- 24 Aralık 2014
- 5.048
- 6.792
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Soyledim senin ailen geldiginde benimkiler neden gelmek istemediler cunku ben onlari senin ailen varken cagirmayacak kadar dusunceliyim diyorum ne alaka ramazan kalabalikla guzel tamam benim dedigimi yapma o zaman hepsini ayni aksam cagir diye karsilik veriyorBu kocalarda küsmeye yer arıyor resmen. Annenle ailenle oturmak istemissn ne güzel, onları yeniden çağırmanin manası yok. Eşinizden önce siz surat yapın. Benim verdiğim değeri sen bana vermiyorsn diyerekten
Yorulur insan ya o kadar kişiyle nasıl uğraşcaniz. Eşiniz sorun yok sorun çıkarıyor başka açıklama yok. Ya siz üstün gelip ayrı ayrı çağıracaksnz yada o üstün gelecek iki aileyi aynı gün çağırp konuyu kapatacaksnz. Ben olsam ayrı ayrı yapar kocamın yüzünü asmasini da umursamazdmSoyledim senin ailen geldiginde benimkiler neden gelmek istemediler cunku ben onlari senin ailen varken cagirmayacak kadar dusunceliyim diyorum ne alaka ramazan kalabalikla guzel tamam benim dedigimi yapma o zaman hepsini ayni aksam cagir diye karsilik veriyor
Ya ben iftar davetlerimi bitirmeye calisiyorum regli iken 3 senedir oruc tutmadim hamilelikti emzirmeydi oruca baslayinca zor olacak e bir de calisiyorum kendine gore planlamıs de gec iste dimi yok illa bir cikintilik yapacakSonra bi gün de sırf anne babaları çağırırsınız.Bi günlüğüne dişinizi sıkarsınız.Kayınvalidenin annenizin şivesiyle dalga geçer hali kendi çiğliği.Koca kadının tavra bak.
Umursamiyorum cok isterse o aksam anasina gidip gorebilir anasinin nur yuzunuYorulur insan ya o kadar kişiyle nasıl uğraşcaniz. Eşiniz sorun yok sorun çıkarıyor başka açıklama yok. Ya siz üstün gelip ayrı ayrı çağıracaksnz yada o üstün gelecek iki aileyi aynı gün çağırp konuyu kapatacaksnz. Ben olsam ayrı ayrı yapar kocamın yüzünü asmasini da umursamazdm
Evet zaten caisiyorum yorgun oluyorum annemi gectik anneannem bile yardim ederKüserse küssün çağırmayın. İki aile eve doluşunca siz ortada garson görevi göreceksiniz. Ama kendi ailenizle hem daha rahat olursunuz hem de onlar da size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Diyor ki dur orucluyum zaten elleme ya dedim oruc tutup saga sola trip atacaksan tutma ayy esim boyle yapmaz normalde asla ramazanda huyu degistiTamam derseniz yüz bulacak. Kırılırsa kırılsın. Konusunu açmayın bile. Tekrar söylerse konuştuk ya bu konuyu ayrı ayrı davet edelim deyip geçin. Uzatmayın bile. Bu ne aaaa ramazanda iyice delirdi bu erkekler.
Kesinlikle dogru olani yaptim annemi neden üzeyim ki benim hüsnükuruntum degil gercekten alay ediyor gibi üslübu var ne yapayim cözümü böyle buldumSiz yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?
Hayır düşünmüyorsunuz değil mi ?
Ee o zaman ne kafaya takıyorsunuz ki.
Trip atarsa atsın en fazla kaç gün atabilir hiç sallamayın kararinizdan da dönmeyin.
Benim anneme burun kıvıran,inciten bir insanı değil annemle aynı ortama sokmak ayrıca da çağırmazdım.esiniz şansını fazla zorluyor bence.Annenizin kıymetini bilin, kırdırmayın kimseye benimki artık yok,çok özlüyorum.Eşimin ailesini iftara cağıracağız yarın akşam kayınvalidemle bir takim sorunlardan dolayı pek samimi değiliz hal hatır sormak icin araşmayız görürsek selamlasıriz nasılsın deriz o kadar ya da cocuk hakkinda benim işim hakkında bir seyler sorar cevaplarım.Yine de eşimin ailesi oğlumuzun evinde iftar edemedik diye hayıflanmasınlar diye çağırıyorum. Sonucta karısi kötüyse kayınpederimin suçu ne... Esimle ezmesinden salatasına her seylerini yapıyoruz eşim sunu yapalım diyor onu yapıyoruz ne dese tamam diyorum gönlü olsun gönlümce ailemi ağirlamadim demesin diye.Pazartesi aksamı da kendi annemi babamı babaannemi anneannemi cagıracağım eşim diyor ki annemle babamı da tekrardan cağır dünürler görüşsün. Benim kayinvalidem annemi gördügü yerde hal hatır sormak yerine (annem biraz siveli konusuyor)annemle dalga gecer tarzda konusuyor direkt dalga gecmiyor ama alttan alttan gülüyor farkındayım, esime desem anneme bir kere gıcik kaptin ya her hareketi batiyor der eminim öyle demek yerine annenleri zaten cagırmıs olacağız masada yer yok ev sobalı tek masa var biliyorsun sıkışmayalım dedim.Tamam hayatim dedi ama bana surat yapıyor konusuyoruz kısa kesiyor ise gitti az önce hep öperdi beni öpmedi tavir aldı istiyor ki benim akrabalarim geldiginde de ailesi gelsin ördek ailesi gibi bir arada olalım.Reklamlardaki kalabalik ramazan sofralarına cok özeniyormuş sorun yemekse hallederizmiş beraber sorun yemek degil işte ramazan günü diye annemi neden üzeyim ya istemiyorum herkesin annesi kendine kıymetli.Kavga etmeden nasil anlatabilirim ki bana tavır almasın
