Hanımlar eşim iktidarsiz.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..4 yıllık evliyim ilk iki sene ben doktora gittim sorunum yokmuş strestenmiş dediğinden esimi cinsellik terapisi alması için doktora görürdüm bazı ödevler verdi hevesle başladi gerisini yapmadı . Kendimi kötü çirkin gördüm değersiz hissettim yıllarca.. beni beğenmediğini sevmediğini dusundum ister istemez .. esimi sevdiğim için bırakmadım .. ama cinsellik hıc yokmuş gibi davranıyor.. günaha girmek istemiyorum sonuçta bana göre evliliğin bir sebebi de imanımızı kurtarmak nefsani duygularımızı ihtiyaçlarımızı helâlimiz ile gidermek .. ama eşime bunları ne kadar anlatsam da o kadar duyarsız ki o kadar çok yok ki onun gözünde .. iki ay üç ay bende öyle davranırsam sorun yok . Ama bazen afedersiniz esimle ruyada bazı durumlarda görüyorum kendimi hem utanıyorum hem ağlıyorum hem kızıyorum .. 4 senelik evliyiz .. özellikle esimin ailesi çocuk istiyormuş . Bende istiyorum elbet ama durumlar malum .. birde ben kisirmisim gibi söylentiler çıkarmışlar . Kendi aralarında çocuk sevmeyen kısır istemiyor uğraşmak gibi konuşuyorlar. Gelen giden bana laf sokuyor . Herkese açıklama yapıyorum çocuk düşünüyoruz elbet bir sorunum da yok allah ne zaman verirse o zaman diyorum ama daralıyorum.. çünkü esimle bir birliktelik olmuyor . Doktora gitmesi için çok ağır konuşmalar yaptım gitti sonunda testesteron düşükmüş bir iğne birde iki tane enerji veren hap vermiş devlette karşılamıyor çok pahalı ilâçlardı al dedim kullan hıc bir ise yaramadı.. tekrar gitmedi de .. biraz maddiyata da sorun yaşıyoruz şimdi buna bahane buluyor .. doktor şok tedavisi önermiş oda bir dünya para ve kesin mi çözüm bilmiyoruz .. hayır benimde yaşım geçiyor pcos hastasiyim bir an evvel en azindan bir tane evladim olsun anneliği bende tadayim mis kokusunu içime cekeyim çok istiyorum.. bana dua eder misiniz .. birde benim gibi sorunu olan ablalarım kardeşlerim varsa nasıl bir yol izlediniz önerilerinizi ve görüşlerinizi almak beni çok mutlu edecek hakkınızı helal edin uzun oldu .. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum
- Konu Sahibi Oopsbse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cocukistiyorum #iktidarsizlik #pcos
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.400
- 798
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Yasim baya var ama bu iktidarsiz erkek olayini anlamiyorum ereksiyon mu olmuyor yoksa sperm sayisindami yetersizlik var
Iliskiye giremedinizmi hiçHanımlar eşim iktidarsiz.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..4 yıllık evliyim ilk iki sene ben doktora gittim sorunum yokmuş strestenmiş dediğinden esimi cinsellik terapisi alması için doktora görürdüm bazı ödevler verdi hevesle başladi gerisini yapmadı . Kendimi kötü çirkin gördüm değersiz hissettim yıllarca.. beni beğenmediğini sevmediğini dusundum ister istemez .. esimi sevdiğim için bırakmadım .. ama cinsellik hıc yokmuş gibi davranıyor.. günaha girmek istemiyorum sonuçta bana göre evliliğin bir sebebi de imanımızı kurtarmak nefsani duygularımızı ihtiyaçlarımızı helâlimiz ile gidermek .. ama eşime bunları ne kadar anlatsam da o kadar duyarsız ki o kadar çok yok ki onun gözünde .. iki ay üç ay bende öyle davranırsam sorun yok . Ama bazen afedersiniz esimle ruyada bazı durumlarda görüyorum kendimi hem utanıyorum hem ağlıyorum hem kızıyorum .. 