- 4 Ağustos 2022
- 4.819
- 2.371
- Konu Sahibi Alliswell23
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var biraz uzun yazacağım okursanız ve fikir verirseniz sevinirim. Biz eşimle 5 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır evliyiz 5 aylık bir bebeğimiz var. Eşim her zaman tanıştığımızdan beri hep eleştirici sürekli birşeyi beğenmeyen biriydi. Aldığın hediyeyi beğenmez yaptığın yemeği beğenmez illa bi kusur bulur. Ama bebeğim doğmadan önceye kadar bana karşı çok güzel davrandığı için bu kötü huyunu kabullenebiliyordum. Aynı zamanda inanılmaz bir kv ve görümcem var onların yaptığı dedikoduları yalanları herşeyi eşim için yutardım çünkü bana olan ilgilisi sevgisi güzeldi. Doğum yaptıktan sonra 40ım çıkana kadar sürekli ailesini çağırıp bizde kalmasını istedi herşeyime karıştılar gözyaşları ile çocuğumu emzirdim sürekli. Çok kötü bir lohusalık geçirttiler bana ta ki bu zamana kadar annesinin yaptığı herşeye katlandım ve eşiminde. Annesi ile görüşmek istemediğimi söyledim yoksa evliliğimiz etkilenecek dedim ki kaç kere boşanmaktan bahsettim bilmiyorum bizim bu denli bozulmamızın sebebi temelin sarsılması belki de kvdir. O süreçte eşimin sadece çocuğa olan sevgisini gördüm beni görmez oldu sadece çocuğu seviyor benle hiç ilgilenmiyordu hep söyledim düzelmedi 5 aydır öyle ve ben artık kendisinin kabul ettiğim huylarını kabul etmemeye başladım eleştirileri bişeyi beğenmemeleri gözüme batar oldu ben şimdiye kadar bunları görmezden geldiğim için yürümüş demekki evliliğim şimdi artık her lafına bişey söylediğim için dırdır yapıyor oldum. Kaç kere boşanmak istedim ama yapamadım çok dillendirdim ama düzelmedi ben bana olan sevgisi ve ilgisi yüzünden katlanıyormuşum herşeye onu da yapmayınca artık herşey gözüme batar oldu tahammül edemiyorum. Eşimi seviyorum bilmiyorum o da beni sevdiğini söylüyor ama sanki çocuk için evliliği sürdürüyor gibi geliyor ben boşanmak istiyorum ama o yuvası bozulur ve çocuğu ondan alırım diye tedirgin beni tek kalemde belki de siler ama çocuk var bu benim düşüncem çünkü böyle hisseder oldum. Ne yapacağım akıl verin boşanmak istemiyorum ama artık katlanamıyorum sürekli kavga çıkıyor hep düzelmesi için konuşuyorum ilgisini geri istiyorum ama çocuktan başka gözü bişey görmez oldu çocuğumu kıskanmıyorum tabiki ama benimde ihtiyacım var onun sevgisine kendince ilgi gösteriyor ama zoraki sanki ben söylendiğim için bir gün ilgilenir gibi yapıyor bir ay gene aynı. Ne yapacağım boşanmalı mıyım yada nasıl düzelir bu durum