- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?
Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam kusken de giderdim çünkü kol kırılır yen içinde kalır. Böyle özel günlerde kavgalı dahi olsan ayrilmadigin sürece eşinin yanında olmalı bence insan. Bu olay e beni hem ailemi çok kırdı tabi ki. Onun için arada kaldım.Küsken sen gider miydin???
Neyin kistasindasin?
Şimdi baristiysan gideceksin tabii..
valla kardesine gelmemis ne olursa olsun senin o anki üzüntün icindeki stresin gittimi seni yanlız bırakmıs ailene akrabalarına karsı ne olursa olsun ben asla gitmemEşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?
Haklısın ne diyeyim...Ben olsam kusken de giderdim çünkü kol kırılır yen içinde kalır. Böyle özel günlerde kavgalı dahi olsan ayrilmadigin sürece eşinin yanında olmalı bence insan. Bu olay e beni hem ailemi çok kırdı tabi ki. Onun için arada kaldım.