4 senelik evliyiz .. özellikle esimin ailesi çocuk istiyormuş . Bende istiyorum elbet ama durumlar malum .. birde ben kisirmisim gibi söylentiler çıkarmışlar . Kendi aralarında çocuk sevmeyen kısır istemiyor uğraşmak gibi konuşuyorlar. Gelen giden bana laf sokuyor . Herkese açıklama yapıyorum çocuk düşünüyoruz elbet bir sorunum da yok allah ne zaman verirse o zaman diyorum ama daralıyorum.. çünkü esimle bir birliktelik olmuyor . Doktora gitmesi için çok ağır konuşmalar yaptım gitti sonunda testesteron düşükmüş bir iğne birde iki tane enerji veren hap vermiş devlette karşılamıyor çok pahalı ilâçlardı al dedim kullan hıc bir ise yaramadı.. tekrar gitmedi de .. biraz maddiyata da sorun yaşıyoruz şimdi buna bahane buluyor .. doktor şok tedavisi önermiş oda bir dünya para ve kesin mi çözüm bilmiyoruz .. hayır benimde yaşım geçiyor pcos hastasiyim bir an evvel en azindan bir tane evladim olsun anneliği bende tadayim mis kokusunu içime cekeyim çok istiyorum.. bana dua eder misiniz .. birde benim gibi sorunu olan ablalarım kardeşlerim varsa nasıl bir yol izlediniz önerilerinizi ve görüşlerinizi almak beni çok mutlu edecek hakkınızı helal edin uzun oldu .. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Yok malesef .. aminHiç mi yok istek eşinizde siz istediğinizde falan tepki ne oluyor. Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.400
- 798
Bu şekilde tedavi olmazsa böyle devam ederse ayrılacağınızı söylediniz mi ya da öyle bir düşünceniz var mı?Yok malesef .. amin
Iliskiye giremed
Bazen düşünüyorum sonra ya benim problemim olsaydı eşim benden ayrılsaydı ne kadar üzücü olurdu diye düşünüyorum vazgeçiyorum.Bu şekilde tedavi olmazsa böyle devam ederse ayrılacağınızı söylediniz mi ya da öyle bir düşünceniz var mı?
Yanlış yazıya cevap verdiniz o zaman ben daha çok bana fikir verecek bilgili kişilerden yardım istiyorum yazimda belirttiğim gibi .. umarım hıc öğrenmezsiniz buda ayrı zor bir imtihan .. hayırlı gecelerYasim baya var ama bu iktidarsiz erkek olayini anlamiyorum ereksiyon mu olmuyor yoksa sperm sayisindami yetersizlik var
Dikkatli okuyun lütfen yardımcı olacak kişilerden yorum bekliyorum kusura bakmayin hayırlı gecelerIliskiye giremedinizmi hiç
- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
Yanlış yazıya cevap verdiniz o zaman ben daha çok bana fikir verecek bilgili kişilerden yardım istiyorum yazimda belirttiğim gibi .. umarım hıc öğrenmezsiniz buda ayrı zor bir imtihan .. hayırlı geceler
Teşekkür ederim guzel dileklerin için yaşım 36 bi sikinti sorunda yook çok şükür ben netten araştırayım o zaman sizede hayiirli geceler
- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Testesteron dusuklugunun altinda yatan hastaliklarada baktirmak lazim. Belkide esinizde baska bi rahatsizlik vardir. Kalp, insulin, troitler vs. Bi cok sebebi var die biliorum. Eger onlarda bisi cikmazsa esinizde sertlesme problemi var ve iliskiye girmek istemioyodur basarisiz gorunmek istemediginden.
- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.202
- 133
Cok gecmis olsun canim benim
Ben bu bencil kocalari inan hic anlamiyorum
Erkekler genelde bencildir ama bu kadari da fazla ayninin benzer bir halini de ben esimle yasamaktayim ama bizimki kvalide davasi . Oglu anasinin davasini guduyor ve benimle munasebeti cok az . Acik acik soyluyor da annesinin davasini guttugunu. Yasim 45 bir evlat kaybimiz oldu bu kayipla ilgili bana yapilanlara bir yere kadar sabredip her gemiyi yaktim esim de gitse muhim degildi ; gitmedi ama yatagini vs ayirarak benden uzaklasti. İlk zamanlar cok takiyordum ama simdi umrumda degil Allah biliyor sen gibi o kadar cocuk istiyorum ki ... Bazen diyorum bunun vebalini sen de annen de odeyemezsiniz diye yuzune acik acik ... Beni kocamla bu hale getirenleri sadece Allaha havale ediyorum ...
Ama sizinki biraz farkli sanirim esinin musluman bir erkek olarak sunu bilmesi gerekiyor senin de ihtiyaclarin var ve cocuk istiyorsun . .. ben durumum icin bol bol dua ediyorum faydasini gordum goruyorum canim eskiden daha kotu iken aramiz cok sukur simdi biraz daha duzelme egiliminde.
