• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim issiz ben calısıyorum

inci3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
54
32
38
37
esim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum

calıstıgı yer ucretsız ızın gıbı cıkardı yanı gerı cagıradabılır cagırmayadabılır beklıyor baska da ıs yok dıyor ıse yarar meslegıyle alakalı

insaat muhendısı aramıyor aksama kadar yatıyor hareketsız cok bunaldım abartıyormuyum noluyor evlendıgımden bısey anlamadım

insaat muhendısı aramıyor aksama kadar yatıyor hareketsız cok bunaldım abartıyormuyum noluyor evlendıgımden bısey anlamadım
Hayır normal değil tabi. Çalışanlar bile zor yetirirken eşinizin bu boşvermişliği çok bencilce.

Esin ıssız kalabilir insanlık hali...ama ev isinizin ortak olduğunu ,onun da sorumlulukları olduğunun altını cizin.Bunu " sen calismiyorsun o zaman sen yapacaksın " diyerek söylemeyin.Yoksa ise dönünce yine hiçbir şeye karışmaz.O çalıştığı dönem nasıl yürütüyordunuz evin sorumluluğunu?

esim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum
Allah ım ne fena Allah yardımcın olsun.. ama konuşmalısın.. evdesin madem bir işin ucundan tut.. bak koştur koştur geliyorum bütün iş yerinde yoğunluk içindeyim.. gerekirse yap kavganı canım.. ben çalışan adama kızıyorum sen çalışmayana bir şey demeyeceksin.. hiç kendini bunaltma ama onu bunalt.. iyilikten güzellikten sevecenlikten anlamazsa tabi..

illa inşaat mühendisi olmak zorunda değil yerinizde olsam işte çıakrdım. alışırsa yatmaya sıkıntı olur.

İş durumları o kadar kötü ki artık.

Bir arkadaşım, eşi İTÜ mezunu mühendis.
Çok iyi işlerde çalıştı.
Ancak geçen gün duydum yine işten çıkartılmış.
3. kez başına geliyor.

Ev kredisi ödüyorlar ve bir tane de oğulları var.
Allah tüm işsizlere yardım etsin.

Diyeceğim o ki, belki de eşiniz depresyonda.
Oturun kendisi ile konuşun etraflıca.
İş bulması konusunda destek verin, onun alanında siz de araştırın "bak bu varmış istersen bir başvur" gibilerinden.

Yani hayat müşterek bile isteye işsiz değil ama dediginiz gibi bari cıksın bi iş arasın bari evi toplasın yemek yapsın
Evliliğinizin cok basındasınız bütün işler siz de mi suanda yemek temizlik ?

Evde duran paşa paşa oturamaz kusura bakmasın. Benim eşim haftaiçi bir gün evde. İşten geldiğimde etrafa şöyle bi bakarım yani eğer bir mazereti yoksa totişini kaldırıp bi yatak toplama mutfak temizleme bişeyler yapmalı insan.

Sizi cok iyi anliyorum aynu seyleri yasamisiz bunu düzgün bir dille anlatin kavga gürültü ile değil anlamiyorsada yapabileceginiz birsey yok

Back