- Konu Sahibi bade123567
-
Gecikme varsa kan testi yaptirin bence varsa eger sizde ona gore davranirsinizGorunmuyo resimde cok belirsiz yani
Testle falan ugrasma bence cok geriyo insani direk sonucu alirsin inazindan kan testiyleGorunmuyo resimde cok belirsiz yani
Testle falan ugrasma bence cok geriyo insani direk sonucu alirsin inazindan kan testiyle
Testte cizginin cikmasi gereken yeri görüyor olabilir misin bendede oluyordu renkli bi cizgi yok ama bi yansima oluyor onun gibi bisey mi goruyosun acaba ? Yazini ilk yazdigindada silik demissin cunku simdiye kadar birazda olsa koyulasmis olmasi gerekiyordu.O kadar silik ki gorunmuyo bile
Arkadasin dedigi gibi mevsim gecislerinde 10 gunluk bi gecikmede olabiliyor belki gecikmende bu yuzdendir. Hayal kırıklığına ugramazsın insallahO kadar silik ki gorunmuyo bile
Bunu sabah ilk bes dakikada cektim.sonra attim.boyle silik cikinca atiyorum ben.gecen ayda silik cikti kan testi negatiftiTestte cizginin cikmasi gereken yeri görüyor olabilir misin bendede oluyordu renkli bi cizgi yok ama bi yansima oluyor onun gibi bisey mi goruyosun acaba ? Yazini ilk yazdigindada silik demissin cunku simdiye kadar birazda olsa koyulasmis olmasi gerekiyordu.
Evet biliyorum gozle bile zor gorunuyo kamerayla hic cikmiyo.biyle olunca gozu bozmaya gerek yok atiyorum testi direkBağırtmayın kendinize. Maalesef test negatif duruyor.
Evet dun sorguladim zaten.karsima alip konustum.ne sıkıntin varsa sebebi ben degilim bana yansitma seklinde. Ozur falan diledi ama biraz icimdeki cocuk heyecani söndü sanirim.biraz oluruna biraktim su an .gideyim test alayi yapayim hemen diye bi telasim yok eskisi kadarHerşey bir kenara, neden eşinizden psikolojik şiddet görmenize ses çıkartmıyorsunuz?
Bunun ağırlığını psikolojik olarak (çocuk sahibi olmanın) yeterince yaşamıyor musunuz?
Eşiniz haksız, ne olursa olsun güzel bir dille kendini ifade edebilirdi.
Siz zaten bir beklenti umut içinde üzülürken, size böyle davranması bana çok yanlış geldi.
Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediğinize emin misiniz?
Evet dun sorguladim zaten.karsima alip konustum.ne sıkıntin varsa sebebi ben degilim bana yansitma seklinde. Ozur falan diledi ama biraz icimdeki cocuk heyecani söndü sanirim.biraz oluruna biraktim su an .gideyim test alayi yapayim hemen diye bi telasim yok eskisi kadar
Hakkınızda hayirlısı. Sinir bozucu biliyorum ama kaç gün gecmiş olsa bu derece silik kalmazdi. Testin markasi ne acaba ?Bunu sabah ilk bes dakikada cektim.sonra attim.boyle silik cikinca atiyorum ben.gecen ayda silik cikti kan testi negatifti
elimle hakkınızda hayırlısı olsun bende sürekli dusuklerle uğraşan biriyim neyse gecen ay hamile olduğumu öğrendim tabi hem çok heyecanliyim hemde çok korkuyorum yine gidecek diyeTamam yarin tekrar test yaparim.yine silik cizgi cikarsa kendi basima giderim kan vermeye.kalbimi cok kiriyo iki gundur.surekli agliyorum.silik cikti diye ne kdar sevinmistim.hevesim kursagimda kaldi
Yazdiktan sonra okudum ne kadar cok E kullanmışım söz konusu koca olunca herşeyim bozuluyor ☺☺☺elimle hakkınızda hayırlısı olsun bende sürekli dusuklerle uğraşan biriyim neyse gecen ay hamile olduğumu öğrendim tabi hem çok heyecanliyim hemde çok korkuyorum yine gidecek diye
e neyse ben gittim doktora öğrendim tabi değer yine dusuk e mümkün mü yinede heyecanlandım umutlandım neyse bizim hanzo geldi söyledim tabi ben başka hayal ediyorum e o naptın amanya yine gidecek dedi ve hiç görmedi bile beni ben sadece 5 gün hamileydim o da konuşmuyorduk ve gitti.boyleler iste kadınlar gibi değiller napalim baş belaları ☺
BebetimeHakkınızda hayirlısı. Sinir bozucu biliyorum ama kaç gün gecmiş olsa bu derece silik kalmazdi. Testin markasi ne acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?