• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim kardeşimin düğününe gelmedi ben de gitmemeli miyim??

Gitmek istiyorsun,misilleme yapıcam diye saçmalama bence.

Ben gitmezdim.eşiniz birdaha öyle hatalar yapmaması gerektiğini bilmeli.sizin gitmenizi istediği için , sanki hatasını anlamış imajı çizmiş.gitmeyin millete nasıl açıklayacağını kendisi düşünsün.siz gelinle damada daha sonra durumu açıklayan bişeyler sölersiniz.nedemek kavgalısınız die ,düğüne gelmemek...

Gitmezsen eşine değil kaynın ve eltine yapmış olursun çünkü bu onların en özel günlerinden biri , eşin rahatsızlandı gelemedi der çıkar işin içinden

O zmAnlar küstünüz belki ayrıydınız haklı olarak gelmedi ama şimdi öyle değilse ki değil gitmelisin

Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?

bence de misilleme yapmaya gerek yok, eşinizin değilse bile eltinizin hatrına gitmelisiniz. sanırım abisiyle de sıkıntılı bir durumunuz yok. hatta başına bile kakmayın bu durumu ki yaptığı ayıptan utansın.

Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?

Adalet yerini bulsun diye kendinizi cezalandırmayın. Düğüne gidin. Eşinize içerliyorsanız ona başka ceza kesin.

Sorunları bilmiyorum ama ben giderdim üste başınada kakardım. Çok ayıp etmiş ne olursa olsun sizinle gelmeliydi siz karı kocasınız. Öyle yerlere tek gidilmez eşiniz bir yanlış yapmış ancak misilleme yaparak yanlış yaptığını gösteremezsiniz.

Eğer eltinle aran iyiyse en baştan bozma derim... Haklı olarak gönül koyar...

Eşinin ailesine de malzeme verme bu konu başına kakılır her ortamda...

Bence gitmelisin...

Küsken sen gider miydin???
Neyin kistasindasin?

Şimdi baristiysan gideceksin tabii..
Ben olsam kusken de giderdim çünkü kol kırılır yen içinde kalır. Böyle özel günlerde kavgalı dahi olsan ayrilmadigin sürece eşinin yanında olmalı bence insan. Bu olay e beni hem ailemi çok kırdı tabi ki. Onun için arada kaldım.

valla kardesine gelmemis ne olursa olsun senin o anki üzüntün icindeki stresin gittimi seni yanlız bırakmıs ailene akrabalarına karsı ne olursa olsun ben asla gitmem

Yanlışa yanlışla karşılık vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Bence gidin.
Evet o sizi yanlız bırakmış, üzülmüşsünüzde.yaptığı yanlışın dersini onun gibi olmadığınızı göstererek verin.
Kaldı ki eltimin barışmamızda ki katkısını gözardı edemem diyorsunuz..

Ben olsam kusken de giderdim çünkü kol kırılır yen içinde kalır. Böyle özel günlerde kavgalı dahi olsan ayrilmadigin sürece eşinin yanında olmalı bence insan. Bu olay e beni hem ailemi çok kırdı tabi ki. Onun için arada kaldım.
Haklısın ne diyeyim...
Kol kırılır yen içinde kalır
Cenaze düğün kusluk dinlememeli...
Ama olmuş olan..
Sen kıyas etme

Back