Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar aksam ben erken uyumusum ve esim keci boynuzu suyunu icmeyi unutmus simdi ne olcak?tam 1 haftadir hic eksiksiz iciyordu ve yarindan itibaren sirf aksam icmeye basliyacaktisenağlama
yarim litre kaynayan suya 6-7 tane kirarak atiyorum ve 3 dakika kaynatiyorum sonra 2o dakika dinlendiriyorum,keci boynuzlarini kasikla cikariyorum,ilk hafta sabah aksam 1 bardak iciliyor sonra tek aksam 1 bardak 3 ay araliksiz icilcek canim,sizde sorun kimde
benimde esimde hic sperm yok,faydasi olurmu olmazmi bilmiyorum ama bi umut diye iciyor,tese yapilcak esime öyle sperm bulunsun ona bile raziyim kardesim
arkadaşlar keçi boynuzu ne işe yarıyor? ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım...kan yapsın diye hergün birkaç tane yiyordum....başka bir yararıdamı var?şutarafagitti