• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden

Kardeşi sikinti etmiyorken eşin niye bu kadar abartiyor anlamadim. Eşinin eski sevgilisi diye eşinden izin almak zorunda degil kimse.

Bana uygun bir ilişki tarzi degil ama yapana da gidip yapamazsin demezdim nebileyim. Gorusmuyorsa da gorusmesin madem eski sevgilisi ve kardesini yanyana gormek dokunuyorsa eşine...

Kardeşi sikinti etmiyorken eşin niye bu kadar abartiyor anlamadim. Eşinin eski sevgilisi diye eşinden izin almak zorunda degil kimse.

Bana uygun bir ilişki tarzi degil ama yapana da gidip yapamazsin demezdim nebileyim. Gorusmuyorsa da gorusmesin madem eski sevgilisi ve kardesini yanyana gormek dokunuyorsa eşine...
Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim

çok zor bir durum ya iğrenç hatta bana göre.
düşünsene kızın eski sevgilisi kaynı 🤦🏼‍♀️
eşinizin tavrını çok beğendim ama bence konuşun en sakin siz iletişim kurabilirsiniz gibi yorum yapmadan konuşun
E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor :D bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice

bu nasıl bir midesizlik, bir insan nasıl abisinin eski sevgilisiyle evlenmeyi düşünebilir?

siz hiç mi kıskanmayacaksınız? sonuçta bir geçmişleri var..

bana çok yanlış geldi eşiniz görüşmek istemezse yerden göğe haklı
konu sahibinin kıskanmasına gerek yok bence
ama durum çok saçma
absürd yani ben bir kadın olarak yapamazdım bunu kızdaki de midesizlik

Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim

En fazla yapilacak şey gorusmemek olur baska da yapacak birsey yok.
Ortaligi birbirine katacak bir durum yok, eşim eski sevgilisi icin bu kadar sinirlense coşsa kizi kiskaniyor diye dusunurdum.

bu nasıl bir midesizlik, bir insan nasıl abisinin eski sevgilisiyle evlenmeyi düşünebilir?

siz hiç mi kıskanmayacaksınız? sonuçta bir geçmişleri var..

bana çok yanlış geldi eşiniz görüşmek istemezse yerden göğe haklı
Ben kıskanmıyorum geçmişe takılmıyorum pek, yani bilmiyorum rahatsızlık hissederim tabi ama kıskanmam sanırım. Herkes zaten birbirine bu kadar tepkiliyken bide ben çıkıp gazlamiyim eşimi diye konu hakkında yorumsuzum genel olarak

E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor :KK70: bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
hahah aynen.
hiçbir zaman samimi olamayacaksınız bir kere.
meraba meraba dan öteye gidemeyecek ilişkiniz aaa hadi 4 ümüz bir şeyler yapalım diyemeyeceksiniz...
bence eşin kardeşiyle dışarı çıksın onlar konuşsun madem.

Öyle mi dersiniz.. çok kararsızım, aileisnden duyup fevri tepkiler de verebilir önce benden mi duysa yoksa hiç karışmasam mı diye çelişkideyim
Ben olsam hiç bulaşmam. Onlardan duyması daha iyi bence. Onların arasında bir durum. Aksi takdirde siz tepki çekebilirsiniz hiç alakanız olmamasına ragmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X