Eşim iftar yüzünden bana surat yapıyor

Bu kocalarda küsmeye yer arıyor resmen. Annenle ailenle oturmak istemissn ne güzel, onları yeniden çağırmanin manası yok. Eşinizden önce siz surat yapın. Benim verdiğim değeri sen bana vermiyorsn diyerekten
Soyledim senin ailen geldiginde benimkiler neden gelmek istemediler cunku ben onlari senin ailen varken cagirmayacak kadar dusunceliyim diyorum ne alaka ramazan kalabalikla guzel tamam benim dedigimi yapma o zaman hepsini ayni aksam cagir diye karsilik veriyor

Sonra bi gün de sırf anne babaları çağırırsınız.Bi günlüğüne dişinizi sıkarsınız.Kayınvalidenin annenizin şivesiyle dalga geçer hali kendi çiğliği.Koca kadının tavra bak.

Yorulur insan ya o kadar kişiyle nasıl uğraşcaniz. Eşiniz sorun yok sorun çıkarıyor başka açıklama yok. Ya siz üstün gelip ayrı ayrı çağıracaksnz yada o üstün gelecek iki aileyi aynı gün çağırp konuyu kapatacaksnz. Ben olsam ayrı ayrı yapar kocamın yüzünü asmasini da umursamazdm

Sonra bi gün de sırf anne babaları çağırırsınız.Bi günlüğüne dişinizi sıkarsınız.Kayınvalidenin annenizin şivesiyle dalga geçer hali kendi çiğliği.Koca kadının tavra bak.
Ya ben iftar davetlerimi bitirmeye calisiyorum regli iken 3 senedir oruc tutmadim hamilelikti emzirmeydi oruca baslayinca zor olacak e bir de calisiyorum kendine gore planlamıs de gec iste dimi yok illa bir cikintilik yapacak

Umursamiyorum cok isterse o aksam anasina gidip gorebilir anasinin nur yuzunu

Küserse küssün çağırmayın. İki aile eve doluşunca siz ortada garson görevi göreceksiniz. Ama kendi ailenizle hem daha rahat olursunuz hem de onlar da size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

E
Küserse küssün çağırmayın. İki aile eve doluşunca siz ortada garson görevi göreceksiniz. Ama kendi ailenizle hem daha rahat olursunuz hem de onlar da size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Evet zaten caisiyorum yorgun oluyorum annemi gectik anneannem bile yardim eder

Tamam derseniz yüz bulacak. Kırılırsa kırılsın. Konusunu açmayın bile. Tekrar söylerse konuştuk ya bu konuyu ayrı ayrı davet edelim deyip geçin. Uzatmayın bile. Bu ne aaaa ramazanda iyice delirdi bu erkekler.

Diyor ki dur orucluyum zaten elleme ya dedim oruc tutup saga sola trip atacaksan tutma ayy esim boyle yapmaz normalde asla ramazanda huyu degisti

Siz yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?
Hayır düşünmüyorsunuz değil mi ?
Ee o zaman ne kafaya takıyorsunuz ki.
Trip atarsa atsın en fazla kaç gün atabilir hiç sallamayın kararinizdan da dönmeyin.

Kesinlikle dogru olani yaptim annemi neden üzeyim ki benim hüsnükuruntum degil gercekten alay ediyor gibi üslübu var ne yapayim cözümü böyle buldum

Benim anneme burun kıvıran,inciten bir insanı değil annemle aynı ortama sokmak ayrıca da çağırmazdım.esiniz şansını fazla zorluyor bence.Annenizin kıymetini bilin, kırdırmayın kimseye benimki artık yok,çok özlüyorum.

Surat asarsa assın,siz vazgeçmeyin.Taviz vermeyin.Mecbur bir şekilde yumuşayacak.Ben hiç takmıyorum.İki gün surat asıyor çocuk gibi,üçüncü gün süt dökmüş kedi gibi oluyor.

Onun ailesini tek cagirdiniz
Kendi ailenizi de tek cagirabilirsiniz

Eşinize şunu söyleyin.En başta deseydin iki tarafı da birlikte çağırırdım. Böyle bir planımız olmadığı için ayrı ayrı çağırıyorum diyin.Hep birlikte çağırsaydım bana da az iş çıkardı tüh falan diyin. Eşiniz zaten hepsini aynı anda tek seferde çağrılmasını istemeyeceğı için ilerde eldeki bulgurdan da olmamak için sonraki ramazanlarda böyle bir teklifte bulunmaz.

Hiç sevmem, onun aılesını ayrı cagırıyorsam bnm aılemde ayrı olmalı, surat yapsın asla tavız vermeyın

Hayır ılla bırlıkte ıstıyorsa yarın aılesı gelmesın pazartesi gelsın bı kerede bunu deyın bakalım ne dıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…