- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salon tutmak mıBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Allah akıl fikir versin. Hayvana doğum günü kutlamak nedir yaBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Hiç kedi köpek doğum gününe gitmemiştim. Eğlenceli olabilir aslında. Ama lütfen ikramlıklar insanın da yiyebileceği şeyler olsun. Aç kalmayalım.Aşırı komik ya sabah sabah güldüm
Ben evi satardım bilezik nedir ashdkskdnd birde eş dost akraba mutlaka gelir sonuçta kedi doğum gününe gitmemek günahtırBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Ciddi alıp cevap veren güzel yürekli arkdsm dalga geçiyor yeni üyeYok artik saka heralde demi?
Tamam kedinize önem veriyorsun saygim sonsuz ama salon tutmak nedir??? Evde kutlayin ailecek. Borcunuz varmis adam hakli. Insanlar maddi zorluklardan dugun yapamiyor siz bileziginizi satiyorsunuz gercekten bana sacma geldi.
Allah akıl fikir versin.Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?