- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 32
- Konu Sahibi bade123567
-
Test negatif cikinca uzulcegimi dusunup smdiden aglatayim mi diyo yaniAslında beklemen daha mantıklı çizgi netleşince vermelisin. Yeniden üzülürsün çıkmaz diye korkuyordur büyük ihtimal. Erkekler bizden daha takıntılı bu konularda ama belli etmiyolar pek, sinirle söylemiştir canım
Kan verme diye bağırmıştır kesinleşse sevinir elbet neden sevinmesin yoksa korunurdu istemiyo olsaTest negatif cikinca uzulcegimi dusunup smdiden aglatayim mi diyo yani
BugunBeklenen adet tarihinize ne kadar var?
sen de ona bağırAglatiyo beni.ben bugun test yaptim .ikinci cizgi hafif silik cikti. Kan testi vereyim dedim.hayir bekleyeceksin diye bagirdi bana.gecen ayda yaptin kan testi hic bisey cikmadi dedi. Ama nasi bagiriyo yeter artik senden cocuk yapmiycam diyo.eger cocuk istemiyosa neden yaptik.ben smdi neden agliyorum bilmiyorum
Erkekler bazen herseyi eşlerine anlatmazlar. Eşimde Sacma sapan bir tavir gördügümde anliyorum ki is yerinde bi sorun olmus. Bunun gibi şeyler bile onları çok fazla geriyo düz mantık onlar takma kafana. Adet oldun mu ?Normalde boyle bagiran kalbimi kiran biri degildir.ama bu bebek konusunda bu tepkisi yuzunden acaba istemiyo muydu diyorum
Hayir daha olmadim.test yaptim cok cok minik bi cizgi vardi yine.yarin sabah bi daha yaparimErkekler bazen herseyi eşlerine anlatmazlar. Eşimde Sacma sapan bir tavir gördügümde anliyorum ki is yerinde bi sorun olmus. Bunun gibi şeyler bile onları çok fazla geriyo düz mantık onlar takma kafana. Adet oldun mu ?
Testin resmini atma şansın var miHayir daha olmadim.test yaptim cok cok minik bi cizgi vardi yine.yarin sabah bi daha yaparim
Gorunmuyo resimde cok belirsiz yaniTestin resmini atma şansın var mi
Biraz sakin kalıp akışına bırakın psikolojik olarak da etkileniyorsunuzdur. Umarım istediğiniz gibi olurBuraya neden yazdigimida bilmiyorum birilerine anlatma ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?