• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ilişkiye giremiyoruz

Zehraeruc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
112
54
28
30
Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :(

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :KK43:
Zar yırtılması bildiğiniz yırtılma değil ki 😒 neden acısın zaten ortası delik onun regl gelmesi için. Acı hissetmezsiniz o esnada.

Yok hayır demem o ki penis tam giremiyor. Kan da gelmedi zaten ben kendimi kastığım için çok fazla acı hissediyorum. Internetten okuduğumda vajinusmus tanısı agır geliyor. Bu durumu yaşayan ve kendiliginden yenebilenlerden destek istiyorum sadece evliligimin bu nedenden bitmesini istemiyorum :(

Girişte sıkıntı yok ilerleyemiyo galiba. Eğer öyleyse eşiniz azcık zorlasın abanmasında azcık zorlasın tık olur biter. Aslında ilk girişi daha zor sen zor olanı yapmışsın

2 yıllık evliyim ve ilk gece dışında rahat ilişkiye girdim diyebilirim. Hala parmağımı sokamam oraya ben. Parmakla penis aynı şey değil ki. Ben bilmiyorm galiba pek bu işleri :KK53:
Yakin bi arkadasim vajinusmus doktor ona parmakla egzersizler vermisti ordan biliyorum bende acikcasi arastirsa konu sahibi daha net bilgiye ulasir tabiki

Girişte sıkıntı yok ilerleyemiyo galiba. Eğer öyleyse eşiniz azcık zorlasın abanmasında azcık zorlasın tık olur biter. Aslında ilk girişi daha zor sen zor olanı yapmışsın
Bende biraz girdiginde hafif git geller yaparak alıştır sonrasında haberim olmadan gir ki kendimi kasmayayayım dedim öyle de yaptık girdide yada kasılmalarsan biz girdiğini sandık tam bilemiyorum ama o zmaanda öyle bir acı hissediyorum ki bu gercekten anlatılmaz birsey. Doktor kastigindan dolayı aciyor dedi haklida nasıl bir cozum bualacsgimi inanın bilemiyorum. Hergün ağlamaktan gözlerim şis dolasiyorum tum gun. Eşim anlayisli bir insan beni hicbir konuda zorlamiyor ama kadin oldugumu evli oldugumu hissedemiyorum ve hic mutlu degilim

Anestol krem alın ve eşiniz afedersiniz ama tam girecekken birazcık kendinize sürün,tam gireceği kısma yeterli.biraz yakıyor ama vajinismus olanlar genelde bu kremi kullanır,ben de dahil.biraz da dişinizi sıkarsanız,o duvara çarpma hissi gibi şeyi aşıp ilişkiye girebirsiniz bence,çünkü hiç yapamıyor değilsiniz.

Umarım bu sorunu atlatirsin iz canım.. Ön sevişmeyi uzun tut kendi ıslaklığı n daha önemli sen sehvetlenirsen vajina odurumda 2 kat buyur ve rahat olur ilişkiye hazır duruma gelir. Ikın gidip gelsin ufak ufak 1mm cik yer kaplıyor zar oda bir sızlamadan ibaret unutma😊

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :KK43:
Canım kusura bakma ama artk sakinlesmelisin yoksa eşini kaybedebilirsin çok ciddi sorun sakın ol sıkma kendini kendini eşine bırak beraber hareket etmeye çalışın o anda sadece sakın ol ve belini yukarı kaldırmaya çalış sıkma sakın kendini zaten hemen tık diye girer korkma korkulacak bisey yok sen kendini sıkınca stres yapıncada acı fazla oluyor

Bende biraz girdiginde hafif git geller yaparak alıştır sonrasında haberim olmadan gir ki kendimi kasmayayayım dedim öyle de yaptık girdide yada kasılmalarsan biz girdiğini sandık tam bilemiyorum ama o zmaanda öyle bir acı hissediyorum ki bu gercekten anlatılmaz birsey. Doktor kastigindan dolayı aciyor dedi haklida nasıl bir cozum bualacsgimi inanın bilemiyorum. Hergün ağlamaktan gözlerim şis dolasiyorum tum gun. Eşim anlayisli bir insan beni hicbir konuda zorlamiyor ama kadin oldugumu evli oldugumu hissedemiyorum ve hic mutlu degilim
alkol kullanıyorsanız bir kadeh şarap çözer o işi bu noktadan sonra.

Kocan girip girmediğini anlamadı mı eliyle falan baksaydı :ıslık:

Canım kusura bakma ama artk sakinlesmelisin yoksa eşini kaybedebilirsin çok ciddi sorun sakın ol sıkma kendini kendini eşine bırak beraber hareket etmeye çalışın o anda sadece sakın ol ve belini yukarı kaldırmaya çalış sıkma sakın kendini zaten hemen tık diye girer korkma korkulacak bisey yok sen kendini sıkınca stres yapıncada acı fazla oluyor
neden 40 günde eşini kaybetsin ?

Merhaba öncelikle sakin olun ve kabul edin vejinismus hastalığı her 10 kadından 2 Sinde var bende bu hastalığı yeni yenen biri olarak ne kadar çabuk doktora giderseniz iyi olur bu sitede milyonlarca konu var oralara da bakabilirsiniz ve ayrıca 40 günce 4 ayda kimse bu iş için bırakmaz hele de 5 yıllık bir ilişki de korkmayın cinsel terapiste gidin jinekologlar pek ilgilenmezler bu konuyla

Back