KK1::KK1::KK1::KK1:

esim ne derse hazir cevap oldum:KK37::KK37::KK37: adamla tartisalim isterse gece olsun o kizip cikiyor ben arkasindan bagriyorum giiit gitt bende gidiyorum geri dönmiycem diye sonra bende cikiyorum 5 dk sonra beni arama basliyor:nazar::nazar: biraz fazlami abartim acaba yaa.. birde dedi kk'ya birdaha girme onlarmi ögretiyo sana ,onlar mi dio dedi En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK benimki kadinlarin gücünü anlamis hehehe

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK kk dakıler ogretıyo deseydın :KK9::KK9::KK9:

Benimki de buna takılmış durumda.Ben bulduğum her fırsatta siteye girdiğim için sürekli ne okuyorsun,birazda benimle ilgilensene deyip duruyor.Haklı adam yatmaya gidiyor ben hala pc başında forum okuyorum.Birde okuduklarımdan çok etkilenmişsem eğer sakın sende öyle yapma,bak dünyada ne insanlar varmış diye ona da anlatıyorum.O bazen burda anlattıklarımın gerçek olduğunu bile düşünmüyor.Özellikle kayınvalideli ve aldatmalı konularda.
Birde çok etkilendiğim bir konu olunca bak sen de böyle yaparsan ben de şöyle şöyle yaparım.Erkekler ne gıcık eşlerine neler yapıyorlar diye burnundan getiriyorum.:KK52:

Benimkide girme diyor :KK70: Baya dertliler sanırım kadınların birliğinden :KK70:

X