Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aramizi duzelttik.ozur diledi daha temkinli olcagina soz verdi.ya adet yada hamileyim zaten iki ihtimal var.belkide ondan duygusal olabilirmiyim acaba? Normalde cunku o bagirmazdi bnde bagirmasina izin vermezdim.koyverip agliyorum hemen
O testi bende kullandim bendede silik bi cizgi vardi ama seninki gibi degil bariz belliydi hafif pembe bi cizgi 10 gunluk gecikmem vardi. Nasil sevinmistim anlatamam. Amaa ayni aksam adet oldum. Baska bi marka al onunla dene birde istiyorsan. Adet olmadin dimi hala ?
O testi bende kullandim bendede silik bi cizgi vardi ama seninki gibi degil bariz belliydi hafif pembe bi cizgi 10 gunluk gecikmem vardi. Nasil sevinmistim anlatamam. Amaa ayni aksam adet oldum. Baska bi marka al onunla dene birde istiyorsan. Adet olmadin dimi hala ?