Esim iki gundur bana bagiriyo

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
32
Aglatiyo beni.ben bugun test yaptim .ikinci cizgi hafif silik cikti. Kan testi vereyim dedim.hayir bekleyeceksin diye bagirdi bana.gecen ayda yaptin kan testi hic bisey cikmadi dedi. Ama nasi bagiriyo yeter artik senden cocuk yapmiycam diyo.eger cocuk istemiyosa neden yaptik.ben smdi neden agliyorum bilmiyorum

Aslında beklemen daha mantıklı çizgi netleşince vermelisin. Yeniden üzülürsün çıkmaz diye korkuyordur büyük ihtimal. Erkekler bizden daha takıntılı bu konularda ama belli etmiyolar pek, sinirle söylemiştir canım

Test negatif cikinca uzulcegimi dusunup smdiden aglatayim mi diyo yani

Oda belki stres yaptığı için sizinde üzüleceğini bildiği için tepki vermiştir. Biraz abartmış tabi ama üzmeyin kendizi. Eşinize demek zorunda değilsiniz ben haberi olmadan kaç defa gidip kan vermişimdir. Sağlık ocağı yakın değil mi. Kan veremiyorsanızda elinizde test varsa yarın tekrarlayın en azından

Erkeklerin bu ani parlamaları yok mu . Bence de herseyi dememek lazım ben. Evde yapar gerekirse hastaneye bile tek giderdim günüm geçince . Belli ki stres kaldıramıyor eşiniz .

Tamam yarin tekrar test yaparim.yine silik cizgi cikarsa kendi basima giderim kan vermeye.kalbimi cok kiriyo iki gundur.surekli agliyorum.silik cikti diye ne kdar sevinmistim.hevesim kursagimda kaldi

Normalde boyle bagiran kalbimi kiran biri degildir.ama bu bebek konusunda bu tepkisi yuzunden acaba istemiyo muydu diyorum

sen de ona bağır

Normalde boyle bagiran kalbimi kiran biri degildir.ama bu bebek konusunda bu tepkisi yuzunden acaba istemiyo muydu diyorum
Erkekler bazen herseyi eşlerine anlatmazlar. Eşimde Sacma sapan bir tavir gördügümde anliyorum ki is yerinde bi sorun olmus. Bunun gibi şeyler bile onları çok fazla geriyo düz mantık onlar takma kafana. Adet oldun mu ?

Erkekler bazen herseyi eşlerine anlatmazlar. Eşimde Sacma sapan bir tavir gördügümde anliyorum ki is yerinde bi sorun olmus. Bunun gibi şeyler bile onları çok fazla geriyo düz mantık onlar takma kafana. Adet oldun mu ?
Hayir daha olmadim.test yaptim cok cok minik bi cizgi vardi yine.yarin sabah bi daha yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…