Eşim isteksiz

Acemievkadini

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
35
-22
26
Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz bu normal mi

Eşimin doğum günü için kıyafet almıştım normalde tesettürlüyum ilk defa beni öyle görecekti bazı sebeplerden dolayı eve geç geldi bende 2 saat öyle bekleyip üzerimi çıkardım sinir olup aldığım kıyafeti üzerimde görmek istemiyor sanki 1.5 ay oldu hala giy falan demedi onun bu kadar isteksiz oluşu benide isteksiz kestirmeye başladı önceden penye diz üstü elbise gibi bir geceliğim var onu diyip saçlarımı maaşa yapıp yanına gidip oturduğumda telefonla oynuyordu ve laf atınca kafasını kaldırıp biraz konuştuktan sonra sen göbek yapmışsın dedi güldü evlendiğinde bu yana sadece 2 kilo aldım aslında saçımi ve kıyafetimi farketmedi bile bende sinir olup saçımı toplayıp pijamami giyip yattım

Eşim 32 ben 24 yaşındayım
Tahmin etmiştim. Yaş farkı çok etkiliyor ne yazıkki.. eşimle aramda neredeyse 14 yaş var
5 yıldır evliyiz. Bu problemleri zaman zaman yaşıyoruz. Bence isteksizlikten ziyade üşenmekten ve miskinlikten yapıyorlar.

Sen ne yaparsan yap görmek istemeyen görmüyor. 2 seçenek var önünde ya tamamen bitireceksin evliliğini yada razı gelip böyle devam edeceksin. Ben ilkini tercih ederdim şahsen ama beni bağlayan sebeplerim vardı. cinsellik olmayan evlilik ev arkadaşlığına evriliyor biraz. Evliliği evlilik yapan cinselliktir.

Eşim çalıştığı için 6 da kalkıyor ondandır yorgundur düşüncesi vardı çünkü ramazan bayramına son 10 gün kala kendi evimizde kalmadık kayınvalideme anneme temizlige gittiğim için kayınvalidemin orda dus alamam oruç tutuyorum diye olmadı ben anneme gidince o annesinde kaldı ayrı kaldık bayramda tatil olduğu için dinlendi bu yüzden 3 gün oldu hep kendimi yorgun olduğu için ise gideceği için diyerek avuttum

Eşim çalıştığı için 6 da kalkıyor ondandır yorgundur düşüncesi vardı çünkü ramazan bayramına son 10 gün kala kendi evimizde kalmadık kayınvalideme anneme temizlige gittiğim için kayınvalidemin orda dus alamam oruç tutuyorum diye olmadı ben anneme gidince o annesinde kaldı ayrı kaldık bayramda tatil olduğu için dinlendi bu yüzden 3 gün oldu hep kendimi yorgun olduğu için ise gideceği için diyerek avuttum
Kendi ağzınla avutuldugunu söylüyorsun zaten. İnan erkekler için bunların hiçbiri bahane değil. Sağlıksal bir problem olmadığı sürece (ki tedavisi var) bu saydıklarının hiçbiri bahane değil. Bu konuyu konuştun mu kendisiyle ?

Evleneli 10 ay oldu ama eşim bana karşı isteksiz geliyor yeni evli olan biri her gün olmasa bile 2 günde bir olması gerekir diye düşünüyorum ama evlendigimiz günden beri eşimle haftada bir yada 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz son günden bu güne 19 gün geçti ama hala birşey yok ve sürekli başım ağrıyor midem ağrıyor yorgunum gibi kelimeler kullanıp gecistiriyor geçen ay iki hastalık arasında 2 defa oldu hastalığım bitti hala yanaşmadı hava sıcak olduğu için evin içi sıcak oluyor diye ayrı yatıyoruz
Yazdıklarınız pek normal değil severek mi evlendiniz görücü usulümu aceba ? Hemen pes etmeyin biz kadınlar için onur kırıcı oluyo anlıyorum ama kesinlikle ayrı yatmayın birazcık basbasa zaman yarat romantik yemekler güzel sözler teması ihmal etmeyin cilve isve biraz alevlendirin bakın hala aynıysa tavrı ozaman ciddi ciddi konuşun duygunuzu üzuldugunuzu anlatin

Son düzenleme:
Üzgünüm ama daha 10 aylik evlisiniz. Yorgun bile olsa insan güzel zaman geçirdiğinde esas dinlenir kuş gibi hafifler. Normal olduğunu düşünmüyorum. Bilmediğiniz geçmişten biriyle ilişkisi falan olabilir mi. Sizi tecrübesiz ya da bilgisiz mi görüyor bu konuda üzerine düşün isteklerinizi açıkça söyleyin. Cinsellik sadece erkeğin istediğinde olacak bir şey değil sizin de istemeye hakkınız var ve bunu yerine getirmeyen evliliğin gerekliliğini karşılamıyor demektir. İltifat edilmek sevilmek güzel hissettirilmek evlilikte her kadin ve erkeğin hakki

İyiyim dese de ereksiyon erken boşalma gibi bir sorunu vardır. Sadece ereksiyonu tutturabildiği günler birlikte oluyordur falan. Ama daha önemlisi nasıl ayrı yatıyorsunuz sıcak diye🤨 Bu hiç normal değil ve bir şeyler yapmazsanız böyle gidecek.

Eşinizle kendiniz mi tanışıp evlendiniz? 32 yaşında bir adam neden 24 yaşında biriyle evlenir cidden ben bunu anlayamıyorum. Belki de bu saçmalıkları başkasına yutturamaz diye..

İyiyim dese de ereksiyon erken boşalma gibi bir sorunu vardır. Sadece ereksiyonu tutturabildiği günler birlikte oluyordur falan. Ama daha önemlisi nasıl ayrı yatıyorsunuz sıcak diye🤨 Bu hiç normal değil ve bir şeyler yapmazsanız böyle gidecek.

Eşinizle kendiniz mi tanışıp evlendiniz? 32 yaşında bir adam neden 24 yaşında biriyle evlenir cidden ben bunu anlayamıyorum. Belki de bu saçmalıkları başkasına yutturamaz diye..
Eşimle severek evlendik evlenirken çok zorun yaşadık babam vermem dedi ona rağmen benden vazgeçmedi her türlü zorluğa göğüs gerdi babamı ikna ettik evlendik eşim de bende evlilik istemiyoruz diye düşünürken birbirimizi bulunca evlendik

X