Rabbim yardimcin olsun allah gonlune gore bir evlat nasip etsin insallah .
Erkekler genelde bencildir ama bu kadari da fazla ayninin benzer bir halini de ben esimle yasamaktayim ama bizimki kvalide davasi . Oglu anasinin davasini guduyor ve benimle munasebeti cok az . Acik acik soyluyor da annesinin davasini guttugunu. Yasim 45 bir evlat kaybimiz oldu bu kayipla ilgili bana yapilanlara bir yere kadar sabredip her gemiyi yaktim esim de gitse muhim degildi ; gitmedi ama yatagini vs ayirarak benden uzaklasti. İlk zamanlar cok takiyordum ama simdi umrumda degil Allah biliyor sen gibi o kadar cocuk istiyorum ki ... Bazen diyorum bunun vebalini sen de annen de odeyemezsiniz diye yuzune acik acik ... Beni kocamla bu hale getirenleri sadece Allaha havale ediyorum ...
Ama sizinki biraz farkli sanirim esinin musluman bir erkek olarak sunu bilmesi gerekiyor senin de ihtiyaclarin var ve cocuk istiyorsun . .. ben durumum icin bol bol dua ediyorum faydasini gordum goruyorum canim eskiden daha kotu iken aramiz cok sukur simdi biraz daha duzelme egiliminde.
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Cevap alamazsak yardımcı olamayız maalesefDikkatli okuyun lütfen yardımcı olacak kişilerden yorum bekliyorum kusura bakmayin hayırlı geceler
Kusura bakmayin ama güldüm:) iyi geceler tekrarTeşekkür ederim guzel dileklerin için yaşım 36 bi sikinti sorunda yook çok şükür ben netten araştırayım o zaman sizede hayiirli geceler
Sizde olmayiverin o zaman ne yapalim:)Cevap alamazsak yardımcı olamayız maalesef
- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
Kusura bakmayin ama güldüm:) iyi geceler tekrar
sorun değilde neden güldünüz orayı anlamadım
Ayy Allah razı olsun hele şükür yardımcı olma niyetinde kendini bilen biri yazdi ablacım benim Allah razı olsun senden .. evet dualar cook ise yarıyor.. Rabbim çok büyük .. benimde ilk evlendigim zamanlar bir bebeğimi kaybettim .. O kadar iyi anlıyorum ki .. Rabbim eşinize ve sizi uzen herkese merhamet versin tüm işleriniz rast gitsin tez zamanda evlatlarımız olsun hayırlı sağlıklı insallah iki cihanda mutlu olalım insallah aminnnCok gecmis olsun canim benim
Sorununuz olup olmadığını ima da etmedim sormadım da burada problem yasayan birine gelipte sorunumuz yok çok şükür diye basitçe davranarak nispetvari cevap yazmanıza guldum ilahi çok yaşayın kaldı mi sizin gibi empati yapamayanlardan hala bu devirde :)sorun değilde neden güldünüz orayı anlamadım
- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
Sorununuz olup olmadığını ima da etmedim sormadım da burada problem yasayan birine gelipte sorunumuz yok çok şükür diye basitçe davranarak nispetvari cevap yazmanıza guldum ilahi çok yaşayın kaldı mi sizin gibi empati yapamayanlardan hala bu devirde :)
öyle düşünmenize üzüldüm bana güzel bir dilekte bulunmussunuz bende sizin bu dileğinize karşılık bi sorunumun zaten olmadığını ifade etmek istedim hatta cocukta var yazacaktım ama onu nisbet olabilir yada öyle düşünebilirsiniz diye yazmadım ama yinede siz zaten düşünmüssünüz ama inanın öyle bir edepsizliği aklımdan bile geçirmedim
Şeker yok kalp yok troidler sağlam maşallah hani derler ya dipçik gibi diye valla da öyle .. aksine bende troid şeker vs var . Evet bende öyle dusundum konuştum da ama hani durum bu biseyler düzelmiyor fikir amaclı yazmak istedim en kotu alirim bir duanızı emeğinize sağlık fikirleriniz için coook teşekkür ederimTestesteron dusuklugunun altinda yatan hastaliklarada baktirmak lazim. Belkide esinizde baska bi rahatsizlik vardir. Kalp, insulin, troitler vs. Bi cok sebebi var die biliorum. Eger onlarda bisi cikmazsa esinizde sertlesme problemi var ve iliskiye girmek istemioyodur basarisiz gorunmek istemediginden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.