Neyi değiştiyse değişti hiç takma bile. Annenizi kırdırmayın gerek yok.Diyor ki dur orucluyum zaten elleme ya dedim oruc tutup saga sola trip atacaksan tutma ayy esim boyle yapmaz normalde asla ramazanda huyu degisti
Onun ailesini tek cagirdinizEşimin ailesini iftara cağıracağız yarın akşam kayınvalidemle bir takim sorunlardan dolayı pek samimi değiliz hal hatır sormak icin araşmayız görürsek selamlasıriz nasılsın deriz o kadar ya da cocuk hakkinda benim işim hakkında bir seyler sorar cevaplarım.Yine de eşimin ailesi oğlumuzun evinde iftar edemedik diye hayıflanmasınlar diye çağırıyorum. Sonucta karısi kötüyse kayınpederimin suçu ne... Esimle ezmesinden salatasına her seylerini yapıyoruz eşim sunu yapalım diyor onu yapıyoruz ne dese tamam diyorum gönlü olsun gönlümce ailemi ağirlamadim demesin diye.Pazartesi aksamı da kendi annemi babamı babaannemi anneannemi cagıracağım eşim diyor ki annemle babamı da tekrardan cağır dünürler görüşsün. Benim kayinvalidem annemi gördügü yerde hal hatır sormak yerine (annem biraz siveli konusuyor)annemle dalga gecer tarzda konusuyor direkt dalga gecmiyor ama alttan alttan gülüyor farkındayım, esime desem anneme bir kere gıcik kaptin ya her hareketi batiyor der eminim öyle demek yerine annenleri zaten cagırmıs olacağız masada yer yok ev sobalı tek masa var biliyorsun sıkışmayalım dedim.Tamam hayatim dedi ama bana surat yapıyor konusuyoruz kısa kesiyor ise gitti az önce hep öperdi beni öpmedi tavir aldı istiyor ki benim akrabalarim geldiginde de ailesi gelsin ördek ailesi gibi bir arada olalım.Reklamlardaki kalabalik ramazan sofralarına cok özeniyormuş sorun yemekse hallederizmiş beraber sorun yemek degil işte ramazan günü diye annemi neden üzeyim ya istemiyorum herkesin annesi kendine kıymetli.Kavga etmeden nasil anlatabilirim ki bana tavır almasın
Hiç sevmem, onun aılesını ayrı cagırıyorsam bnm aılemde ayrı olmalı, surat yapsın asla tavız vermeyınEşimin ailesini iftara cağıracağız yarın akşam kayınvalidemle bir takim sorunlardan dolayı pek samimi değiliz hal hatır sormak icin araşmayız görürsek selamlasıriz nasılsın deriz o kadar ya da cocuk hakkinda benim işim hakkında bir seyler sorar cevaplarım.Yine de eşimin ailesi oğlumuzun evinde iftar edemedik diye hayıflanmasınlar diye çağırıyorum. Sonucta karısi kötüyse kayınpederimin suçu ne... Esimle ezmesinden salatasına her seylerini yapıyoruz eşim sunu yapalım diyor onu yapıyoruz ne dese tamam diyorum gönlü olsun gönlümce ailemi ağirlamadim demesin diye.Pazartesi aksamı da kendi annemi babamı babaannemi anneannemi cagıracağım eşim diyor ki annemle babamı da tekrardan cağır dünürler görüşsün. Benim kayinvalidem annemi gördügü yerde hal hatır sormak yerine (annem biraz siveli konusuyor)annemle dalga gecer tarzda konusuyor direkt dalga gecmiyor ama alttan alttan gülüyor farkındayım, esime desem anneme bir kere gıcik kaptin ya her hareketi batiyor der eminim öyle demek yerine annenleri zaten cagırmıs olacağız masada yer yok ev sobalı tek masa var biliyorsun sıkışmayalım dedim.Tamam hayatim dedi ama bana surat yapıyor konusuyoruz kısa kesiyor ise gitti az önce hep öperdi beni öpmedi tavir aldı istiyor ki benim akrabalarim geldiginde de ailesi gelsin ördek ailesi gibi bir arada olalım.Reklamlardaki kalabalik ramazan sofralarına cok özeniyormuş sorun yemekse hallederizmiş beraber sorun yemek degil işte ramazan günü diye annemi neden üzeyim ya istemiyorum herkesin annesi kendine kıymetli.Kavga etmeden nasil anlatabilirim ki bana tavır almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?