Eşim iftar yüzünden bana surat yapıyor

Bu erkekler hiç bir şeyden memnun olmuyor ne kadar üzerine titrersen o kadar kötü sen oluyorsun bu yüzden en güzeli herşeyi Allah için yapmak ..ben olsam direk söylerim az şükret yerinde otur trip felan yapma asabimi bozma derim ...

Belirli bir yaşa gelmiş kadının yaptığı davranışa bak.
Eminim sizi ve annenizi sinir etmek için yapıyordur.

Senin ailen yalnız geliyorsa, benimkide yalnız gelecek.
Dünürleri birleştirmeyi çok istiyorsa, kendi ailesi geldiğinde çağırsın ki bence ona da gerek yok.

Birde eşinin üzerine neden bu kadar titriyorsun aman kavga etmeyelim diye diken ustundesin sanki bana sürat yapiyorsa ben uyaririm çocuk değiliz neyse sorunun şöyle derim önce sonra baktım devam ediyorsa benim umrumda olmaz yokmuş gibi davranırım ..benimkide sürat yapıyor yapmıyor değil ama ben triplere gelemem bu yaştan sonra o yokmuş gibi davranıyorum ne yapayım kendimimi üzücem

Neden annenize olan tavrini soylemiyorsunuz kocaniza?Valla buyuk falan demem agzina banyo terligiyle vururum,kimse kimssnin anasiyla dalga gecemez.Annem yapsa kvdeme ona da karsi cikarim.

Benim kaynanam da anneme zorbalık yapıyor. Annem normalde gerektiğinde hakkını savunacak kendini ezdirmeyecek bir insan ama sırf benim hatrıma sesini çıkarmıyor. Annem sesini çıkarmadıkça kaynanam sanıyor ki istediğim gibi ezebilirim. Ben de artık onları görüştürmüyorum. Siz de öyle yapmalısınız. Annenizin şivesiyle alay etmeye hakkı yok.

Yıllar önce kocama yaranacam ya iftara annemlerle birlikte kayınvalideleride çağırdım halbuki onları öncedende yemeğe almıştım
Telefonla aradım tamam geliriz dediler, eşim evlerine gitti yine tamam geliriz dediler ama o gün ezan okundu gelmediler aradım nerede kaldınız dedim biz yemek yiyoruz şimdi gelirsek kalabalık olur dediler. Kalabalıkta 8 kişi

Şimdiki aklım olsa bir daha hiç çağırmazdım
Daha neler neler... Şimdi akıllandım da iş işten geçti

Dün aksam esimin ailesini bu aksam da kendi ailemi aldim iftara kizlar benim dedigim gibi oldu esim de mecbur suratini düzeltti misafir gelince konu biraz halı altına süpürülmüs gibi oldu ama su an asayis berkemal

Neden annenize olan tavrini soylemiyorsunuz kocaniza?Valla buyuk falan demem agzina banyo terligiyle vururum,kimse kimssnin anasiyla dalga gecemez.Annem yapsa kvdeme ona da karsi cikarim.
BIr kere citlattı sacmalama kim neden dalga gecsin annenle sen anneme gicik kaptin ya ondan her hareketi oyle gibi geliyordur sana dedi

Dün aksam esimin ailesini bu aksam da kendi ailemi aldim iftara kizlar benim dedigim gibi oldu esim de mecbur suratini düzeltti misafir gelince konu biraz halı altına süpürülmüs gibi oldu ama su an asayis berkemal
Böyle devam. Kesinlikle bu konuda taviz vermeyin. Her küstüklerinde gönüllerini almaya kalkışınca ya kavga çıkıyor ya da şımarıyorlar. Her şeyden geçiyorum neden aileni iki defa iftara alıyorum ben, madem öyle baştan bana diyecektin iki aileyi beraber alalım diye. Hiç sevmem işgüzar insan

Eşinize geleneğin aslından bahsedin ; Ramazan'da aile büyükleri iftar verir, çocuklar toplaşıp gider. Mübarek erkek ailesi yapmış mı böyle bir organizasyon ? Hayır demek ki davet edilmeleri zaten incelik, ikincisine ne gerek var, hiç geri adım atmayın. İftardan sonra beynine kan gider aklı çalışır merak etmeyin :)

Öpmesin haspam bir de surat asıyor ne münasebet, kendi ailesini tekrar tekrar ağırlamak zorunda değilsin, kalabalık sofralara çok özeniyorsa kendi ailesini önce tek ağırlamak yerine toplu dünürler olarak düşünseydi? Herkesin ailesi kendine özel, bunun için isterse günlerce surat yapabilir, bir öpücüğe bir söze kadınlara her şeyi kabul ettirebileceklerini sanıyorlar. Şu erkeklerin düşmeyin bu kadar üzerine ne olur ya, konuşmazsa konuşmasın azıcık kendinize kalırsınız iyi tarafından bakın.

Son düzenleme:
Sorun ne biliyor musun ? Kayinvalidem olacak hanım instagramlarda şiveli konusan fenomenleri gayet takip ediyor her videosuna like atıyor iş anneme gelince komigine gidiyor.Göcmeniz biz ha Selviye İnci denen fenomen ha benim annem aynı şive bir farkı yok o göz önünde ya hosuna gidiyor.Ay sinir neyse ki gelmediler rahatla ağırladım ailemi

Aslında üzerine titremek degil o ben ne desem yapıyor biraz gelenekci ailede yetismis yeni evlendiğimizde kirli sepetinin yerini dahi bilmezdi simdi ev isi yapar eve benden erken gelirse yemekleri yapabildigince yapan,cocuk uyumadıgında arkasını dönüp yatmayan bir kac konu haricinde sürekli benim ne düsündügüme ne hissedecegimle ilgilenen biri oldu masallah diyeyim. Ben de annesiyle görüsmememize neden olan konuda esim hep benden taraf oldugu icin kendimi ona borclu hissediyorum onu arada bıraktigim icin biraz da ondan ama farkettim ki yüz bulmus

Ne munasebet canim ? Sizin aileniz geldi mi kayinpederle kayinvalide cagrildiginda ? Olmaz oyle sey. Benim esim de cok yapardi bunu sinir olurdum. Annesi babasi hergun bizde dururdu. Benim ailem geldiginde de gelirlerdi bir de. Esime soyledim olmadi direkt ailesine soyledim siz ne alaka diye. Kestiler gelmeyi. Ne ayip bir sey ya. Hic hos degil. Ben cok sakin biri olmaya calisiyorum ama gercekten yasadiklarimi yasayan olunca agresiflesiyorum onu fark ettim. Siz yine de tatlilikla konusun bana bakmayin.

Düzeldi aramız bir özür beklerdim aslında ama karambole geldi annemler gelince konusmaya basladık sonra soguk davrandıgını unuttu ben de tekrar acmadim konuyu en azından dedigim oldu kar sayıyorum

Düzeldi aramız bir özür beklerdim aslında ama karambole geldi annemler gelince konusmaya basladık sonra soguk davrandıgını unuttu ben de tekrar acmadim konuyu en azından dedigim oldu kar sayıyorum
Bence peşini birakmayin. Kibarca ve acikca soyleyin. Senden kucuk bir ozur bekliyorum diyin. Cunku siz gormezden geldiginizde emin olun karsinizdaki daha cok gormezden geliyor. Umursamayi birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…