• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim kardeşimin düğününe gelmedi ben de gitmemeli miyim??

Kardesinizle de konusun belki tepki verebilir ama gitmelisiniz bence
Kardeşimin herhangi bir tepkisi yok. O bence git diyor. Ben de kararsız kaldım çünkü o günler gerçekten zordu yani yalnız kalmak.. Ama göze göz dişe diş mantığı da hiç sevmediğim bir şeydir. Şu anda ben sadece doğru olanı yapmak istiyorum.

Sen gitte o yaptığından utansın ayrica eşine misilleme yapcam diye kaynin ve eltinede ayıp etme

Git. Sonucta evlenen esin degil( :KK45:) Ve o baskasiyla da aran kotu degil.
Esin de belki yaptiginin yanlisligini anlar.

Eşinizin zamanında yaptığı şey kavgalıda olmuş olsanız yanlış,siz eşinizin yaptığı yanlışı yapıp aynı hataya düşmeyin ,zaten çocukca olur.eltiniz düğüne niye gelmedin dediğinde eşim kavgalıyken benim kardeşimin düğününe gelmedi bende ondan mı gelmedim diyeceksiniz.bu hayat boyu unutulmaz.kesinlikle gitmelisiniz,gitmemeyi düşünmeniz bile hata

Iyi de o zaman küs imişsiniz şimdi aranız iyi

Neden elti ve kardeşin güzel gününe gitmeyesiniz ki

Misilleme yapmak bizim huyumuz olmasın aşkım

Deyip hem olgunluğunuzu, hem sevginizi, hem ileri de benzer durumlarda yapılması gerekeni belirtmiş olursunuz

Küsken sen gider miydin???
Neyin kistasindasin?

Şimdi baristiysan gideceksin tabii..

ben olsam giderdim ama eşimle katılmazdım ve düğündede mümkün mertebe uzak dururdum. hem ağzına laf vermemiş olursunuz hem sebebini anlar ama yinede bişey diyemez

Kardeşimin herhangi bir tepkisi yok. O bence git diyor. Ben de kararsız kaldım çünkü o günler gerçekten zordu yani yalnız kalmak.. Ama göze göz dişe diş mantığı da hiç sevmediğim bir şeydir. Şu anda ben sadece doğru olanı yapmak istiyorum.
Gidin bence o zaman

Eşiniz aranız bozuk da olsa kardeşinizin düğününe gitme olgunluğunu gösterememiş olabilir.
Siz onun gibi terbiyesizlik, çocukluk etmeyin, gidin derim.. Üstelik eltinizle yok yere aranız açılmasın.
Herkes kendine yakışanı yapmalı,gitmelisiniz.

Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?
Git de biraz utansın bence. İnsanlık görsün.

Back